Hur man tar Snapchat-bilder på iPhone med Apple Watch

Hur man tar Snapchat-bilder på iPhone med Apple Watch

Snapchat är en mobilbaserad meddelandeapplikation som gör att vi kan dela foton och videor med våra vänner och familjemedlemmar. Med olika kommunikationsfunktioner har det blivit en av de populära apparna för sociala medier runt om i världen. Om du hade en Apple Watch kan du använda den som en fjärrkontroll för att ta Snapchat-bilder på din iPhone. Låter intressant? Låt oss hoppa in i guiden för att veta mer. Just nu är Snapchat-applikationen inte tillgänglig för Apple Watch på grund av bristen på kamerastöd.

Hur man tar Snapchat-bilder på iPhone med Apple Watch

Det är ett enkelt knep att ta snapchat-bilder med din Apple Watch som fjärrkontroll. Tricket var ganska populärt 2015 och det finns en chans att det kanske inte fungerar med de senaste versionerna av watch OS. Så det är inget fel att ta reda på om tricket fortfarande fungerar för dig.

Innan du går in i stegen, se till att Apple Watch är ihopkopplad med din iPhone.

(1) Lansera snapchat-appen på din iPhone och gå till kameraläget.

(2) Placera telefonen på den position som du vill ta bilden.

(3) Håll din Apple Watch på standardurtavla skärm.

(4) Svep uppåt på din Apple Watch för att öppna musikögonblicket. Vrid den digitala kronknappen när du är redo att ta bilden.

Techowns tips – Guide för att installera Telegram på Apple Watch

Som vi alla vet är Apple Watch inte den bästa enheten att använda Snapchat på grund av dess mindre skärm. Dessutom har den ingen kamera för att ta bilder och filma. För att komma åt alla funktionerna i Snapchat, använd den på din Android- eller iPhone-enhet. Du kan dock använda smartklockan för att se Snapchat-aviseringar från din handled, men du kan inte svara på dem.

Följ vår Facebook och Twitter sidor för att hålla kontakten med våra senaste handledningar.

Relaterade Artiklar

Back to top button