Hur man tittar på 2014 Home Run Derby Live

0 Shares

Om du vill titta på årets MLB Home Run Derby behöver du inte längre en TV med antenn eller kabelabonnemang. För första gången någonsin kan du streama den officiellt med MLB At Bat-mobilappen på din iOS-, Android-, BlackBerry- eller Windows Phone-enhet eller via MLB.TV på en mängd olika strömningsenheter, som Apple TV, Roku, Xbox One och PS4.

Home Run Derby är en årlig händelse som inträffar kvällen före MLB All-Star Game, där några av ligans bästa power-hitters möter varandra för att se hur många båtar de kan slå ut ur parken. Självklart vinner spelaren som slår flest tatrar allt.

Om du ser fram emot att Bautista, Tulowitzki och företaget kämpar om vem som tar hem Home Run Derby-trofén och ett ljuvt pris (troligen kontanter eller en ny bil), så finns det ett par sätt att se på konkurrens.

2014 Home Run Derby

På din TV

Om du redan har ett kabelabonnemang är du redo att gå och du behöver bara ställa in på ESPN kl. 20.00 ET för att titta på festligheterna. Om du inte har kabel, vilket inte är så förvånande att höra eftersom så många människor blir av med den till förmån för streamingalternativ, är du inte helt otur.

Om du har en spelkonsol, Roku eller annan strömningsenhet av något slag kan du mer än troligt få tillgång till MLB.TV, som stöder över 400 enheter. MLB.TV låter dig titta på vilket spel som helst under hela säsongen, så länge du inte befinner dig i ett mörkläggningsområde. Tjänsten kommer att streama Home Run Derby och All-Star Game för första gången någonsin i år.

MLB At Bat

Medan du behöver en MLB.TV Premium-prenumeration för att kunna se All-Star Game, hör vi att Home Run Derby kommer att vara tillgänglig för strömning utan prenumeration. Starta bara upp MLB.TV-appen på den strömningsenhet du väljer och Home Run Derby ska vara tillgänglig för streaming. Det ser dock ut som att Apple TV (åtminstone) inte kommer att få streamingstöd för Home Run Derby baserat på vad vi har sett, liksom vad läsarna har upplevt när de laddar upp MLB.TV-appen på deras Apple. TV-apparater.

På din smartphone eller surfplatta

Om du kommer ut ur huset när Home Run Derby äger rum kan du strömma det direkt till din smartphone eller surfplatta med appen MLB At Bat. Appen fungerar tillsammans med MLB.TV för att tillhandahålla alla live-spel under hela säsongen, liksom All-Star Game och Home Run Derby. På samma sätt behöver du en MLB.TV Premium-prenumeration för att titta på All-Star Game i appen, men Home Run Derby kommer tydligen att vara en gratis ström för de som är intresserade av att titta på det på sin smartphone eller surfplatta.

Appen i sig är en gratis nedladdning och en engångsavgift på $ 10 ger dig tillgång till alla spel under resten av säsongen, samt statistik, höjdpunkter, omspelningar och mer (ursprungligen $ 20 i början av säsongen).

Appen låter också basebollfans hålla jämna steg med sitt favoritlag och resten av ligan genom att kolla in statistik, scheman, tabell, nyheter och mer.

MLB-At-Bat

Det är inte klart huruvida All-Star Game och Home Run Derby kommer att bli svart för användare som bor i närheten, men vi skulle inte bli förvånade på något sätt. Att läsa igenom några Reddit-trådar om ämnet antyder att händelserna inte kommer att mörkläggas.

Ett stort klagomål med MLB.TV (liksom andra live-sportappar) är att det har begränsningar för mörkläggning, vilket innebär att om du bor nära laget du vill titta på kommer du inte att kunna. Detta är för att få fler människor till arenan för att titta på spelet, snarare än bara stanna hemma och titta på det på TV: n (och det har också att göra med sändningslicenser och en hel massa annat nonsens). Det är ett smart drag för de inblandade parterna, men det är väldigt irriterande för oss fans.

Det finns ett enkelt sätt att undvika blackout-begränsningar om du tittar på spelen på din iOS- eller Android-enhet, även om de senaste uppdateringarna av MLB At Bat verkar blockera dessa metoder, så din körsträcka kan variera beroende på hur du ställer in din VPN och vilken VPN-tjänst du använder.

2014 Home Run Derby börjar klockan 20.00 ET måndagen den 14 juli på ESPN och kommer att kunna streamas officiellt på MLB.TV och MLB At Bat.

0 Shares