Hur man tittar på Hamilton online – 4K HDR och Atmos på Disney Plus

Hur man tittar på Hamilton online – 4K HDR och Atmos på Disney Plus

Hur man tittar på Hamilton online: Hamilton är tillgänglig för att strömma! Och för Disney Plus -prenumeranter, så här kan du se den musikaliska sensationella just nu.

Hamilton är nu tillgänglig för att strömma på Disney+. Det var tänkt att spela på teatrar i oktober 2021 men släppet fördes fram på grund av Coronavirus -pandemin.

Efter att ha börjat på Off-Broadway 2015, har Lin Manuel Mirandas musikal blivit en världsomfattande sensation som reflekterar över Alexander Hamiltons roll i det amerikanska revolutionskriget.

Från bekvämligheten av ditt eget hem kan du nu se den 160 minuter långa produktionen med sin ursprungliga cast, just nu på Disney Plus. Du behöver en Disney Plus -prenumeration eftersom Disney nu har stoppat sin kostnadsfria provkampanj.

Relaterat: Disney Plus UK -recension

För att streama Hamilton online behövs en Disney Plus -prenumeration som Hamilton finns exklusivt på Disney Plus. Som prenumeration kostar £ 5,99/$ 6,99 i månaden.

Den streambara versionen av Hamilton var ursprungligen avsedd att visas för biografer över hela världen, men med Corona -pandemin inträffade påskyndade det planer på att släppas ut för allmänheten. Disney fick exklusiva rättigheter efter att ha bjudit ut en mängd budgivare.

Disney+ -appen finns också på ett antal enheter. Om du inte tittar via en webbläsare stöds Disney+ på Amazon Fire TV, Apple TV (fjärde generationen och framåt), AirPlay, Android -mobil och TV; Chromecast, iOS, PS4, Roku streaming -spelare, Xbox One; Sky Q, NU TV; LG, Roku och Samsung Tizen TV.

Du kan titta på Hamilton på tio enheter och strömma till fyra enheter samtidigt. Disney Plus stöder 4K HDR på kompatibla TV -apparater – det betyder att du kan titta på musikalen i HDR10 och Dolby Vision HDR, samt Dolby Atmos -ljud.

Relaterat: Vad är Dolby Atmos?

Hamilton är tillgänglig att titta på just nu på Disney Plus. När du har tittat klart kan du få mer Hamilton -godhet i form av en speciell konversation med titeln: Hamilton: Historien har ögonen på dig.

Hamilton: History Has His Eyes On You är värd för Good Morning America, medankare Robin Roberts, och diskuterar hur produktionen blir ett globalt fenomen och innehåller samtal med skaparen Lin-Manuel Miranda, regissören och rollmedlemmarna i den ursprungliga Broadway-produktionen.

Specialen har också Harvard-historikern Annette Gordon-Reed, som ger mer insikt om produktionens historiska relevans och noggrannhet. Som Hamilton: The Musical, är Hamilton: History Has Eyes on You bara tillgänglig på Disney+.

Relaterat: Bästa Disney Plus -filmer och serier att titta på

Om du gillar att strömma innehåll online är det viktigt att du också håller dina privata data säkra när du surfar på webben. Det är lättare än någonsin för hackare att infiltrera ditt nätverk och stjäla din personliga information, men inte med en VPN till hands. Vi har testat flera VPN här på Trusted Reviews och valt de bästa VPN -erbjudanden som är tillgängliga just nu för din bekvämlighet.

Hamilton skapades av kompositören Lin-Manuel Miranda och berättar historien om en av Amerikas förbisedda grundfäder, Alexander Hamilton.

Baserat på självbiografin med samma namn av Roger Chernow, behåller Hamilton sina tidstypiska detaljer, men produktionen använder sig av en mångkulturell cast tillsammans med ett soundtrack som förenar modern hiphop och rap med traditionell teaterstil.

Sedan premiären på Richard Rodgers Theatre på New York Broadway 2015 har det blivit ett kulturellt fenomen med 11 Tony Awards och ett Pulitzerpris. Det finns flera produktioner av Hamilton över hela världen, och städerna inkluderar London (Victoria Palace Theatre), Sydney, Hamburg och Los Angeles.

“Filmen” spelades in 2016, som består av filmer som är splittrade från tre olika föreställningar. Det betyder att tittarna kan se den ursprungliga rollistan, som inkluderar Lin-Manuel Miranda som Alexander Hamilton, Leslie Odom Jr. som Aaron Burr, Phillipa Soo som Eliza Hamilton, Daveed Diggs som Marquis de Lafayette/Thomas Jefferson, medan Jonathan Groff spelar King George III .

Disney köpte de globala distributionsrättigheterna för 75 miljoner dollar. Hamilton skulle släppas på bio 2021, men Coronavirus -influensan skyndade på schemat för den 3 juli 2020.

Och om du inte vet om Hamilton, nu vet du det.


Vi kan tjäna en provision om du klickar på en affär och köper en vara. Det är därför vi vill se till att du är välinformerad och nöjd med ditt köp, så att du fortsätter att lita på oss för dina köpråd.

Relaterade Artiklar

Back to top button