Hur man tittar på ABC på Apple TV [With/Without Cable]

Hur man tittar på ABC på Apple TV [With/Without Cable]

ABC-applikationen är platsen för att se program från ABC, ABC News, Freeform, FX och Nat Geo på din smartphone och surfplatta. Genom den här appen kan du streama live-TV och få de senaste och fullständiga avsnitten av alla dina program. Prenumerera på någon av de kompatibla TV-leverantörerna och streama nya avsnitt av dina favoritprogram på ABC dagen efter att de har sänts på TV. ABC-appen är free att ladda ner, och den stöder olika enheter som Amazon Fire TV, Android TV, Roku, XBOX 360 och mer. Om du hade Apple TV 4:e generationen eller högre kunde du enkelt streama ABC-innehåll genom att installera det från App Store.

Några av de populära program som finns tillgängliga på ABC är Big Sky, 20/20, The Good Doctor, For Life, General Hospital, American Housewife, Good Morning America och mer.

Hur man streamar ABC på Apple TV [With Cable]

Några av de tv-leverantörer som stöds är AT&T TV, Cox, AT&T U-verse, Spectrum, DirecTV, Dish, Verizon, Xfinity och några fler.

[1] Slå på din Apple TV och anslut den till en stabil internetanslutning.

[2] Klicka på App Store ikonen på startskärmen.

[3] I App Store, skriv och sök efter ABC app.

[4] Välj ABC app från sökresultatet.

[5] Klicka på Skaffa sig för att ladda ner appen på din Apple TV.

[6] När installationen var över, lansera ABC-appen.

[7] Välj din TV-leverantör i kontomenyn och tryck på Logga in.

[8] En unik aktiveringskod visas på din Apple TV-skärm.

[9] Besök ABC-aktiveringswebbplatsen (https://abc.com/activate) på din smartphone eller dators webbläsare.

[10] Ange aktiveringskoden och klicka på Fortsätta.

[11] Du kan titta på ABC-innehåll på en Apple TV-ansluten TV-skärm.

Alternativt sätt

Alternativt kan du också titta på ABC på Apple TV med streamingtjänster som Sling TV, YouTube TV, Hulu, fubo och mycket mer.

Sling TV

Sling TV är en av de bästa TV-streamingtjänsterna som erbjuder 200+ live-TV-kanaler, inklusive ABC. Den stöder ett brett utbud av enheter för att streama ABC, inklusive Android TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast och mycket mer. Den erbjuder 50 timmars moln-DVR-lagring och kommer med tre prenumerationsplaner:

  • Sling Orange- $30/månad
  • Sling Blue- $30/månad
  • Kombinerad blå+ orange – 45 USD/månad

Installationsguide: Sling TV på Apple TV

YouTube TV

YouTube TV är en ledande streamingtjänst som erbjuder 85+ TV-kanaler. Tillsammans med ABC kan du också titta på CBS, ESPN, HGTV, FOX, NBC och fler kanaler. Den är kompatibel med Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Android TV, Chromecast och mer. Den har obegränsad Cloud DVR-lagring för att spela in livestreaming.

  • YouTube TV – 64,99 USD per månad

Installationsguide: YouTube TV på Apple TV

Hulu

Hulu är en annan populär live-TV-streamingtjänst som erbjuder 70+ kanaler, inklusive ABC. Den har också både live-tv-kanaler och on-demand-innehåll att streama. Hulu är tillgängligt på Android TV, Roku, Apple TV, Fire TV och mer. Den levereras med 50 timmars DVR-molnlagring.

  • Hulu + Live TV – $64,99/månad
  • Hulu Premium + Live TV- 70,99 USD/månad (annons-free)

Installationsguide: Hulu på Apple TV

Dessa tjänster kräver inget kabelabonnemang, och det låter dig även livestreama fler kanaler på din Apple TV.

Med de ovan nämnda metoderna kan du enkelt titta på ABC på Apple TV. Utöver det kan du också titta på ABC-innehåll på Apple TV via Airplay-metoden med hjälp av en iPhone- eller iPad-enhet. I händelse av problem med ovanstående metod, vänligen specificera dem i kommentarsektionen nedan. Följ Techowns Facebook och Twitter sidor för att få uppdateringar om våra framtida artiklar.

Relaterade Artiklar

Back to top button