Hur man tittar på Indy 500 Online: Indy 500 Live Stream 2014

0 Shares

Indy Car -fans kan titta på Indy 500 online med Watch ABC och ABC Online där sändningsföretaget kommer att erbjuda en gratis Indy 500 live stream 2014 söndagen den 25 maj klockan 12.00 Eastern. Användare kan titta på detta på iPhone, iPad, Android, dator och Kindle Fire

Indy 500 -täckningen före racet 2014 startar klockan 11 AM Eastern och är en del av Indy 500 live stream -täckning 2014 som fans fick av ABC. Hela Indy 500 -strömmen varar fram till 3:30 Eastern, innan appen och online -strömmen går över till ett annat program.

Officiell Indy 500 Live Stream 2014

För tävlingsfans som inte kan vara hemma är detta goda nyheter, men det finns många begränsningar för den officiella Indy 500 -livestreamen. Du måste bo i en viss region och du måste prenumerera på ett specifikt kabel- eller satellitföretag. Om den här metoden inte fungerar har vi också några andra sätt att se 2014 Indy 500 live från din iPhone, iPad, Android ro -dator.

Tjänsten Watch ABC är mycket strikt om behovet av ett kabelabonnemang och livestreaming är bara tillgängligt på ett litet antal marknader just nu. Om du bor i Chicago, Fresno, Houston, Los Angeles, New York City, Philadelphia, Raleigh-Durham eller San Francisco kan du titta på Indy 500 live stream från nästan vilken enhet som helst.

Fans kan lyssna på Watch ABC för en officiell Indy 500 live stream 2014 på söndag.

Fans kan lyssna på Watch ABC för en officiell Indy 500 live stream 2014 på söndag.

För att titta på Indy 500 Online måste du gå till Watch ABC online från en dator eller ladda ner appen på iPhone, iPad, iPod touch, Android -enheter, Kindle Fire och Windows 8. När du har laddat ner tjänsten måste du logga in för att verifiera ditt kabelabonnemang och din plats. Om du inte har ett kabelabonnemang kan du kanske använda en väns under helgen eller hoppa framåt för att se andra alternativ.

Andra Indy 500 alternativ för liveström

Om du inte kan se den officiella Indy 500 -livestreamen 2014 kan du gå till Best Buy eller en annan återförsäljare för att köpa en Slingbox. Detta är en liten låda som ansluter till ditt hemnätverk och din kabelbox för att strömma live -tv till din iPhone, iPad, Android eller dator var som helst utan några begränsningar. Allt på din hem -TV kan nu visas på din telefon eller surfplatta. De enda riktiga fångsterna är att det tar över TV: n som någon tittar på och HDMI -läget är inte perfekt. Läs vår Slingbox 500 -recension för mer.

Titta på Indy 500 online med dessa appar och tjänster.

Titta på Indy 500 online med dessa appar och tjänster.

Om du är en Verizon -prenumerant kan du ladda ner den officiella IndyCar 14 -appen för att få tillgång till Live -täckning och leva i bilkameror. Här är en titt på vad IndyCar 14 -appen erbjuder.

  • Live-videoströmning i bilkamera för utvalda förare under IndyCar-tävlingar
  • Live race control center videoströmning under IndyCar -lopp
  • Live trackmap och marschmyror videoströmning med realtidsposition under IndyCar-lopp
  • Mosaikskärm för alla livevideor (4 i 1 vy) under IndyCar -lopp
  • Liveförare och pit crew -sändningar ljudströmning under IndyCar -tävlingar
  • Live IMSP -radio sänder ljudströmning under alla spåraktiviteter
  • Realtids ledartavla med fordonstelemetri och spårpositionering

Det här är inte lika bra som en full ström av Indy 500, men om du är på Indy 500 personligen eller bara behöver hålla kontakten medan du är på språng är det här en viktig app. Funktionerna ovan är exklusiva för Verizon -användare. Det finns också andra funktioner som alla iPhone- eller Android -användare kan använda. Ladda ner IndyCar 14 -appen på iPhone, iPad eller Android.

Läs: 2014 Indy 500 bakom kulisserna

Verizon bjöd in Gotta Be Mobile ut till Indianapolis Motor Speedway för att se hur företaget förberedde sig för det stora antalet Indy 500 -fans. Med över 200 antenner och många andra uppgraderingar är Verizon redo att hålla fansen anslutna med snabba XLTE -hastigheter som klarar livevideon som deras app kommer att driva under Indy 500 -loppet 2014 den 25 maj.

0 Shares