Hur man tjänar pengar Upplåsning av mobiltelefon Рapp för att tjäna pengar för Android

0 Shares

Att tjäna pengar online och på mobila enheter är inte alls en komplicerad uppgift. Av denna anledning kommer vi att se hur man tjänar pengar genom att låsa upp telefonen med denna app för att tjäna pengar på Android.

Tänk på att du uppenbarligen inte blir rik av den här typen av appar. Det är ett sätt att tjäna extra pengar som du kan investera i några minimala saker du gör online.

Fast jag vet inte kan tjäna en betydande summa pengar. Det finns alltid något som kan uppnås, och eftersom du praktiskt taget inte uppmanas att göra något för att uppnå det, kan vi inte klaga.

Appen vi ska prata om har tusentals nedladdningar och nöjda användare, så den är pålitlig. Ett av de största problemen när vi pratar om att tjäna pengar på att låsa upp en Android-mobil är att många företag så småningom försvinner.

Slidejoy är dock ett pålitligt företag som du kan arbeta bekvämt och bekvämt med tjäna pengar genom att göra det du gör hela tiden: låsa upp din mobiltelefon Vem låser inte upp sin telefon flera gånger om dagen? Det finns inget bättre än att tjäna pengar, även lite.

Tjäna pengar genom att låsa upp din Android-mobil

Appen vi ska se är Slidejoy, en ganska enkel app som enkelt kan laddas ner som APK från dess officiella hemsida (rekommenderas) eller från själva Play Store.

Du måste registrera dig med ditt namn, efternamn och e-postadress. Allt måste vara riktig information så att du inte har några problem med att samla in pengarna du samlar in senare.

Efter att ha gjort allt korrekt kommer upplåsningsskärmen att ersättas med en skärm med annonser som kommer att skilja sig beroende på tillgängliga kampanjer. Att låsa upp skärmen kan vara lite jobbigt. Detta är dock det enda sättet att tjäna en liten summa pengar varje gång du låser upp din telefon om du glömmer ditt lösenord.

Pengarna som tjänas kommer naturligtvis att bero på flera faktorer. Vilket land kommer du ifrån, hur många gånger har enheten låsts upp etc. Men du har också andra alternativ som appen erbjuder för att tjäna mer pengar.

Se annonsörsvideor: Ett annat intressant alternativ för att tjäna mer pengar är att titta på videor från olika annonsörer. Alla videor du ser kommer naturligtvis att innehålla annonser. Ladda ner applikationerna till din enhet: Du kan också generera intäkter genom att ladda ner olika applikationer till din mobila enhet.

Omröstningar: nästan varje dag kan du hitta omröstningar där du måste ge din åsikt om olika produkter. Det enda problemet är att vår profil ibland och av uppenbara skäl inte alltid lämpar sig för att ta emot alla dagliga undersökningar.

Hur man tjänar pengar på att låsa upp din mobiltelefon

Slidejoys betalningsform √§r dess egen valuta som kallas “karat“. N√§r du kommer att samla 100 karat, du f√•r en euro. Oroa dig inte att √§ven om de har ett s√• konstigt namn kan du ta ut riktiga pengar PayPal och Amazon.

En annan sak du måste tänka på är att de ackumulerade betalningarna betalas månadsvis. Det betyder att allt som ackumuleras under månaden endast kan debiteras den första dagen i den andra månaden, även om du når miniminivån i början av den aktuella månaden.

Naturligtvis, som vi nämnde ovan, lönar sig denna klass av appar inte mycket, så du kommer inte att kunna få en betydande summa för mycket. Man måste dock komma ihåg att praktiskt taget ingenting kan uppnås från $10 till $15 per månad.

0 Shares