Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tjänar pengar på att delta i tävlingar

Nuförtiden finns det så många sätt en person kan tjäna pengar lagligt utan att få ett jobb. Ett av de mest förbisedda sätten att tjäna pengar är genom tävlingar. Många bryr sig inte men du kan faktiskt tjäna bra pengar på tävlingar. Otroligt nog görs det nu professionellt av vissa människor. Det kallas ‘comping’ och de som deltar i det kallas ‘compers’. Denna metod att tjäna pengar är mycket användbar för dem som behöver lite extra hjälp i sin ekonomi. Det bästa är att vem som helst kan tjäna pengar genom tävlingar. Arbetare och till och med studenter kan delta i tävlingar och tjäna pengar på det. Förutom kontanter finns det många lockande priser man kan vinna från tävlingar. Därför är det mycket fördelaktigt att delta i tävlingar.

10 sätt att tjäna pengar genom att delta i tävlingar

Man har konstaterat att det är mycket möjligt att tjäna pengar genom tävlingar. Men precis som alla andra företag behöver man känna till några tips och tricks innan man lyckas tjäna pengar på tävlingar.

Få upp till $100 000 studielån för din master i USA eller Kanada – se om du är kvalificerad


 1. Delta i så många tävlingar som möjligt

En av de första sakerna som alla som vågar sig på tävlingar bör veta är att du inte kan lita på bara en tävling. Försök att delta i så många tävlingar som möjligt. Vissa erfarna deltagare deltar i så mycket som 100 tävlingar dagligen, men det är inte möjligt. Alla har en normal daglig rutin att göra och förutom att du vill överge ditt liv och sitta framför den bärbara datorn eller telefonen; du kan inte delta i 100 tävlingar dagligen. När man börjar bör man försöka delta i minst 10 tävlingar dagligen. Kom ihåg att ju fler tävlingar du deltar i, desto större är dina chanser att vinna.

 1. Tillägnande

Innan en person kan göra något nytt och hoppas på att lyckas måste man vara hängiven. Du måste vara redo att lägga ner många timmar för att lyckas. Processen att hitta många tävlingar, ange dina uppgifter och andra saker kan verka som mycket hårt arbete. Men proffs som har tjänat mycket gick inte bara på tomgång utan att göra sitt bästa. Du kan bestämma dig för att ägna en viss tid kanske efter dagens arbete för att koncentrera dig på tävlingen. När du bestämmer en specifik tid kan du delta i minst 10 tävlingar dagligen och dina ansträngningar kommer säkert att ge bra resultat.

 1. Skapa ett separat e-postmeddelande

En annan sak man bör veta är att det är bäst att skapa ett annat e-postmeddelande för din comping. När du deltar i tävlingar måste du oftast fylla i din e-postadress. Därför är det klokt att skapa ytterligare ett mejl så att ditt nuvarande mejl inte fylls med spam. Om du planerar att delta i många tävlingar kommer det att vara svårt att skilja dessa e-postmeddelanden från dina vanliga e-postmeddelanden. Vissa företag skickar till och med annonser till e-postmeddelanden som skickas in och detta kommer att skapa så mycket kaos i din nuvarande e-post. Det är bäst att bara ha en annan e-post helt och hållet.

 1. Skaffa en annan telefonlinje

Det är nog bäst att skaffa en annan telefonlinje också. Du kommer att behöva ange ditt telefonnummer i vissa tävlingsformulär och vissa personer kanske inte är bekväma med att göra detta. För säkerhets skull är det inte så bra att lämna ut sådan personlig information till främlingar. Det är bättre att skaffa en annan telefonlinje, speciellt för komp. Den raden kan du sedan använda i alla tävlingar du deltar i. Kom ihåg att säkerheten är viktigast.

 1. Delta i speciella tävlingar

En av de viktigaste sakerna att notera vid vinnande tävlingar är att delta i de speciella. De flesta tävlingar kräver bara att du fyller i dina uppgifter men vissa tävlingar kräver att du slutför och skickar in en uppgift innan du har chans att vinna. Försök att delta i den typen av tävlingar, särskilt en som är kopplad till din skicklighet. Till exempel, om du är skicklig på att rita så försök att delta i tävlingar som kräver att du ritar något eller om du är en bra författare, delta i tävlingar som kräver att du skriver om något. Dessa färdighetstävlingar ger dig en fördel eftersom många människor kommer att avskräckas från att anmäla sig till dem. Du bör fortfarande delta i de vanliga tävlingarna men du har fler chanser att vinna när du använder dina färdigheter.

 1. Se inte ner på priser

De flesta som vågar sig på att tävla kommer förmodligen att leta efter tävlingar med endast kontanter. Det finns dock ett smartare sätt att tjäna mer pengar. Det är bra att delta i kontanttävlingarna då du garanterat får en viss summa pengar, men det är klokt att inte se ner på något pris. De flesta tävlingar delar ut priser istället för kontanter och det kan bli svårt att tjäna pengar när du bara söker efter kontanttävlingar. Tricket är att vinna priset för tävlingen och sedan sälja det. Till exempel, om du vinner ett kylskåp som pris; du kan sälja den för att få pengar. Priserna som ges i tävlingar är oftast nya och du kan sälja det för lika mycket som butikerna säljer det. Priset du inte behöver kan vara väldigt viktigt för någon annan så se inte ner på något pris. Du kan tjäna mer pengar på detta sätt istället för att vänta på kontantpriser.

 1. Läs villkoren och kraven noggrant

Innan du anmäler dig till någon tävling, se till att läsa igenom villkoren väl. Vissa priser är vanligtvis inte överlåtbara och detta kan bli ett problem om du inte var medveten om det. Ett pris kan till exempel vara en semester någonstans med en flygbiljett i ditt namn. Det blir ett problem eftersom du inte kommer att kunna sälja den om du hade planerat det. Delta också i tävlingar där du faktiskt behöver priserna. Om du planerar att sälja dina priser, välj tävlingar med priser som du kan sälja. Om du behöver saker som en semester eller konsertbiljetter, kolla tävlingspriserna också. Du behöver inte alltid sälja dina priser om du behöver dem eftersom du kanske sparar pengar i slutet av dagen.

 1. Gå med i en tävlingsgemenskap

Precis som alla företag där gemenskaper ger styrka, har även kompanjoner gemenskaper. Det är fördelaktigt att gå med i en tävlingsgemenskap eftersom det finns mycket att vinna. Tävlande gemenskaper lägger ut dagliga tävlingar på sin hemsida som du kan registrera dig för. Du behöver inte börja leta efter tävlingar eftersom en lista kommer att finnas tillgänglig på tävlingswebbplatsen. De hjälper också till att förhindra blufftävlingar eftersom alla tävlingar som läggs upp på webbplatsen är legitima. Det finns många falska tävlingar överallt och vissa kan till och med samla in dina pengar istället för att ge dig. Du kan undvika falska tävlingar genom jämförande webbplatser. Du kan också lära dig några tricks från andra deltagare i samhället. Vissa professionella deltagare kan dela med sig av sina erfarenheter för andra att lära sig och du kan också lära dig av dem för att förbättra din tävling.

 1. Kolla din e-post varje dag

Efter anmälan till tävlingar bör du kontrollera dina mejl varje dag. Du kanske får ett svar som du behöver bekräfta eller så kanske du faktiskt vinner tävlingen utan att veta eftersom du inte kollar din e-post varje dag. Om du inte får dina vinster i tid kommer den att överföras till någon annan och du kommer att förlora din vinst. Försök att ta bort spammeddelandena så att du kan få de riktiga.

 1. Var beredd på att förlora

En viktig sak man bör lära sig om tävling är att du inte alltid kommer att vinna. När du först börjar kan det ta några månader innan du börjar få feedback eller vinna saker. Låt inte detta avskräcka dig eftersom det är normalt. Kom ihåg att tävling handlar om hårt arbete och tur. När du inte vinner vad du förväntade dig, ge inte upp utan arbeta hårdare istället och ha tålamod också. Det kan ta ett tag innan du börjar vinna konkreta saker.

Bästa tävlingarna att delta i för att tjäna pengar

Det finns så många tävlingar att delta i för att tjäna pengar. dom är:

 • Stormarknadstävlingar: Köpcentret i ditt område kanske erbjuder tävlingar för olika saker. Försök alltid att vara uppmärksam när du handlar.
 • Produkttävlingar: Företaget som producerar en viss produkt kan erbjuda tävlingar för att marknadsföra sina produkter. Läs villkoren noggrant och priserna så att du inte slösar pengar på att köpa produkter du faktiskt inte behöver.
 • Radio- och TV-tävlingar: Det här är ett annat bra ställe att hitta tävlingar på. Många uppmärksammar inte den typen av tävlingar så det är lättare att vinna dem.
 • Tidnings- och tidningstävlingar: Publikationer erbjuder också tävlingar till människor. Du kan behöva skriva om något eller få andra uppgifter men ansträngningen kommer säkert att löna sig. Människor är vanligtvis avskräckta på grund av uppgifterna och stressen det innebär, så om du har en stark vilja kan du prova det.
 • Tävlingar i sociala medier: Det är så många tävlingar på sociala medier varje dag. Twitter, Facebook, Instagram och andra plattformar erbjuder tävlingar och giveaways dagligen och du kan definitivt prova dem. Du kan behöva posta om något eller tagga och gilla ett inlägg eller något liknande. Försök alltid att få aviseringar i tävlingar så att du kan vara en av de första som deltar i det.
 • Mattävlingar: Det finns också många tävlingar relaterade till mat. För dem som älskar att testa nya recept och kombinationer kan du behöva skicka in dem för att vinna ett pris. Du bör försöka följa matsajter så att du kan bli uppmärksammad när tillfälle ges.

Att tjäna pengar genom tävlingar är mycket möjligt och folk börjar prova det. Det ger pengar till människor som behöver mer hjälp men inte kan få ett annat jobb. Alla borde veta att tävlingen är framgångsrik med hårt arbete och ett lyckokast