Hur man tränar din drake kommer till Minecraft-världen med denna nya DLC

Hur man tränar din drake i Minecraft

Minecraft drake

Packa dina tillhörigheter och åk till Berk Island, en plats där du kommer att bli en draktränare. Hitta och tämja dessa varelser för att flyga över Berk-marken och upptäcka nya äventyr. I den här nya expansionen kommer du att kunna slutföra ett stort antal uppdrag och äventyr, att kunna gå med i Stoick the Vast, Astrid och Snotlout och ett stort antal vikingar som kommer att ge all kartläggning liv.

Men det mest slående kommer naturligtvis med drakar, särskilt med Tandlös (eller Tandlös), eftersom Microsoft har nått en överenskommelse med Dreamworks så att den berömda draken från filmen How to Train Your Dragon är tillgänglig i Minecraft-världen, såväl som huvudpersonen Hiccup, som kommer att följa med dig i olika tillgängliga uppdrag.

Tämja dessa otroliga djur och sätt eld på fiendens fartyg och byggnader, och dra nytta av den nya karaktärsskaparen som kommer helt gratis att följa med lanseringen av DLC. Det är tillgängligt just nu, så du måste bara besöka butiken för att skaffa den här nya DLC.

Dyk in i djuphavet

Minecraft fängelsehålor dolda djup

Och från eld går vi till vatten, sedan Minecraft Dungeons har också fått en DLC för att njuta av äventyr i djuphavet med Hidden Depths. På botten av havet har ett uppror brutit ut som har nått de mörkaste djupen, så du måste dyka in och ordna.

DLC: n kommer att innehålla nya förtrollningar, platser och bra nivåer, även införandet av Raid Captains, några nya fiender som kan göra saker mycket svåra, men som tjänar till att få nya belöningar och dolda skatter.

The Hidden Depths DLC kommer att finnas tillgänglig från 26 maj, så det är inte förrän då vi kan ladda ner den här nya expansionen i Minecraft Dungeons.

Hur mycket kostar dessa DLC: er?

Som vanligt normalt kommer dessa DLC att ha ett tilläggspris som vi måste betala för att ladda ner dem. I fallet med Dolda djup, kommer att prissättas till 5,99 euro, har en liten rabatt om vi har en Xbox Game Pass Ultimate-prenumeration. Man bör också komma ihåg att säsongskortet Minecraft Dungeons innehåller alla DLC och kostar 19,99 euro.

Relaterade Artiklar

Back to top button