Hur man tittar på Hockey vid OS 2020: viktiga datum, gratis livestream och mer

0 Shares

Har du någonsin sett en sport och omedelbart känt att du inte är ute efter det? Fälthockey kan ha den effekten på människor, och det är också därför det är så fängslande att titta på! Läs vidare för att se hur du kan se en olympisk hockey-liveström i Tokyo 2021 med gratis optioner, strömmande plattformar och datum som anges nedan.

Från 1928 till 1960 styrde de indiska hockeylagen sporten – deras sex på varandra följande guldmedaljer är ett imponerande vittnesbörd om detta. Men de senaste 40 åren har de inte fått några olympiska medaljer. Fans hoppas att det kommer att förändras under den nya kaptenen Manpreet Singh, som utnämndes till Årets FIH-spelare 2019.

Live stream hockey vid OS 2020

Datum: Lördag 24 juli – fredag ​​6 augusti

Mötesplats: Oi Hockey Stadium – North Pitch och Oi Hockey Stadium – South Pitch

GRATIS liveströmmar: BBC iPlayer (Storbritannien) | 7Plus (AUS) | CBC (CAN)

USA: s täckning: NBC-kanaler (eller Sling TV / FuboTV)

Titta var som helst: prova ExpressVPN 100% riskfritt

De senaste tiderna de senaste tiderna är Tyskland och Nederländerna. Och Argentinas stadiga uppgång fortsätter, särskilt med deras historiska seger vid OS 2016, där de blev det första sydamerikanska herrelaget som fick guld i sporten.

Men laget som kommer att tända tävlingen är Belgien. Herrlaget är för närvarande världsmästare, och det kommer inte vara lätt för de andra utmanarna att komma förbi dem.

På kvinnosidan ska du hålla ett öga på Nederländerna som förlorade sin tredje guldmedalj i rad vid Rio-OS till Storbritannien. Nederländerna utjämnade matchen men förlorade i shootouts, så du kan föreställa dig att de kommer tillbaka med en fenomenal körning den här gången.

Undrar du var du kan titta på hockey vid OS 2020? Vi kommer att täcka det i den här artikeln och gå igenom några av evenemangets viktigaste datum också. För att lära dig mer om de andra spelen, läs vår omfattande artikel om direktsändning från OS.


OS 2020 hockey: viktiga datum och tider

– Bronsmedaljmatch för män: Onsdag 4 augusti från 21.30 ET / Torsdag 5 augusti från 10.30 JST / 2.30 BST

Guldmedalj för män: Torsdag 5 augusti från 19:00 JST / 11:00 BST / 6:00 ET

Match för bronsmedalj för kvinnor: Torsdag 5 augusti från 21.30 ET / fredag ​​6 augusti från 10.30 JST / 2.30 BST

Guldmedalj för kvinnor: Fredag ​​6 augusti från 19:00 JST / 11:00 BST / 6:00 ET


Gratis OS-hockey live stream

En av världens mest visade sportevenemang, OS täcks av programföretag världen över. Medan OS-kanalen kommer att sända höjdpunkter är det regionala inhemska programföretag som kommer att ha hela filmen.

Till exempel kan de i Storbritannien få täckning av många av de viktigaste händelserna via den kostnadsfria BBC-tjänsten på BBC iPlayer. Detsamma gäller Australien med Channel 7 (eller 7plus online). Irland har RTE för sin gratis täckning, Frankrike har TF1 och många andra länder är på en liknande plats med gratis täckning.

Vi har ytterligare information om världsomspännande OS-strömmar nedan.

Hur du tittar på dina OS-livestream när du är utomlands

Medan du kommer att kunna se en livestream från OS från den stora majoriteten av länderna kan du möta svårigheter om du försöker anpassa dig till din vanliga streamingplattform utomlands.

Det beror på att streamingplattformar tenderar att geo-blockera deras innehåll, vilket hindrar dig när du är utomlands. Lyckligtvis finns det ett mycket enkelt sätt att lösa problemet – med hjälp av en VPN.

Ladda ner en av de bästa VPN-tjänsterna så kan du åsidosätta dessa geoblock och titta på OS som om du är hemma. Detta sparar att du måste spåra en tvivelaktig ström medan du är på semester.

Använd en VPN för att se de olympiska spelen i Tokyo 2020 var som helst

ExpressVPN – få världens bästa VPN
Vi har tillbringat timmar och timmar på att testa alla de bästa VPN: erna, testa dem på alla nyckelkategorier som hastighet, säkerhetsfunktioner och deras design.

Från dessa tester har en VPN-leverantör sticker ut framför resten – ExpressVPN. I alla kategorier utmärker den sig och lyckligtvis är den kompatibel med alla dina enheter inklusive Xbox och PlayStation, Android- och Apple-telefoner, Amazon Fire Sticks, Google Chomesticks, smarta TV-apparater och mer.

Om du registrerar dig för en årslång plan just nu får du ytterligare 3 månader kastas in gratis. Har du inte en bra upplevelse med det? Du har 30 dagar på dig att få tillbaka alla dina pengar!

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

Att använda en VPN är lika enkelt som en-två-tre …

1. Ladda ner och logga in på en VPN – som vi har sagt ovan är vårt bästa val ExpressVPN

2. Anslut till lämplig serverplats – öppna VPN-appen, klicka på ‘välj plats’ och välj lämplig plats

3. Gå till sändarens livestream – Till exempel kan de från Storbritannien gå vidare till BBC iPlayer

GRATIS OS-hockey live stream i Storbritannien

Som nämnts ovan erbjuder BBC gratis täckning av en hel del av de viktigaste OS-evenemangen i Tokyo för invånare i Storbritannien. BBC One och Two kanaler kommer att sända viktiga sporter och för online-tittare finns BBC iPlayer.

För den mest detaljerade brittiska täckningen måste du dock gå till antingen Discovery + eller Eurosport. Deras prenumerationsplaner kostar £ 4,99 / månad respektive £ 6,99 / månad. Tillsammans med de vanliga Android- och iOS-enheterna kan dessa plattformar nås på Fire TV, PS5, Chromecast och fler enheter.

För de som inte är i Storbritannien under OS i Tokyo 2020 kan du lita på en VPN för att fånga alla spel live.

Hur man tittar på OS-hockey i USA med och utan kabel

NBC har sändningsrättigheter för OS i Tokyo 2020 i USA. Om du har kabel hittar du alla händelser som sänds på NBC-kanalerna. NBC-kabelanvändare har också möjlighet att titta på spelen online via NBC: s streamingtjänst.

För de utan kabel måste du registrera dig för en streamingtjänst som har NBC-kanalen. Det finns många alternativ inklusive fuboTV, YouTube TV, Sling TV och andra.

Ett av de bästa alternativen skulle vara Sling TVs Blue Package. Detta kostar $ 35 per månad och kommer med NBCSN men det erbjuder ofta speciella rabatter. FuboTV har också en kostnadsfri provperiod på en vecka, men det kostar $ 64,99 / månad.

Du kan använda iOS, Android, Google Chrome Browser, Samsung TV och andra enheter för att komma åt dessa plattformar.

Få det bästa erbjudandet på TV-streamingtjänster

Hur man tittar på OS-hockey i Kanada

Fyra kanadensiska programföretag sänder TV-OS 2020 – CBC, TSN, Sportsnet och TLN. Kabelabonnenter kan se händelserna via någon av dessa kanaler.

Det bästa alternativet är CBC som erbjuder gratis täckning för många av de viktigaste olympiska händelserna i år. Alternativt kommer Sportsnet och TSN att vara bra alternativ men du måste betala för dem

TSN och Sportsnets streamingtjänster kräver att du betalar 19,99 CAD / månad vilket gör dem ganska dyra alternativ för att titta på OS.

Hur man live streamar hockey vid OS GRATIS i Australien

Kanal 7 har exklusiva sändningsrättigheter för de olympiska spelen i Tokyo i Australien och det sänds spelen gratis. Kabelanvändare kan se händelserna på 7Mate och 7Two. Sladdklippare kan prova Channel 7s streamingtjänst — 7plus. Den körs på iOS, Android, webbläsare, Sony TV och andra enheter.

Ut ur landet när OS-hockey visas? Inga problem. Använd bara en VPN för att ställa in som om du är hemma i Australien.

Fler OS-programföretag 2020 runt om i världen

Bor du inte i något av de länder vi har listat ovan? Oroa dig inte, de olympiska spelen är tillgängliga att titta på från den stora majoriteten av länder runt om i världen. Medan vissa länder inte har gratis visningsalternativ eller så många alternativ, bör du ha ett alternativ tillgängligt i din region.

Inte överraskande är listan över visningsplattformar mycket omfattande men lyckligtvis finns det en dedikerad Wikipedia-sida med alla de olika kanalerna som sänder OS.

Jämför de bästa övergripande VPN-tjänsterna 2021 efter pris:

0 Shares