Hur man tar rörliga bilder med ett diagram – snabbt och enkelt

0 Shares

Fil Fotografi Det Àr en konst som mÀnskligheten gradvis förbÀttrar genom teknikens framsteg. Detta möjliggjorde framför allt bÀttre fotografiska tekniker, till och med att ta bra bilder pÄ natten med en mobiltelefon.

Finishen som kan ges till foton idag speglar den tekniska nivÄ som för nÀrvarande Àr tillgÀnglig i vÄrt samhÀlle. En av dessa ytbehandlingar du kan ge dina bilder Àr att ge dem en ganska cool rörelseeffekt.

Denna effekt Ă€r ganska lĂ€tt att applicera Du behöver inte vara en fotoexpert för att göra detta, följ bara instruktionerna vi ska visa dig. Även om du kan lĂ€ra dig att ta professionella bilder med en mobilkamera. Om du gör det pĂ„ nolltid kan du snabbt och enkelt applicera den hĂ€r effekten pĂ„ alla dina foton.

För detta kommer vi att anvÀnda ett verktyg som heter Komplott vilket Àr den som kommer att tillÀmpa effekten pÄ dina foton. Vi kommer ocksÄ att berÀtta lite om det hÀr verktyget, sÄ att du vet mer om det om du inte Àr bekant med det.

Vad Àr ett diagram?

Plotografi Àr en ansökan gjord för IOS operativsystem som gör att du enkelt kan applicera animerade effekter pÄ dina bilder. Du kommer att upptÀcka att med din anstrÀngning och lite talang kan du göra nÄgra ganska fina finish med den hÀr appen.

Anteckna det denna applikation Àr inte gratis sÄ du mÄste ha resurserna för att köpa den frÄn din iPhones appbutik, om du fortfarande inte har ett konto rekommenderar vi att du lÀr dig hur du skapar ett konto pÄ App Store. Detta kan avskrÀcka dig frÄn att anvÀnda det, men du kan ha ett alternativ till att göra det.

För om du inte har pengar, den hÀr appen har en gratis provperiod pÄ sin officiella webbplats som du kan ansöka med den rörelseeffekt. Du kommer ocksÄ att ha ett socialt nÀtverk dÀr du kan se allt arbete av anvÀndarna av denna app.

Den hÀr versionen Àr den som vi kommer att lÀra dig anvÀnda i den hÀr artikeln, sÄ var noga med stegen vi visar dig sÄ att du inte har nÄgra problem med proceduren.

Hur applicerar man rörelseeffekter pÄ foton med Plotgraph?

Proceduren du mÄste följa Àr mycket enkel, först och frÀmst, gÄ till den officiella webbplatsen för applikationen sÄ att du kan följa nÀsta steg. Efter att ha kommit in pÄ webbplatsen mÄste du skapa ett konto för att fÄ tillgÄng till alla verktyg som erbjuds av Plotagraph.

Steg 1

Efter att ha angett det initiala grĂ€nssnittet, för att kunna tillĂ€mpa animering pĂ„ dina bilder, mĂ„ste du gĂ„ till alternativet som heter “Kaartprogramvara”. Under det hĂ€r alternativet, gĂ„ till avsnittet “Arkiv”, som Ă€r först i det vĂ€nstra sidofĂ€ltet.

NĂ€sta sak blir att importera bilden du vill redigera i alternativet som heter “ErsĂ€tt bild”, ett nytt fönster kommer upp dĂ€r du kan söka efter bilden bland dina filer. NĂ€r du har lagt till det, gĂ„ till alternativet som heter “Animationspunkter” som lĂ„ter dig animera bilden.

Steg 2

Under det hĂ€r alternativet finns det 3 sektioner som du kommer att anvĂ€nda “Animationspunkter”, “Stabiliseringspunkter” och “Borttagningspunkter”. För att lĂ€gga till rörelse, anvĂ€nd det första alternativet och lĂ€gg till rörelsepunkter endast i de omrĂ„den du vill animera genom att klicka pĂ„ bilden och placera punkten i önskad riktning.

Sedan, för att kontrollera redigeringsresultatet, behöver du bara trycka pÄ Play-knappen med knappen lÀngst ner i grÀnssnittet. För att förhindra att bilden animerar objekt i bilden som du inte vill flytta, anvÀnd det andra alternativet för att inkludera delar av bilden som du vill lÀmna utan att animera.

Steg 3

Slutligen, om du vill ta bort en animeringspunkt, anvÀnd det sista alternativet i listan för att kunna radera dessa punkter och dÀrmed fÄ önskat resultat i bilden. Med detta ÄterstÄr bara att redigera bilden efter eget tycke tills den Àr vad du tycker passar.

NÀr du Àr klar med att redigera bilden, exportera den under alternativet lÀngst ner till höger för att du ska kunna FörstÄr pÄ din dator och du Àr redo att gÄ.

0 Shares