Hur man tittar på Amazon Prime-videoinnehåll på Xbox One och 360 – Cinema & Series?

0 Shares

Många människor, främst unga människor, använder dagligen spelkonsoler. Det här är datorer som du kan använda för att spela online med dina vänner eller andra personer. Det har varit en form av underhållning i många år och används nu mer och mer.

En av de mest använda konsolerna är Xbox. Det är en av de mest erhållna på världsmarknaden, så man ser den ganska ofta. Med dessa konsoler kan du göra mer än att bara spela videospel på dem du kan se filmer och serier. Det är därför vi visar dig i några få steg hur du kan göra detta från din Xbox-konsol.

Hur kan jag titta på Amazon Prime Video-innehåll på min Xbox?

En av de senaste årens innovationer är utan tvekan streamingplattformarna. Tack vare dessa plattformar kan vi ha det bästa roliga genom att se de filmer och serier som vi gillar och som bara släpps av dessa plattformar.

En av de nyaste är Amazon Prime Video-plattformen. Det finns många filmer i den som är väldigt slående och som vi utan tvekan kommer att gilla. Du kommer också att kunna se filmerna som finns där från vilken enhet som helst som telefoner, surfplattor, datorer och spelkonsoler.

Xbox-spelkonsoler kan användas med dessa streamingplattformar. Här visar vi dig hur du ska uppnå det och hur du ställer in din Xbox-konsol för att kunna se allt innehåll på Amazon Prime.

Visa på Xbox One

En av de mest populära spelkonsolerna i världen är Xbox. För dessa konsoler finns det ett stort antal spel som du kommer att kunna njuta av hemma med dina vänner. Men det är inte den enda funktionen den här konsolen har med sig du kan se filmer online från Amazon Prime.

Innan du börjar med stegen som vi visar dig måste du ha ett giltigt Prime Video i-konto i förväg inloggad på Xbox-konsolen. På så sätt kommer du att kunna starta processen att se din första film från konsolen.

 1. Du kommer att slå på din Xbox One-konsol, när du ser startskärmen måste du gå in i avsnittet “Butik” med hjälp av Xbox-kontrollen
 2. När du är i butiken måste du öppna avsnittet “Applikationer”, sedan öppnar du alternativet “Sök” som finns på höger sida och söker efter “Amazon Prime Video”
 3. När du har hittat den här applikationen måste du klicka på “Ladda ner” för att ladda ner och installera den på din dator
 4. När appen har installerats måste du köra den genom Xbox som har kontroll inuti
 5. På den här nya skärmen måste du välja “Logga in”. Då kommer koden som du behöver senare dyka upp på skärmen, så det är bäst att skriva ner den
 6. Slutligen måste du komma in på ditt Prime Video-konto genom att ange dina uppgifter. Efter inmatning kommer koden som visades tidigare på skärmen att krävas

Från Xbox 360-konsolen

En annan av de mest använda konsolerna är Xbox 360. Du kommer också att kunna göra detta njuta av att se filmer och serier från Prime Video. För att göra detta måste du göra så här:

 1. Du slår på din Xbox 360-konsol och går till avsnittet “Applikationer”. Då öppnar du sökmotorn och går till sökningen efter “Amazon Instant Video”
 2. När sökningen är klar måste du öppna den och klicka sedan på “Ladda ner”. Detta kommer att ladda ner applikationen och sedan måste du bekräfta installationen genom att klicka på “Acceptera”
 3. Efter att du har installerat den kommer du att köra den installerade applikationen och på skärmen ser du koden för den tvåstegsverifiering som du behöver spara
 4. Du kommer nu att logga in på ditt “Amazon Prime Video”-konto och ange sedan koden som visades på skärmen och som du har sparat någon annanstans
 5. För att avsluta måste du välja den kontoprofil du ska använda med din Xbox-konsol och du kommer att lägga till din Xbox-konsol till ditt Amazon Prime Video-konto

Varför fungerar inte Amazon Prime Video på Xbox och hur kan jag fixa det?

Det finns ingen exakt hänvisning till krascher orsakade av Amazon Prime Video på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol, men vi kan berätta för dig att det finns ett sätt att fixa det. För att göra detta måste du göra var och en av de saker vi nämner och kontrollera om appen fortfarande inte fungerar för dig:

 1. Kontrollera att internetanslutningen är stabil och att din Xbox är ansluten till ditt Wi-Fi-hemnätverk
 2. Du bör starta om din hemmarouter för att se till att det inte är ett problem
 3. Du aktiverar Cortana-funktionen på Xbox-konsolen
 4. Du kommer att kontrollera tillståndet för din Xbox-server
 5. Logga ut från Amazon Prime Video och logga in igen på din Xbox-konsol

Här är sätt att felsöka en Xbox-konsol som inte spelar något Amazon Prime Video-innehåll.

0 Shares