Hur man tittar på People’s Choice Awards [PCA] Utan kabel

0 Shares

People’s Choice Awards är en amerikansk prisutdelning som uppmärksammar begåvade skådespelare och värnar om dem genom att ge dem ett pris. Priserna kommer att delas ut i olika kategorier som favoritfilmer, skådespelare, skådespelerskor, TV-program, bästa album, musikartister, låtar och många fler. Vinnarna utses av allmänheten via onlineröstning. Det prestigefyllda People’s Choice Awards 2021 kommer att hållas den 7 december i The Barker Hangar, Santa Monica, Kalifornien, USA. Showen kommer att sändas på TV E! och dess systernätverk NBC. De som hade ett aktivt kabelabonnemang på E! kan streama programmet direkt från sitt hem med lätthet. Men du kan också se People’s Choice Awards utan kabel genom att använda några streamingtjänster.

Hur man tittar på People’s Choice Awards utan kabel

Du behöver inget kabelabonnemang när du har prenumererat på streamingtjänster som Sling TV, fuboTV, Hulu, Philo, AT&T TV, YouTube TV och mer. Genom att använda dessa streamingtjänster kan du se People’s Choice Awards på vilken streamingenhet och mobil enhet som helst. Alla nedan nämnda tjänster har rättigheter att streama E! och NBC-kanalen.

Sling-TV

Sling TV är en av de bästa plattformarna som kommer med massor av anpassningsalternativ. Det erbjuder massor av kanaler baserade på teman som sport, komedi, barn, nyheter, livsstil och mer. Den kommer med tre prenumerationsplaner: Sling Blue ($35/månad), Sling Orange ($35/månad) och Sling Blue + Orange. Sling TV erbjuder 70 000 on-demand-innehåll och ger dig 10 timmars free DVR molnlagring. Du kan betala $5/månad för att få 50 timmars lagringsutrymme. Sling TV kommer med dedikerade appar för Android TV, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast och mer. Registrera dig för Sling TV och njut av att se People’s Choice Awards på någon av dina enheter.

fuboTV

fuboTV är en annan bästa och populära streamingtjänst för att streama People’s Choice Awards utan kabel. Du kan få 100+ kanaler för $64,99 i månaden. Registrera dig för fuboTV och se PCA live på den enhet du vill ha. Appen är tillgänglig för Roku, Apple TV, Android TV, Chromecast, Xbox One med flera. Den kommer med 250 timmars DVR-lagring och 72-timmars tillbakablicksfunktioner för att se de flesta program på begäran. Som standard stöder den två samtidiga strömmar. Med ett tillägg på $9,99 kan du få tre strömmar samtidigt. Du kan streama People’s Choice Awards för free med en sjudagars free rättegång.

Hulu

Hulu kommer med sin egen live-TV-streamingtjänst som erbjuder 65+ live-TV-kanaler för streaming. Den kommer med tre paket: Hulu ($5,99/månad med annonser och $12,99/månad utan annonser), Hulu + Live TV ($64,99/månad). Registrera dig för Hulu + Live TV-paket och få tillgång till allt dess on-demand-innehåll tillsammans med Live TV-kanaler. Dessutom kommer den med 50 timmars moln-DVR-lagring för att spela in dina favoritprogram. Det erbjuder en 7-dagars free rättegång.

YouTube TV

YouTube TV är en populär streamingtjänst med 85+ live-TV-kanaler, inklusive NBA-, NFL- och MLB-nätverk. Det låter användaren titta på live-TV genom att betala $64,99 per månad. Den kommer med en free rättegång i två veckor. Den erbjuder obegränsad DVR-molnlagring för att lagra och spela in dina favoritprogram för streaming offline. Du kan komma åt det sparade innehållet i nio månader. Om du har en aktiv prenumeration kan du strömma Titta på People’s Choice Awards-innehåll för free genom att livestreama E! eller NBC-kanal. Appen är tillgänglig på olika streamingenheter som Apple TV, Android TV, Roku, Fire TV, Chromecast, etc.

Det finns gott om kanaler för att strömma People Choice Award-innehåll. Men här har vi listat de 4 bästa streamingtjänsterna som låter dig komma åt People’s Choice Awards och annat populärt innehåll utan kabelabonnemang. Dessutom finns här några andra tjänster som du kan prova:

Prova den tjänst som passar dina behov. Om du har några frågor med guiden ovan, vänligen specificera dem i kommentarsfältet. Besök också Techowns Facebook och Twitter sidor för att kontrollera de nya tekniska artiklarna.

0 Shares