Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tittar på Super Bowl 50 på Windows

Kommande söndag händer magin. Denver Broncos och Carolina Panthers tar till ett fält i San Francisco och ger allt. Glöm basket och baseboll, fotboll är Amerikas förflutna tid och dess favoritsport. Tack och lov kan användare titta på Super Bowl 50 på Windows utan att ha ett kabelabonnemang eller ens en digital TV-antenn.

Super Bowl 50 skiljer sig från de flesta andra stora sporter genom att kontrakt mellan National Football League och spelets sändare inte hindrar användare från att titta på. Partnerskap med Verizon och CBS Sports låter vem som helst titta på spelet var de än befinner sig i USA.

superskål 50

Läs: Super Bowl 50 Datum, tid och halvtid: 5 saker att veta

Så här tittar du på Super Bowl 50 på din Windows-bärbara dator, skrivbord eller surfplatta.

CBS Sports

Nationella programföretag betalar för rättigheterna att sända varje års Super Bowl, vilket ger NFL största möjliga räckvidd i Amerika, där betal-tv är populärt, men inte mer populärt än att gå helt utan kabel. Gör inget misstag, om du planerar att titta på Super Bowl 50 hoppas CBS att du kommer att ställa in på din TV.

Med detta sagt har vissa amerikaner inte någon tv alls. De som har en TV har ofta inte den ansluten till digital antenn för att titta på TV-sändningar. Istället har de en digitalbox som sitter bredvid TV och ger streaming videoinnehåll. Det är där CBS Sports-appar och tjänster kommer in.

CBS Sports är en gratis tjänst tillgänglig online och på mobila enheter. Tjänsten kommer att sända hela Super Bowl 50, från kick-off till konfetti-fylld prisutdelning, på söndag.

På Windows 10 och Windows 8

Så här söker du efter virus i Windows 10 (2)

CBS Sports på Windows låter användare titta på Super Bowl 50 live, appen har redan poänguppdateringar och nyheter om det stora spelet. Det är helt gratis att ladda ner från Windows Store. Du kan också hålla NFL på Windows-appen öppen för de senaste höjdpunkterna och täckningen direkt från själva ligan. Den appen är också gratis, men har ingen livestreamande video av spelet.

Observera att den officiella NFL-appen endast är för användare med Windows 10 installerade på sina enheter. Det är förmodligen inte en bra idé att ladda ner den kostnadsfria Windows 10-uppdateringen bara för att få tag på NFL på Windows-appen som operativsystemet erbjuder. Om du ändå planerar att göra uppgraderingen är det en utmärkt tid att göra det, men får inget förutom höjdpunkter, klipp och utökad skriftlig täckning. CBS Sports fungerar på Windows 10, Windows 8 och Windows 8.1.

CBS-Sports

Windows 7 och Windows Vista

Endast användare av Windows 8, Windows 8.1 och Windows 10 har tillgång till Microsofts Windows Store. Det betyder inte att de med äldre versioner av Windows inte kan njuta av spelet.

CBS Sports kommer också att streama spelet direkt via sin webbplats på CBSSports.com. Där kan du också se kommentarerna före och efter Broncos / Panthers-uppgörelsen.

Tricket här är att du behöver en webbläsare som är tillräckligt aktuell och ett videoklipp för att stödja strömmen. Vi vet ännu inte vilket plugin strömmen kommer att använda i år. Det är inte en dålig idé att prova strömmen under förprogrammet för att se till att du har en webbläsare som fungerar med strömmen och rätt plugins. Detta ger dig tid att fixa allt innan kick-off skulle uppstå problem. Moderna versioner av Internet Explorer, Firefox och Google Chrome ska fungera bra. Microsoft Edge, webbläsaren som ingår i Windows 10, har alla möjliga problem, så lita inte på att använda den för att strömma från webbplatsen, om du är fast besluten att inte ladda ner gratis CBS Sports-appen av någon anledning.

Innan spelet

Innan spelet, kom ihåg att testa din respektive Windows-enhet för att se till att allt fungerar för din Super Bowl 50-ström. Observera också att strömmande onlinevideo har en tung bandbreddsbörda.

Länk inte din Windows-enhet till en smartphone eller surfplatta för att använda dess internetåtkomst för strömmen. Du vill ha största möjliga trohet och det kräver en mycket bra anslutning och en relativt stor dataplan. De flesta dataplaner – även när du delar en anslutning till en Windows-anteckningsbok – erbjuder inte obegränsad anslutning. Det här spelet kommer att vara långt, du vill inte döda din datatilldelning för hela februari månad bara för att försöka titta på.

Du vill inte heller ladda ner stora filer över ditt nätverk medan du försöker ställa in strömmen heller. För bästa resultat, anslut din Windows-dator direkt till din router om det är möjligt. Det är inte en dålig idé att ansluta till din dator till en TV eller stor bildskärm med en HDMI-kabel, om du har nödvändiga anslutningar.

Lycka till att titta på Super Bowl 50 på din Windows-enhet. Spelet börjar den 7 februari kl 18:30 Eastern Standard Time.