Hur man tittar på Softball vid OS 2020: viktiga datum, gratis livestream och mer

0 Shares

Frånvarande från OS i över ett decennium är softball tillbaka (i tid!) För OS i Tokyo 2020. I likhet med baseboll är sporten omtyckt i Japan och kommer att få högt tittarantal. Och du kan titta på det var du än befinner dig, med den här guiden om hur du tittar på en olympisk softbal live stream i sommar.

Sex lag har kvalificerat sig för spelen – Japan, USA, Australien, Kanada, Mexiko och Italien.

Värdarna Japan vann guldmedaljen vid OS i Peking 2008, men de kommer att möta hård konkurrens från alla hörn. USA har vunnit tre på varandra följande guldmedaljer i softball och de är det mest framgångsrika laget i turneringen. Australien är också ett kraftfullt lag, och de har konsekvent vunnit medaljer i alla olympiska softbollsmatcher.

I den här artikeln går vi igenom evenemangets viktiga datum och tittar på hur du kan se softball vid OS 2020 live. Om du vill veta mer om andra sportevenemang kan du läsa den här detaljerade artikeln om hur du kan se en livestream från OS. Softball kommer inte tillbaka till OS 2024, så se till att du inte missar spelen den här gången!


OS 20 softball: viktiga datum och tider

– Softball-bronsmedaljspel: Tisdag 27 juli från 13:00 JST / 05:00 BST / 12:00 ET

– Softball Gold Medal Game: Tisdag 27 juli från 20:00 JST / 12 BST / 07:00 ET


Gratis OS-softboll live stream

Det är inte så svårt att hitta en OS-softbals livestream eftersom programföretag över hela världen täcker OS 2020. Ännu bättre nyheter? Vissa programföretag strömmar direkt på gratis-TV, så du kan fånga alla spel gratis (med den officiella OS-webbplatsen sända lite täckning och programmera gratis också).

I Storbritannien streamar BBC och dess iPlayer-webbplats / app live olympiska spelen gratis, och så är det som Frankrikes TF1, Kenyas KTN och Australiens Channel 7.

Hur du tittar på dina OS-livestream när du är utomlands

Du borde kunna hitta en olympisk spelström (oavsett om det är betalt eller gratis) i vilket land du råkar befinna dig i. Men du kanske tycker att: a) din vanliga inhemska täckning är geografiskt blockerad när du är utomlands; eller b) att din arbetsplats eller college har blockerat möjligheten att titta online där du är.

Det finns ett riktigt enkelt sätt att lösa dessa problem, tack och lov. Genom att ladda ner och installera den bästa VPN-tjänsten kan du effektivt lura din dator, telefon eller surfplatta att tro att den är någon annanstans. På så sätt kan du njuta av din vanliga täckning utan att behöva hitta en olaglig ström.

Använd en VPN för att se de olympiska spelen i Tokyo 2020 var som helst

ExpressVPN – få världens bästa VPN
Vi har lagt alla större VPN-enheter genom sina steg och vi betygsätter ExpressVPN som vårt toppval tack vare dess snabbhet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Den är också kompatibel med nästan vilken som helst streaming-enhet där ute, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android- och Apple-mobiler och, bäst av allt, den har en fantastisk meritlista för att låsa upp det svåraste av streaming tjänster runt om i världen.

Registrera dig för en årsplan nu och få ytterligare 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt dem veta och de kommer att ge dig dina pengar tillbaka utan en gräl.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

Att använda en VPN är lika enkelt som en-två-tre …

1. Ladda ner och installera en VPN – som vi säger är vårt bästa val ExpressVPN

2. Anslut till lämplig serverplats – öppna VPN-appen, klicka på ‘välj plats’ och välj lämplig plats

3. Gå till sändarens livestream – så om du är från Storbritannien, gå bara till BBC iPlayer

Hur man tittar på OS-softball i USA med och utan kabel

På kabel-TV i USA har NBC sändningsrättigheter för OS i Tokyo. Om du har nätverket på din kabel kan du också titta på det online via NBC-streamingplattformen. Nätverkets interaktiva kalender är ett enkelt sätt att se vad som visas när.

För dem som inte använder kabel finns det andra streamingtjänster som har NBC-kanalen, som Peacock TV, Sling TV, YouTube TV och andra.

Peacock TV finns till ett lågt pris på $ 4,99 per månad (eller $ 49,99 för en årsplan) och levereras med en GRATIS 7-dagars provperiod – men notera att mycket av dess programmeringsschema ges till multisporttäckning. Det här är bra för allmänna fans, men kanske lite frustrerande om du vill ha en helhetssats av en specifik disciplin.

Alternativt kostar Sling TV $ 35 / månad för det paket du behöver för mer omfattande NBC-åtkomst. Just nu är det tillgänglig för bara $ 10 för den första månaden som en del av en tidsbegränsad affär.

Båda dessa streamingtjänster är tillgängliga på Google Chrome Browser, Amazon Fire TV, spelkonsoler som PS4 och Xbox One och på Android och iOS.

Få det bästa erbjudandet på TV-streamingtjänster

Hur man liveströmmer softball vid OS GRATIS i Australien

Australiens kanal 7 har de exklusiva sändningsrättigheterna för OS i Tokyo och det är gratis att se. Du kan se direktsändningen på 7Two, 7Mate och Channel 7s streamingtjänst — 7plus. Du kan strömma 7plus på iOS, Android, Fetch TV, Apple TV, PS4, Chromecast och mer.

Inte i Australien? Använd en VPN om du är hemifrån för att utnyttja din lokala OS-täckning.

GRATIS livestream för olympiska softboll i Storbritannien

Fantastiska nyheter i Storbritannien … BBC sänder OS gratis till brittiska invånare! BBC One och Two kommer att sända över 350 timmars direktsänd film från OS i Tokyo. Eller så kan du titta via BBC iPlayer online för att strömma händelserna live.

Andra streamingplattformar som täcker OS i Tokyo är Discovery + och Eurosport, som hävdar att de har den mest omfattande täckningen i Storbritannien. Deras prenumerationer kostar dig £ 4,99 / månad respektive £ 6,99 / månad. Du kan komma åt dessa tjänster via en rad enheter, inklusive Apple TV, Samsung TV, Chromecast, iOS och Android.

Inte i Storbritannien under de olympiska spelen 2020? Använd en VPN för att ansluta till servrar i Storbritannien och fånga alla spel live.

Hur man tittar på olympiska softball i Kanada

Kanada har flera programföretag som sänder OS i Tokyo – Sportsnet, TSN, CBC och TLN.

Kabelanvändare hittar olympiska sportevenemang i något av dessa nätverk, och sladdklippare kan använda OTT-erbjudanden från dessa sändare. CBC erbjuder gratis live-streaming, men för Sportsnet och TSN-prenumerationer måste du betala CAD 19,99 / månad. TLN är endast tillgängligt via kabel.

Vill du se din täckning från utlandet? Glöm inte att använda ett VPN är ett utmärkt sätt att se täckning utomlands.

Andra OS-programföretag runt om i världen

Det kommer inte att bli en överraskning att OS visas i de flesta hörn av världen – men med olika täckningsnivåer och utan gratis programföretag i vissa länder.

Om du inte är i något av de länder som nämns ovan, föreslår vi att du tittar på den dedikerade Wikipedia-sidan för alla världens olympiska spelkanaler.

Jämför de bästa övergripande VPN-tjänsterna 2021 efter pris:

0 Shares