Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tittar på Apple Event Live på Windows

Idag kan du titta på Apple-evenemanget live på Windows så att du inte behöver använda din trånga iPhone-skärm för att se det historiska Apple-evenemanget där vi kan se iPhone 6, iWatch, Apples anslutna hem, en ny iPad Air och eventuellt mer Apple tillkännagivanden.

Uppdatering: Hur man tittar på Apple-evenemanget i september 2015 för iPhone 6s och iOS 9.

Det finns ett officiellt Apple-evenemang live stream direkt från Apple så du behöver inte leta efter en piratkopierad YouTube-video, men det är bara bra på Apple-produkter.

Läs: Apple Event Live Stream Problems

Under sommaren strömmade Apple till Windows-datorer, men för Apple-liveströmmen i september är det bara tillbaka till Safari på OS X och iOS.

Tack och lov finns det ett knep för att låta dig titta på Apple-evenemanget 2014 live på Windows-datorer, så du behöver inte kisa för att ta reda på den nya iPhone 6 och andra enheter på en liten iPhone-skärm.

Titta på Apple-liveströmmen 2014 på Windows.

Titta på Apple-liveströmmen 2014 på Windows.

Apple-evenemanget 2014 äger rum den 9 september klockan 10 Pacific, 13:00 Eastern. Det betyder att du förmodligen tittar på jobbet där många användare är på en Windows-dator.

Vi visar hur du tittar på Apple Event live på en Windows-dator med ett gratis program som kan visa en live HD Apple-ström från evenemanget även om du inte använder Windows.

Hur man tittar på Apple Event Live på Windows

Den här korta guiden visar hur du kan se Apple-evenemanget den 9 september live på din Windows-dator eller surfplatta. Detta kan också fungera på Android med VLC-spelare installerad. Om du försöker titta på en Mac behöver du bara använda Safari.

Först måste du ladda ner VLC Player. Detta är en gratis app som kan spela många mediatyper inklusive Apple-livestream.

Installera VLC och öppna en nätverksström.

Installera VLC och öppna en nätverksström.

När du har laddat ner VLC Player installerar du den och öppnar sedan appen för att se skärmen ovan. Installationen bör ta några minuter så det är en bra idé att göra detta inför Apple-evenemanget.

När du är igång måste du klicka på Media -> Öppna nätverksström. Detta gör att du kan klistra in liveströmmen från Apple-evenemanget så att du kan titta på det.

Klistra in webbadressen i rutan.

Klistra in webbadressen i rutan.

Du kan testa din inställning med detta exempel på Apple-video, delat som en del av instruktionerna på Reddit. När Apple-evenemangets livestream den 9 september börjar måste du klistra in den faktiska webbadressen.

Klistra in den här webbadressen för att se Apple-evenemanget live på Windows – https://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/14pijnadfpvkjnfvpijhabdfvpijbadfv09/m3u8/atv_mvp.m3u8

Om detta fungerar ser du en video av en testbild och hör ljud. Den faktiska Apple-evenemangets livestream kommer att variera beroende på din anslutning men bör gå upp till 720p.

Du ser en testvideo för att meddela att allt fungerar.

Du ser en testvideo för att veta att allt fungerar.

Just nu omdirigerar Apple.com till Apple-evenemangets livestream för Mac, iPhone och iPad, men det låter dig inte titta på evenemanget i Windows enligt ansvarsfriskrivningen längst ner på skärmen.

När evenemanget börjar kan du hitta rätt URL i det här inlägget eller på Reddit-tråden där andra användare ser till att detta fungerar för september-evenemanget.

Om du använder Chrome kan du också installera VLC-plugin-programmet och det ska automatiskt upptäcka strömmen och spela upp den i din webbläsare från Apple Event-liveströmssidan.

Vad du kan förvänta dig vid Apple-evenemanget

Det finns några saker du kan lita på att Apple tillkännager på scenen under livestreamen för Apple-evenemanget. Först och främst är en ny iPhone 6. Vi förväntar oss att se två modeller med 4,7-tums och en 5,5-tums skärmstorlek ryktas. Det är möjligt att de nya iPhone-namnen är iPhone 6 och iPhone 6 Plus. Efter månader av rykten vet vi äntligen släppdatum för iPhone 6.

Vi förväntar oss också att lära oss om iOS 8 släppdatum och alla slutliga funktioner som Apple lägger till i det nya operativsystemet. Leta efter ett snabbt iOS 8-släppdatum och prissättning för iCloud Photo Library samt andra objekt.

Det finns en mycket god chans att vi kommer att se iWatch tillkännages, men rykten pekar på ett iWatch-släppdatum 2015, inte i tid för semestershopping i år.

Vi kunde också se en iPad Air 2, mer information om Apples anslutna hem och det finns alltid hopp för en iPod touch 6: e generationen, en ny Apple TV och en MacBook Air Retina. Dessa sista saker är möjliga som en del av det historiska Apple-meddelandet.

Släppdatum och funktion för iPhone 6

iPhone 6 Släppdatum Rykten

iPhone 6 Släppdatum Rykten

Släppdatum för iPhone 6 är den 19 september enligt Apples traditionella tidslinje och vår bästa förutsägelse baserat på nuvarande rykten och planer. Detta kan förändras och det finns en chans att vi kommer att se två släppdatum för iPhone 6 tack vare en långsammare start för 5,5-tums iPhone 6.

Så här kommer vi till ett släppdatum för iPhone 6 fredagen den 19 september.

Re / Code och Wall Street Journal rapporterar Apples planer på att hålla ett iPhone 6-evenemang den 9 september.

Från och med detta datum kan vi räkna ut att släppdatum för iPhone 6 är ungefär en och en halv vecka senare, den 19 september. Detta är tidpunkten som Apple använde för de senaste iPhone-utgåvorna.

Om Apple bestämmer sig för att erbjuda iPhone 6-förbeställningar förväntar de sig att gå live vid midnatt i Stilla havet den 12 september, men detta är inte givet.

Det större 5,5-tums iPhone 6-släppdatumet kan komma senare den sista fredagen i september eller till och med i oktober.

Förvänta dig att se Apple Stores och operatörer öppna tidigt på iPhone 6 släppdatum med rader runt butiken för att få en iPhone 6 direkt, även i små städer.