Hur man tittar på The Nightmare Before Christmas online var som helst

0 Shares

Liksom de flesta av den visionära filmskaparen Tim Burtons ansträngningar, trotsar The Nightmare Before Christmas sin egen definition. Det är en halloweenfilm som också handlar om julen. Det är en barnfilm som vuxna gillar lika mycket. Och det är en animerad film som få någonsin skulle våga kalla en tecknad film. Med Halloween precis runt hörnet och julhelgen nu över oss, så här ser du The Nightmare Before Christmas online.

The Nightmare Before Christmas följer historien om Jack Skellington, alias Pumpkin King, som övervakar Halloween-firandet i fantasivärlden, vänta på det…Halloween Town.

Titta på The Nightmare Before Christmas online

Utgivningsdatum: 13 oktober 1993

Kasta: Danny Elfman, Chris Sarandon, Catherine O’Hara, William Hickey, Glenn Shadix, Paul Reubens

Direktör: Henry Selick

Körtid: 76 minuter

Betyg: PG

Kolla nu: streama The Nightmare Before Christmas på Disney Plus från bara $7,99/£7,99/AU$11,99 per månad

Efter att ha upptäckt en portal till grannstaden Christmas Town, går Jack ihop med jultomten i ett försök att föra julglädje till Halloween Town för första gången.

Onödigt att säga att några av Halloween Towns medborgare, särskilt dess bosatta bogeyman Oogie Boogie, är lite glädjemotståndiga, och så slutar tomten – tillsammans med Jacks hemliga kärlek, den vackra trasdockan Sally (med sin röst av Catherine O’Hara) gisslan.

Filmen var en kritikerframgång när den släpptes och vann en Oscar för bästa visuella effekter. Detta markerade en första för en animerad film och var en stor bedrift, inte bara för Burton utan också för filmens regissör, ​​Henry Selick – filmens användning av stop-motion-animation som nu är allmänt erkänd som ett landmärke för tekniken.

Läs vidare för fullständig information om hur du tittar på The Nightmare Before Christmas online och streamar Tim Burtons semesterklassiker. OK, vi kommer att släppa loss en spoiler: allt du behöver göra är registrera dig för Disney Plus!

Dagens bästa Disney Plus-erbjudanden:


Så här ser du The Nightmare Before Christmas online med Disney Plus

Hur man sparar pengar på Disney+

Disney Plus är redan billigare än konkurrerande streamingtjänster som Netflix men du kan spara ännu mer när du registrerar dig för en årsprenumeration som ger dig 15 % rabatt på månadspriset. Självklart måste du skvätta pengarna i början, men med så mycket innehåll att fastna i tvivlar vi mycket på att du kommer att få slut på saker att titta på innan de 12 månaderna är slut. Du tittar på $79,99/£79,90/AU$119,99 för året.

Eller om dina intressen sträcker sig längre (och du är i USA), så skulle vi seriöst föreslå att du tittar på det fantastiska värdet buntpaket. Det lägger till Hulu och ESPN Plus till ditt prenumerationspris. Hulu-elementet öppnar upp en värld av Hulu Originals som The Great, Upload, Helstrom och Normal People. Medan ESPN+ ger massor av exklusiv livesport, höjdpunkter och dokumentärer. Den kombinerade bunten kostar bara 13,99 USD i månaden.

The Nightmare Before Christmas-betyg: är det lämpligt för barn?

Tim Burtons The Nightmare Before Christmas är rankad som PG i USA och Storbritannien, med den lite spöklika sagan som allmänt betraktas som en familjevänlig film.

Common Sense Medias recension som bedömer att den är lämplig för åldrarna 7+, även om föräldrar självklart bör göra vad de tycker är lämpligt för deras barn – en bra tumregel är att se filmen själv om du är tveksam.

Vad mer bör jag veta om Disney+?

Disney Plus blir bara bättre och bättre med sitt ursprungliga innehåll, ovanpå gamla favoriter. Det är platsen att titta på Loki, som bara är en av de senaste i en rad nya storsäljare som är exklusiva för plattformen, inklusive Luca, Cruella och MCU:s senaste, Shang-Chi and the Legend of Ten Rings.

Streamingtjänsten har appar för iOS och Android (naturligtvis), och är tillgänglig att titta på online via t.ex. Amazon Fire TV Stick, PS4, Xbox One och Roku-strömningsenheter.

Och slutligen, det finns Star on Disney Plus nyttolasten som de flesta globala marknader får njuta av och ser mängden innehåll som är tillgängligt via Disney Plus mer än fördubblas, med ett särskilt öga på shower som vuxna kommer att njuta av. Det kostar lite mer, men är värt det baserat på våra första intryck – och du kan fortfarande spara stort genom att gå med ett årsabonnemang.

Dagens bästa Disney+ och paketerbjudanden

Läs mer:

0 Shares