Hur man tittar på Apple Event Live på iPhone, Windows och Mac

0 Shares

Du kan se Apple-evenemanget i oktober live på Windows, Mac, iPhone och iPad för att se Apple presentera nya produkter som vi förväntar oss kommer att inkludera iPad Air 2, iPad mini 3, OS X Yosemite och iOS 8.1 samt en Retina iMac. Vi visar hur du kan se Apple-evenemanget live från en mängd olika enheter så att du kan se nyheterna när det händer.

Det finns en officiell livestream från Apple Event i oktober som visar evenemanget när det händer. Det finns ingen anledning att leta efter en YouTube-ström eller återutsändning av dålig kvalitet inifrån evenemanget.

Apple Event-liveströmmen från oktober är endast officiellt tillgänglig på Mac, iPhone, iPad och Apple TV, men vi visar dig hur du kan se Apple Event live på Windows så att du inte behöver vänta på att den fullständiga versionen kommer fram senare på dagen.

Lär dig hur du ser Apple-evenemanget live på iPhone, Windows och Mac.

Lär dig hur du ser Apple-evenemanget live på iPhone, Windows och Mac.

Förhoppningsvis går detta smidigare än Apple Event-liveströmmen i september som misslyckades för många användare och när den var live inkluderade översättningar och andra språk för många användare.

För användare med en Windows-dator och en iPhone eller iPad är det lite mer involverat att titta på Apple-evenemanget i oktober live på Windows, men den större skärmen gör det värt.

Apple-evenemanget i oktober börjar klockan 10 Pacific / 13:00 Eastern den 16 oktober. Det finns en stor chans att du tittar på från jobbet eller under en sen lunch, så du vill följa dessa tips för att se Apple Event live på praktiskt taget vilken enhet som helst.

Hur man tittar på Apple Event Live på iPhone, iPad, Mac eller Apple TV

Det enklaste sättet att titta på Apple-evenemanget live på iPhone eller någon av dessa Apple-enheter är att gå till Apple.com/live. Denna länk tar dig till liveströmmen för iPad Air 2 och när den startar bör du kunna börja titta på videon.

Titta på Apple Event live på iPhone, iPad eller Mac.

Titta på Apple Event live på iPhone, iPad eller Mac.

På de officiellt stödda enheterna är detta allt du behöver göra för att se Apple presentera nya produkter i oktober. Den enda riktiga fångsten är att du måste använda Safari på dessa enheter. Om du normalt använder Chrome eller en annan webbläsare, se till att du besöker Apple live stream i Safari istället.

För att se Apple Event live på Apple TV behöver du en Apple TV 2 eller Apple TV 3-enhet med ny programvara. Gå till huvudskärmen och välj Special Events.

Hur man tittar på Apple Event Live på Windows

Att titta på Apple-evenemanget i oktober live på Windows är lite mer knepigt, men det är något du fortfarande kan dra igång. Du måste installera den gratis VLC Player och du behöver Apple Event-liveströmslänken när den startar.

Först måste du ladda ner VLC Player och installera på din Windows-dator. Det tar några minuter att ställa in det, så du bör göra detta innan livestreamen startar.

Använd VLC eller VLC Plugin för att titta på Apple Event live på Windows.

Använd VLC eller VLC Plugin för att se Apple Event live på Windows.

Klicka på Media -> Öppna nätverksström och ange sedan Apple Live-stream-webbadressen. Webbadressen är inte tillgänglig förrän efter att evenemanget startat, men ska se ut som den här från september;

https://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/14pijnadfpvkjnfvpijhabdfvpijbadfv09/m3u8/atv_mvp.m3u8

Ett annat alternativ är att installera VLC-plugin i Chrome och besöka Apples live stream-sida. Plugin ska upptäcka livestream och spela upp det i din webbläsare.

Förväntningar om Apple-evenemang i oktober

Det finns några saker du kan lita på vid Apple Apple Event. Apple läckte redan ut iPad Air 2 och iPad mini 3, så de är på väg.

OS X Yosemite släppdatum eller åtminstone tillkännagivandet och iOS 8.1 släppdatum är också på bordet för evenemanget.

Rykten pekar på en ny iMac Retina-release som kommer efter evenemanget. Apple kommer enligt uppgift leverera en 5k-skärm i den nya 27-tums iMac Retina.

Tagglinjen för Apple-evenemanget i oktober är “Det har gått alldeles för länge.” vilket ledde oss att samla en lista över försenade Apple-produkter, vi skulle gärna se Apple meddela vid evenemanget, även om några av dem är osannolika.

Topp 5 försenade Apple-produkter: Det har varit för länge

Mac Mini 2014

Mac Mini 2014

Mac Mini 2014-utgåvan är en som köpare började vänta på i januari när de första rykten om en ny Mac Mini dök upp.

I sommar visades tips om en Mac Mini 2014-uppdatering på Apple.com, men försvann snart och vi väntar fortfarande.

Apples nuvarande Mac Mini är två år gammal denna månad, en livstid när det gäller teknik och särskilt viktigt med tanke på det överkomliga priset som gör det till ett enkelt val för en första Mac.

De obekräftade Mac Mini 2014-specifikationerna skulle sannolikt inkludera Intel Haswell-processorer, Iris-grafik, 802.11ac WiFi och potentiellt stöd för 4k-skärmar, även om den sista kan vara en sträcka. Apple kan välja en ny Mac Mini-design, men alla mindre och det kan tvinga ingenjörer att sätta strömförsörjningen på sladden istället för inuti.

MacRumors hävdar att Mac Mini 2014-utgåvan är planerad till denna månad baserat på en källa, men de kunde inte bekräfta detta påstående.

0 Shares