Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tittar på Spurs vs Brentford på Amazon Prime Video – streama detaljer här

Så här ser du Spurs vs Brentford i Premier League: Hur får du tillgång till Amazon Prime Video livestream för Tottenham Hotspur vs Brentford.

Det har varit en riktigt hektisk vecka i Premier League med ett komplett utbud av mittveckans matcher, som alla är live på Amazon Prime. Även om det har varit ganska mycket gnäll om att behöva registrera dig för ännu en prenumerationstjänst utöver Sky Sports och BT Sport, men det är trevligt att kunna välja och vraka vilka spel du vill titta på.

Det finns två alternativ ikväll. Det är Arsenal vs Manchester United och Tottenham vs Brentford. Vi fokuserar på det senare när Spurs ser ut att fortsätta sin framstegsstart under den nya chefen Antonio Conte.

Italienaren ledde sitt nya lag till en come-from-behind-seger mot Leeds förra gången och, efter helgens uppskjutna match på Burnley, välkomnade han andra Londonbor Brentford till Tottenham Hotspur Stadium.

Brentford flög ur fällorna under den första Premier League-säsongen någonsin och hamnade på 11:e plats efter att ha noterat fyra segrar och fyra oavgjorda i sina första 13 matcher i toppklassen. Frontmannen Ivan Toney kommer återigen leda raden i vad som lovar att bli ett underhållande Londonderby på torsdagskvällen.

Spurs vs Brentford avsparkstid

Spurs vs Brentford börjar kl. 19.30 brittisk tid torsdagen den 2 december. Spurs är tillbaka på hemmaplan på Tottenham Hotspur Stadium, så de kommer att tycka om sina chanser att få ytterligare en vinst på tavlan, trots Harry Kanes senaste målproblem.

Pålitliga recensioner

Streama fotbollen med denna fantastiska Roku-affär

Streama fotbollen med denna fantastiska Roku-affär

Behöver du en enhet för att streama den senaste matchen? Den här otroliga affären för Roku Express HD ger dig just det till ett pris som inte kommer att göra något åt ​​din plånbok.

  • eBay
  • Kostade 29,99 £
  • Nu £13,99

Visa erbjudande

Hur man ser Spurs vs Brentford

Som vi nämnde ovan är Amazon Prime Video enda sättet att se kvällens match live. Amazon har rättigheterna till ett par omgångar av matcher under julsäsongen och alla matcher mitt i veckan är tillgängliga att se på Prime Video.

Du behöver ett aktivt Amazon Prime-abonnemang för att ställa in spelet via alla de stora mobil- och smart-tv-apparna, medan du också kan titta på Amazon Prime Videos webbplats.

Om du ännu inte har registrerat dig för Amazon Prime, eller har låtit din prenumeration löpa ut under de senaste månaderna, kan du registrera dig här. Det kostar £79,99 per år eller £7,99 per månad.

Om du har tur kan Amazon erbjuda dig en 30 dagars provperiod på Amazon Prime, men det är osannolikt att det är tillgängligt för alla tidigare kontoinnehavare. Nya kontoinnehavare får automatiskt en free Amazon Prime Video testversion i en månad så du får det här spelet för free.

Titta säkert med ett VPN

När du tittar på innehåll online är det en bra idé att öka din integritet genom att använda ett VPN för att maskera din IP-adress från tänkbara gärningsmän. Du kan läsa vår guide till de bästa VPN:erna innan du streamar Premier League-spel