Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tittar på Animal Planet på Apple TV

Animal Planet är en TV-kanal från Discovery, Inc., och den är tillgänglig över hela världen. TV-kanalen Animal Planet streamar innehållet i djur och vilda djur. Animal Planet GO är en streamingapp för både live- och on-demand-streaming. Den tillhandahåller ett TV-schema för TV-kanalen, och det har en enorm samling av on-demand-innehåll. Animal Planet GO-appen är kompatibel med Android TV, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, mer. Du kan ladda ner Animal Planet GO-appen på Apple TV och titta på innehållet.

Animal Planet GO-appen har kategoriserat innehållet baserat på genrer för enkel åtkomst när som helst. Den erbjuder dold bildtext för innehållet, och den har en bevakningslista för att lägga till innehållet för att se senare. Appen behöver TV-leverantörens prenumeration för inloggning, och den kan fortsätta strömningen från det senast spelade innehållet. Den lägger till de nya avsnitten samma dag som TV-premiären. Innehållet kan laddas ner i appen för att titta offline när som helst.

Hur man streamar Animal Planet på Apple TV

(1). Starta Apple TV och gå till App Store på startskärmen.

(2). Klicka på Sök ikon och typ Djur planet i sökandet.

(3). Välj den Animal Planet GO app och välj Skaffa sig för att ladda ner Animal Planet GO-appen.

(4). Klick Öppna för att starta Animal Planet GO-appen på Apple TV.

(5). Det kommer att visa en Aktiveringskod på TV-skärmen.

(6). Gå till Animal Planet tjänsteman webbplats på datorn/smarttelefonen.

(7). Gå in i Aktiveringskod och klicka Aktivera!

(8). Logga in på din Prenumeration på TV-leverantöroch appen kommer att laddas omedelbart.

(9). Nu kan du ladda och spela upp media du vill ha.

Alternativ metod för att streama Animal Planet på Apple TV

Det alternativa sättet att streama Animal Planet på Apple TV är att titta på TV-kanalen genom streamingtjänster. Streamingtjänsterna är YouTube TV, Hulu, fuboTV, och du kan installera streamingtjänster-appen på Apple TV från butiken.

YouTube TV

YouTube TV har Animal Planet TV-kanalen i 85+ kanallistan, och den har en enda prenumerationsplan. Priset för prenumerationen är $64,99 per månad, och det erbjuder obegränsad moln-DVR-lagring. Den kan streama på tre enheter samtidigt, och den har även premium-TV-kanaler som tillägg.

Installationsguide: YouTube TV på Apple TV

fuboTV

fuboTV är en streamingtjänst med över 100 TV-kanaler, och den har tre typer av prenumerationsplaner. Animal Planet TV-kanalen är tillgänglig i streamingtjänsten fuboTV. Prenumerationsplanerna är Starter, Pro och Elite. De kostar $64,99 per månad för Starter, $69,99 per månad för Pro och $79,99 per månad för Elite. Skillnaden i abonnemangsplanerna är antalet TV-kanaler, samtidig streaming och moln-DVR-lagring.

Installationsguide: fuboTV på Apple TV

Hulu + Live TV

Hulu + Live TV erbjuder Animal Planet tillsammans med 75+ TV-kanaler. Dess prenumeration kostar $64,99 per månad, och den kan streama på två enheter samtidigt. Streamingtjänsten har massor av on-demand-innehåll för streaming, och den ger 50 timmars moln-DVR-lagring för offline-streaming.

Installationsguide: Hulu på Apple TV

TV-kanalen Animal Planet strömmar många naturbaserade dokumentärer, och det är en av de bästa TV-kanalerna för att lära sig om djur. Dessutom har det populära TV-program som River Monsters, The Zoo, The Aquarium, Tanked, The Crocodile Hunter, mer.

Om du har några problem med stegen ovan, nämn dem i kommentarsfältet nedan. Besök också Techowns Facebook och Twitter sidor för att kolla in våra nya teknik- och streamingrelaterade artiklar.