Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tittar på Mortal Kombat online: se hur man streamer filmen där du är

Oavsett om du vill skämma bort din barndomsspelmissbrukare eller bara vill ha en nonsens kampsport som du kan gå vilse i, kan den nya omstarten av Mortal Kombat vara precis vad du letar efter. Så “Kom hit” och upptäck hur du kan titta på Mortal Kombat online var som helst just nu, med HBO Max är värd för filmen i USA tillsammans med dess teatralska.

Hur man tittar på Mortal Kombat online

Utgivningsdatum: 23 april 2021

Direktör: Simon McQuoid

Kasta: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Takanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Joe Taslim, Hiroyuki Sanada

Körtid: 110 minuter

Betyg: R

Titta i USA: prenumerera på HBO Max

Medan det föregående inträdet i Mortal Kombat-filmfranchisen var mer en dödsfall än en felfri seger, är WarnerBros äntligen redo att släppa loss sin återuppfinning av filmserien. Den senaste omföreställningen har säkert länge kommit. Efter misslyckandet i 1997: s Mortal Kombat: Annihilation stoppade trilogifans hade lovats, var det oklart om vi skulle se en annan del.

Med 2021 kommer dock en ny början, och inte bara återvänder vi till en fullpackad krigare, men lång tid kommer fansen också att vara glada att se återkomsten av Bi-Han, Mortal Kombats ursprungliga Sub-Zero.

Under 2021-utgåvan kommer MMA-kämpen Cole Young (Lewis Tan – Deadpool 2, Iron Fist, Into The Badlands) att träna under en lista över Mortal Kombats största stjärnor. Sonya Blade (Jessica NcNamee), Liu Kong och Kung Lao finns alla här, eftersom den unga fighteren arbetar för att besegra Outworld, ledd av ingen ringare än den äldre Sub-Zero (Joe Taslim), alias Bi-Han.

Medan vissa tekniskt sett har väntat på en tredje Mortal Kombat-film sedan 1997, har släppningen 2021 bara sett en liten fördröjning. Du kan se Mortal Kombat i teatrar och streamingtjänster som HBO Max – upptäck mer nedan.


Hur man tittar på Mortal Kombat online i USA

Förutom i biograferna är Mortal Kombat nu också tillgänglig för full titt på HBO Max och kommer att vara tillgänglig för strömning fram till 22 maj. WarnerBros har flyttat hela sitt släppschema till HBO Max i år, vilket innebär för bara 14,99 USD i månaden du kan fånga alla de senaste utgåvorna på ett ställe.

Det betyder att du inte bara kan titta på Mortal Kombat online, utan att du också har tillgång till Godzilla vs Kong, Justice League – The Snyder Cut och mycket mer. Inte bara det, men din HBO Max-prenumeration låser också upp timmar av binge-kompatibla TV-program som It’s a Sin, I May Destroy You och Sex and the City.

HBO Max är tillgängligt på den stora skärmen via din smart-TV eller via Roku, Fire Stick och Chromecast, samt via PlayStation och Xbox-konsoler. Om du är på språng kan du också strömma direkt till iOS- och Android-enheter.

Dagens bästa HBO Max-erbjudanden

Hur man tittar på Mortal Kombat över hela världen

Mortal Kombat släpptes till världen den 23 april 2021, men med biografer som arbetar med olika kapacitet vid denna tidpunkt är det kanske inte möjligt att fånga en föreställning i teatern. Beroende på var du är finns det ett antal sätt att titta på Mortal Kombat vid lanseringen. Mellan VOD, HBO-anslutna streamingwebbplatser och gammaldags bioresor hittar du alternativ för Storbritannien, Australien och Kanada nedan.

Spel- och filmfans i Storbritannien har fått vänta en hel del, men äntligen kan du titta på Mortal Kombat online med en VOD-plattform som Amazon Prime Video, Apple TV Rakuten, Chili eller Sky Store.

Saker och ting liknar i Kanada – du behöver inte hitta en bioskärm för den här. Men du måste betala för en VOD-hyra. Vi ser det listat för en standard $ 24,99 från gillar Amazon Prime Video, Google Play och YouTube.

Down Under är det en mörkare scen. Medan Foxtel vanligtvis erbjuder HBO-innehåll via både kabeltjänsten och Binge-streamingwebbplatsen, får Mortal Kombat för närvarande inte samma behandling och så Australiska fansen ska på väg till en bra gammal resa till biografen.

Titta på Mortal Kombat: är det bra?

De första recensionerna av filmen sammanfattas i vår Mortal Kombat första reaktionsbit här.

Vi ser viktiga affischsökande citat som “glatt våldsamma” och “exakt vad fans har tittat” bandies runt, med mindre smickrande åsikter som “till stor del dour reboot”.

En del av negativiteten har dock inte svalnat av en uppföljare, men Mortal Kombat 2 har redan tagits upp online.