Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tittar på din egen video på Kindle Fire

Om du äger en Kindle Fire vet du att det är väldigt enkelt att titta på video du hyrde eller köpte från Amazon med hjälp av videofliken på hemsidan. Men hur ser du på dina egna videor?

Kanske har du gjort en bra MP4 -video av din familjesemester eller fotbollsmatch för barn som du vill titta på eller visa upp för familjen. Det är möjligt att titta på dessa videor på Kindle Fire, men för att få det att fungera behöver du några saker.

Vad du behöver

Skaffa först en mikro-USB-kabel (den till vänster nedan). Amazon borde ha inkluderat en i lådan, men det gjorde de inte. Du kan köpa dem billigt online.

microUSB och miniUSB

Du behöver också videor i rätt format. Om du kan spela det på din telefon kan du troligtvis spela det på din Kindle Fire. Jag föredrar MP4 -formatet, vilket fungerar utmärkt. Om dina videor kommer i ett annat format behöver du ett bra konverteringsprogram. Jag gillar Handbrake, som enkelt konverterar de mest populära videoformaten till MP4. Den har versioner för Windows och Mac.

Hur man laddar videor på elden

Anslut din Kindle Fire till datorn med din mikro-USB-kabel. Det kommer att gå in i ett speciellt läge som inte låter dig använda elden tills du trycker på knappen Koppla från.

Du kommer att se Fire i Mac OS X Finder eller Windows Explorer som en lagringsenhet.

Dra videon från din dator till mappen Videor på din eld.

Hur man tittar på videon på elden

Tända eld

Istället för att använda fliken Videor, som ger dig tillgång till Amazon -videofiler, tryck på fliken Appar. Leta efter Galleri -appen så hittar du din video där.

Saker att komma ihåg

Kindle Fire lagrar endast 6 GB personligt innehåll. Den levereras med 8 GB, men använder 2 GB för operativsystemet och apparna. En film kan ta upp ett GB utrymme eller mer beroende på längd och kvalitet. Om du kodar video som bara ska användas på elden kan du sänka videokvaliteten lite eftersom skärmen på elden bara stöder 1024 x 600 pixlar. Konvertera definitivt inte dina filmer till 1080p. 720p kommer att se bra ut, men om du inte har något emot det, gå lite lägre.

Kom också ihåg att videor du köpt från en annan butik, som iTunes, inte fungerar. Apple lägger DRM på filerna som gör dem endast kompatibla med iTunes eller iOS -enheter. Du kan ta bort DRM, men det är olagligt och vi rekommenderar det inte.

USB -bildkälla: Wikimedia Commons, Remix av bilder av Masamic och Hohum