Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tittar på Elf den här julen

Så här kan du lyssna på en av de mest hälsosamma berättelserna om familj och julstämning den här högtiden i Storbritannien.

Om du är ute efter att komma ikapp med en av allas favoritfilmer från barndomen, bör du inte leta längre än Elf, den hälsosamma julberättelsen med Will Ferrell och Zoe Deschanel.

Fortsätt läsa för att ta reda på hur du kan se den i Storbritannien.

Var kan jag streama Elf?

Du har ett par alternativ om du vill streama, eftersom Elf är tillgänglig på både Sky Cinema och Now, men du måste se till att du har prenumerationen på Cinema Membership.

Och om du inte har någon av dessa prenumerationer kan du alltid hyra eller köpa filmen på Amazon Prime, Google Play och YouTube.

Roku Deal: Streama dina julfavoriter

Roku Deal: Streama dina julfavoriter

Med streaming i upp till 4K och en röststyrd fjärrkontroll för enkel åtkomst till allt ditt favoritinnehåll är detta erbjudande på Roku Streaming Stick+ det perfekta köpet för julunderhållning.

  • Amazon
  • Kostade £59.99
  • Nu 44 kr

Visa erbjudande

Vad handlar Elf om?

Elf fokuserar på Buddy, spelad av den tidigare nämnda Will Ferrell, som bor på Nordpolen. Efter att ha fått veta att han i själva verket är en människa och inte en tomte, bestämmer han sig för att söka upp sin biologiska far, Walter, som bor i New York.

Efter att ha kommit till Big Apple träffar Buddy Jovie, en oentusiastisk jularbetare i en butik som han omedelbart attraheras av. Hon hjälper honom att bättre navigera i staden, där det slutar med att han träffar sin far tillsammans med sin unge son, Michael.

Efter att ha flyttat in hos sin nyfunna familj hjälper Buddy till att sprida jubel till den cyniske Walter och visar Michael hur kul julen kan vara när man släpper loss och njuter av den.

Elf kommer ut 2003 och är en julkomedi som familjer i alla åldrar kan njuta av, och oavsett din smak garanterar vi att du kommer att haka på Buddy i slutet av filmen. Så mysa ner dig i din mysigaste filt och piska ihop lite frukostspaghetti till en jul du sent kommer att glömma.