Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tittar på Arcane, League of Legends TV-serie

League of Legends har nu ett helt eget animerat TV-program. Så här kan du se Arcane i Storbritannien när den lanseras.

Alla fans av det långvariga spelet League of Legends kommer att bli glada över att veta att ett nytt animerat TV-program kommer ut som är baserat på spelet.

Med League of Legends World Championship nästan mot sitt slut, är detta den perfekta tiden att njuta av lite LoL-innehåll i stället. Fortsätt läsa för att lära dig hur du kan se Arcane i Storbritannien när den kommer ut.

När kommer Arcane ut?

Arcane kommer att släppas mycket snart, klockan 3 på morgonen söndagen den 7 november. Det infaller också precis efter sista dagen av LoL World Championships, så du kan hoppa ut från slagfältet och in i en ny show.

Var kan jag se Arcane?

League of Legends-showen kommer att göra sin officiella debut på Netflix, så allt du behöver är ett Netflix-medlemskap för att börja på detta nya äventyr.

Showen delas upp i tre veckoakter, som var och en kommer att bestå av tre avsnitt. Den andra och tredje akten kommer att släppas på Netflix vid senare tillfällen, den 13 respektive 20 november, så du kommer inte att kunna tjata om showen vid releasen.

Det har också rapporterats att vissa innehållsskapare kommer att kunna streama Arcane, så om du inte har ett Netflix-konto kan du ställa in programmet på Twitch, så länge du inte har något emot en löpande kommentar i bakgrunden.

Pålitliga recensioner

TCL Roku 4K TV-erbjudande

TCL Roku 4K TV-erbjudande

Den här TCL Roku 4K-TV:n har rasat över på Currys PC World, men lagret håller redan på att ta slut om du vill köpa den till dig själv.

  • eBay
  • Spara £80
  • Nu £269.99

Visa erbjudande

Vad handlar Arcane om?

Den animerade showen kommer att integreras i LoL canon, med tanken att showen kommer att fungera som en prequel för spelet. Huvudfokus kommer att ligga på spänningen mellan staden Piltover och Zauns underjordiska värld, med teman som kommer att täcka ojämlikheten mellan civilisationer.

Vi kommer att se Zuans våldsamma uppror när de kämpar för sina rättigheter, tillsammans med en annan handling som kommer att titta på Vi och Jinx, två League of Legends-karaktärer som redan har en historia i spelet.

Och du behöver inte oroa dig för att Arcane snubblar i vägen för LoL-lore, showen görs med input från LoL-utvecklaren, Riot Games.

Du kan kolla in trailern för Arcane precis nedan: