Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tittar på Facetime-videosamtal på Roku

Videosamtal är den nya tidsåldern som för familjer och vänner samman på alla avstånd. Varje app för videosamtal är utformad för att rymma lika många personer i ett enda samtal för att utveckla en kontinuerlig konversation mellan dem. Apple har introducerat sin videosamtalsapp Facetime 2010. Den har uppgraderat Facetime-appen med ny teknik under perioden. Facetime-appen kräver Apple-ID för inloggning, och den kan ansluta 32 personer i ett videosamtal. Du kan strömma Facetime-videosamtalet på Roku-enheten, och låt oss kolla in proceduren i guiden nedan.

Facetime erbjuder animerade emojis, klistermärken för att göra videosamtalet mer livligt. Den har rumsligt ljud för att lyssna på talarens röst i realtid. Facetime har två mikrofonlägen: Röstisolering, Wide Spectrum. Röstisolering för att bara höra din röst och Wide Spectrum för att höra alla ljud i din miljö. Facetime kan ansluta till Android-telefonanvändare via videosamtalslänkar.

Hur man tittar på Facetime-samtal på Roku

Facetime-appen är inte tillgänglig i Roku Channel Store. Vi har lämnat alternativet för skärmspegling. Det kan göras från

På Roku

Roku-enheter är utrustade med AirPlay-stöd, och du kan ansluta iPhone, iPad, iMac, Mac-enhetsskärmen direkt. AirPlay-stödet måste vara aktiverat i inställningarna.

(1). Anslut Roku till TV:n och starta Roku-enhet.

(2). tryck på hemknapp på fjärrkontrollen och välj inställningar.

(3). Scrolla ner och välj Apple AirPlay och HomeKit alternativ.

(4). Klick AirPlay och välj för att slå på AirPlay.

(5). Välj Kräv kod och välj alternativet att ansluta.

AirPlay erbjuder tre sätt att ansluta Apple-enheterna: Kod endast för första gången, Everytime, Använd lösenord istället. Du måste välja något av alternativen, och det bästa alternativet är varje gång.

På iPhone/iPad

Facetime-appen kommer som en inbyggd app på iPhone- och iPad-enheter. Du måste ansluta iPhone/iPad och Roku till samma Wi-Fi-anslutning för skärmspegling.

(1). Lås upp din iPhone/iPad och få Kontrollcenter.

(2). Välj Skärmspegling alternativet i kontrollcentret.

(3). Välj den Roku-enhet i de tillgängliga enheterna.

(4). Skriv Koda som visas på TV-skärmen och anslut till Roku.

(5). Öppna Facetime app på iPhone/iPad och logga in på ditt Apple-ID.

(6). Ring videosamtalet och titta på videosamtalet på den Roku-enhetsanslutna TV:n.

På iMac/Mac

(1). Starta iMac/Mac enheten och anslut datorn till Wi-Fi-nätverket där Roku var ansluten.

(2). Klicka på AirPlay ikonen överst på startskärmen.

(3). Välj Roku-enhet från tillgängliga enheter.

(4). Gå in i Koda för att ansluta och gå till Facetime app.

(5). Logga in med din Apple ID-uppgifter i Facetime.

(6). Strömma videosamtalet på Roku och se gruppsamtalet på TV:n.

Därför har vi sett proceduren för att streama Facetime-samtal på Roku. Du kan titta på dina vänner och familj på en bredare skärm på Facetime-videosamtal. Den strömmar videosamtalsskärmen på både Apple-enheter och Roku.

Om du har några tvivel om stegen ovan, vänligen meddela oss i kommentarsfältet. Följ TechOwns Facebook och Twitter sidor för att veta mer om teknikrelaterade saker.