Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tittar på Descent Black Ops 3 DLC 3 Live Stream

Den här guiden kommer att förklara hur du kan titta på Descent Black Ops 3 DLC 3 live stream för att se de nya Black Ops 3-kartorna och få en närmare titt på Black Ops 3 Zombies-upplevelsen i Stalingrad som kommer snart.

Treyarch är värd för en liveupptäckt av nya Black Ops 3 DLC 3-detaljer den 11 juli kl 11.00 Pacific, 14:00 Eastern.

Vi vet att det finns en officiell Call of Duty Black Ops 3 DLC 3 live stream. Här är vad vi vet och hur du kan se avslöjandet. Det börjar precis när uppdateringen av Black Black Ops 3 kommer.

Du kanske kan ställa frågor från Treyarch live genom att skicka dem ett meddelande till @Treyarch på Twitter.

Hur man ser Black Ops 3 DLC 3 live stream den 8 juli.

Hur man ser Black Ops 3 DLC 3 live stream den 8 juli.

Hur man tittar på Black Ops 3 DLC 3 Live Stream

Det officiella Call of Duty Twitter-kontot pekar på Black Ops 3 DLC 3 live stream på YouTube och det ska visas ovan när evenemanget startar. Detta kan också visas i BO3 Live Event Viewer på konsoler.

Om du inte känner till det finns det på PS4 och på Xbox One, och det är ett sätt att se eSports live på din konsol. När den lanserades var BO3 Live Event Viewer bara på PS4, men det nämns om det i den senaste Xbox One Black Ops 3-uppdateringen, så du borde kunna titta på det också.

För att göra detta, slå på din PS4 eller Xbox One och starta Call of Duty: Black Ops 3. Du kanske ser en dagens meddelande berätta om Black Ops 3 DLC 3 live stream, men om du inte gör det är det OK.

Titta här för en Black Ops 3 DLC 3 live stream på din PS4 eller Xbox One.

Titta här för en Black Ops 3 DLC 3 live stream på din PS4 eller Xbox One.

På huvudskärmen av Call of Duty: Black Ops 3, titta i det övre vänstra hörnet för widgeten som visar dig en förändrad mängd information. Det talar normalt om nya vapen, COD-poäng och andra specialföremål.

Idag borde du se en alternativ för att starta BO3 Live Event Viewer till se Black Ops 3 DLC 3 live stream på din Xbox One eller PS4.

Om du inte ser alternativet direkt använder du RB och LB eller L1 och R1 för att växla mellan meddelanden och då ska du se ett alternativ för att starta BO3 Live Event Viewer. Videon ovan går igenom denna process.

Det är här du kan se Treyarch avslöja de nya Black Ops 3 Zombies och det tredje Black Ops 3 DLC-kartpaketet. Vi förväntar oss att se Black Ops 3 DLC 3-spel, prata om kartorna och nya zombiedetaljer.

Du kan kolla in bilderna nedan för att se vad vi förväntar oss i Black Ops 3 DLC 3-kartpaketet.

Descent Black Ops 3 DLC 3 Utgivningsdatum

Cryogen Black Ops 3 DLC 3-karta

Cryogen Black Ops 3 DLC 3-karta

Cryogen Black Ops 3 DLC-kartan från Descent är ett isolerat kryogent fängelse. Detta är en cirkulär karta med vakttorn som sannolikt kommer att locka till sig krypskyttar och mycket vägglöpning finns i spel för spelare.

Se Cryogen-genomgången ovan för att se vad den här kartan innehåller och var du behöver springa, rusa och bakhåll för att dominera.

Activisions officiella Cryogen-kartbeskrivning är, “Ligger långt utanför kusten i Döda havet, håller en isolerad förening några av världens farligaste brottslingar i frusen isolering. Vakttorn håller vakt över den lilla kartans cirkulära design när frenetisk strid trattas runt fängelsets kryogena rör som erbjuder massor av möjligheter för väggkörningsattacker. “

Den enda bilden vi har hittills visar många kryogena rör som du borde kunna kedja ihop väggar på. Förvänta dig mycket action mitt på kartan och se attacker från högt.

Titta på Descent Cryogen-spelvideon ovan för att se hur Cryogen-kartan spelar med massor av väggdrivna platser som du behöver behärska.