Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tittar på Nintendo på E3 2015

Electronic Entertainment Expo verkar alltid ganska höga insatser när du pratar om Nintendo. Nintendo sträcker sig över två hästar i underhållningsindustrin. Som tillverkare av Wii U ligger de bekvämt på tredje plats bakom Xbox One och PS4. Splatoon gjorde underverk för konsolen det senaste maj och vad företaget visar på E3 2015 måste uppfylla samma höga krav. På baksidan har Nintendo den bästsäljande mobilkonsolen i fickan. Super Smash Bros och andra titlar på nya Nintendo 3DS kommer att anslutas till dedikerade mobilspel med början i år.

nintendo-dena

Nintendo är inte nödvändigtvis lika prickig som Sony och Microsoft. Förutom stora namn inom spelbranschen är det osannolikt att vi kommer att se några av kändisens påståenden och höra några av hyperbolen som vi får från sina rivaler. Du behöver inte lita på begagnade konton från detta på plats på E3 2015 i Los Angeles, Kalifornien. Så här kan du titta på Nintendo E3 2015-festligheterna från ditt eget hem under showen.

Titta på Nintendo E3 2015 Digital Event Online

Nintendo har alltid massor av olika saker som pågår under hela showen. Ibland nöjer sig företaget med en videostreaming, med en grand båda på utställningen för dem som vill spela det de just har lärt sig om. Nintendos E3 2015-närvaro är fokuserad på fyra separata händelser.

E3 2015 Digital Event är vad du bryr dig om om du bara letar efter meddelanden om nya spel, nya Amiibo-siffror och detaljer om konsoluppgraderingar. Nintendo Digital Event börjar den 16 juni kl 9:00 Pacific Time. Nintendo kommer att erbjuda en liveström direkt på sin dedikerade E3 2015-webbplats.

Se Nintendo E3 2015 världsmästerskap online och personligen

Som en del av sitt fokus på community håller Nintendo återigen sitt Nintendo-världsmästerskap strax före showen. Festligheterna börjar söndagen den 14 juni och inkluderar en liveström som börjar kl 15.00 Pacific Time. Nintendo pratar inte om exakt vilka titlar spelare från hela världen kommer att behöva spela, men det inkluderar The Legends of Zelda i en teaser för evenemanget.

Alla som bor lokalt kan se Nintendo-världsmästerskapen personligen. Nintendo ger ut gratis biljetter till evenemanget kl. 9.30 på LA Live, en plats i Los Angeles.

Se Nintendo Treehouse E3 2015 online

Nintendo Treehouse är också tillbaka i år. Nintendo lovar en djupgående täckning av allt det tillkännager under sitt digitala evenemang och säger “speltäckning, bakom kulisserna i och mycket roligt” är i väntan för tittarna. Nintendo Treehouse är inte heller en dagshändelse. Det varar från 16 juni till 18 juni. Nintendo har inte publicerat hela Treehouse-schemat ännu, men det och liveströmmen ska vara tillgängliga här vid E3 2015 är i full gång.

Spela Nintendo E3 2015 höjdpunkter personligen

Bästa köp Nintendo-upplevelse

Förra året var det Super Smash Bros. I år samarbetar Nintendo med elektronikhandlare Best Buy för att erbjuda uppspelningstester för dem som kan ta sig till E3 2015. Den 17 juni och 20 juni kan spelare gå till Best Buy-butiker över hela kontinenten för att få lite praktisk tid med Mario Maker för Nintendo Wii U. Mario Maker är spelet som låter spelare skapa sina egna Mario nivåer med hjälp av nya verktyg. Den som gör det till evenemangen på Best Buy får en begränsad upplaga Super Mario bröderna 30-årsjubileumsknappen, enligt Nintendo.