Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tittar på AFC och NFC Championship Games live

AFC- och NFC-mästerskapsspelen äger rum idag, och så här kan du titta på all action, oavsett om det är på TV eller på din mobila enhet när du är på språng.

NFC Championship-spelet är det första på huggblocket, där Green Bay Packers tar emot förra årets Super Bowl-mästare Seattle Seahawks. Det spelet börjar kl 15:05 ET på FOX.

När det gäller AFC Championship-spelet kommer Indianapolis Colts att möta sina rivaliserande New England Patriots med start kl 18:40 ET på CBS.

Dessa är kanske de största matcherna i slutspelet, eftersom de bestämmer vem som går vidare till Super Bowl för att tävla om det nationella mästerskapet, och lagen som gjorde det så här långt rullar nu upp ärmarna och smutsar händerna när de möter en eliminering av ett spel.

Du kommer att kunna fånga all action på lokala kanaler på din TV, eller så kan du titta på dem live på Android eller iPhone. Att titta på NFL-spel på mobila enheter är lite enklare än tidigare år, men det är fortfarande inte där det borde vara, eftersom blackouts fortfarande är en av de största nackdelarna med att streama live-sport. Men om du är ute och inte kan vara runt en TV för att titta på matcherna i helgen, så här kan du fånga all action utan att hoppa över ett slag.

NFL Mobile

Den kanske mest populära metoden för att titta på NFL-spel på iPhone är att ladda ner NFL Mobile-appen, som exklusivt är tillgänglig för Verizon-kunder. Det är en gratis nedladdning som alla användare kan installera, men streamingåtkomst till NFL Mobile är endast tillgänglig för Verizon-kunder, och det gör att de kan se NFL-spel direkt på sina enheter.

nfl-mobil

Appen innehåller också nyheter, varningar, on-demand videohöjdpunkter och ett avsnitt som heter Game Center, där du kan få en omfattande uppdelning av varje spel.

Och självklart kan du kolla lagstatistik, statistik, listor och scheman, samt bläddra i NFL.com-butiken, hitta spelbiljetter eller läsa expertanalys.

NFL söndagsbiljett

NFL Sunday Ticket är nu tillgängligt för alla utan behov av ett DirecTV-satellitabonnemang, men var uppmärksam på det finstilta, eftersom det kan finnas en fångst.

nfl-söndag-biljett

Tidigare var NFL Sunday Ticket bara tillgängligt för dem som prenumererade på DirecTV, och även då var du fortfarande tvungen att betala för NFL-streaming, vilket inte gav mycket mening i dess exklusivitet med DirecTV, men det förändras nu, som DirecTV har meddelat att NFL Sunday Ticket kommer att finnas tillgängligt för alla som är villiga att betala ut minst $ 250 för förmånen att streama vilket spel som helst under hela säsongen 2015, men detta inkluderar även resten av slutspelet den här säsongen.

Paket börjar på cirka $ 250, och startnivåpaketet låter dig strömma alla NFL-spel på din dator eller mobila enhet. Allt detta låter bra, men var medveten om det finstilta. Framför allt gäller att mörkläggningsbegränsningar gäller, så om du bor nära ditt hemmalag (som du troligtvis kommer att betala) kommer du att bli mörkare från att strömma det.

WatchESPN

Detta är ett självklart val eftersom det är ganska populärt bland sportfans. Med WatchESPN kan du se alla typer av sportinnehåll från ESPNs olika kanaler, inklusive ESPN 2, ESPN 3, ESPNU och ESPN Classic. Naturligtvis kan levande fotbollsmatcher också hållas.

watchespn

Den stora förbehållet här är att du måste vara kabelabonnent för en leverantör som WatchESPN stöder, så om du funderar på att få WatchESPN som ett försök att sluta kabel kan du bli mycket besviken.

Om du har en Apple TV kan du dock använda AirPlay för att överföra WatchESPN-innehåll till din vardagsrums-TV så att du kan titta på fotbollsmatcher på storskärmen.

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra strömmar tusentals sportevenemang live som sänds på NBC och NBCSN, inklusive fotbollsmatcher, men det verkar som om det bara är begränsat till söndagsspel just nu.

nbc-sport

Appen innehåller dock också videoklipp, förhandsvisningar av kommande evenemang och höjdpunkter från tidigare händelser. Dessutom kan du till och med bläddra i schemat för när appen kommer att strömma sitt liveinnehåll.

Som med WatchESPN är NBC Sports Live Extra bättre när användaren har ett kabelabonnemang, vilket gör att du kan se alla sportevenemang live, men det kan fortfarande vara en praktisk app annars. Var bara medveten om att många iOS-användare har klagat över att appen kraschar mycket, men din körsträcka kan variera.

CBSSports.com

Om du vill se spelet Colts vs Patriots AFC Championship kommer CBSSports.com att strömma det i webbläsaren, så att du kan titta på det på din dator.

Tyvärr ser det ut som att CBS Sports-appen inte tillåter dig att strömma spelet på din mobila enhet, så se till att du har din bärbara dator till hands om du planerar att livestreama spelet med CBS Sports. Annars måste du hitta andra alternativ om du vill strömma det på din iPhone eller Android-enhet.