Hur man tar reda på vilka personer som gillar dig på Tinder | Steg för steg guide

0 Shares

Tinder är en virtuell sida som låter dig interagera med andra människor genom att skapa en profil, i denna profil måste du lägga din profilinformation och bild, när din profil är klar kan du gilla andra profiler och andra användare kan göra detsamma till din profil. “Jag gillar det” kan vara början på en intressant konversation eller dejt.

Kan du se människor som gillar mig gratis?

När du går in på Tinder ser du flikar som visar användarprofil; Det beror på vilka alternativ du valde när du skapade ditt konto, resultaten som kommer att visas på din Tinder-sida kommer att väljas, det vill säga om du väljer att se manliga eller kvinnliga profiler är dessa de du kommer att se och om du har valt båda du kommer att se på fliksidan för män och kvinnor.

När folks filer visas på Tinder kan du välja om du vill gilla dem genom att trycka på den gröna hjärtikonen eller “ogilla” genom att trycka på X-ikonen; När du anger “Jag gillar det inte” kommer nästa fil eller profil att visas, men om du vill fortsätta se fler filer du kan svepa i sidled för att se följande objekt.

Om du av misstag flyttar ett kort till en sida utan att beskriva det väl eller att du gillar det; Du kommer inte att kunna gå tillbaka för att se det om du flyttar till motsatt sida eftersom markerna du donerar slängs från dina alternativ. Men om du fortsätter att titta på de tillgängliga brickorna kan du hitta den brickan du kasserade av misstag.

Från andra användares profiler kommer du också att se flikar som visar information om andra profiler i Tinder; bland dessa flikar kan du hitta din profiläven om du inte kommer att kunna ta reda på om du har blivit avvisad eftersom denna åtgärd inte meddelades.

När en användare ser din Tinder-fil och bestämmer sig för att trycka på det gröna hjärtat för att indikera att de gillar dig, kommer du att kunna se meddelandet genom att trycka på stjärnikonen längst ner på sidan, när du går in i det här avsnittet kommer du att se personer som gillar din profil.

När du går in i det här avsnittet för att se vem som gillar dig, kommer du att se fält som simulerar den lilla token de visar suddigt foto och ingen synlig information. Tyvärr finns det inget sätt att komma åt detaljerna för dessa mystiska “gilla” om du inte ser en “matchning” i appen.

“Match” är “gilla” varandra, om du “gillade” en eller flera profiler på Tinder kan det betyda att dessa personer de gillade din ocksåså när det är dags att “matcha” kan du se vem som “gillade” din profil bland de profiler du gillar.

Ett sätt att se om någon har gett dig ett “Gilla” är att om du kastar ett av markerna som visas på Tinder får du ett meddelande “Du förlorade matchen”Tja, det betyder att personen du just avvisade gillade din profil på Tinder.

Hur länge behöver jag veta vem som gillar mig på Tinder?

Även om du inte kan se vem som gillar dig, om du är på vanlig Tinder, så sparas “gilla-markeringarna” som din profil får i din lista tills du ser dem eller tills någon av användarna på din lista tar bort din Tinder-profil. att en av användarna “gillade” din profil och sedan raderar sitt konto, På samma sätt kommer det också att försvinna från din lista.

Vet listan över personer som gillar mig att jag inte kan se dem?

Personer som gillar din profil på Tinder, de vet inte att du inte ser deras likesÄven om du hade en speciell Tinder-prenumeration och kunde se vem som gillade din profil, kanske du försöker matcha dessa personer, och dessa personer kanske tolkar att matchningen beror på att du såg dem “Gilla” eller för att du gillade dem.

Hur låser jag upp alternativet för att se vem som gillar mig?

I vanliga Tinder kan du inte se de profiler du gillar; men det finns några koder och specialabonnemang från Tinder, som kan göra möjliga Matchningar synliga i appen.

Lägg märke till de första profilerna som visas

Om du, när du gick in på Tinder, gav många “gilla” till de olika brickorna som du såg på din Tinder-sida, kan sannolikheten att hitta en matchning öka; så det rekommenderas att uppmärksamma de första profilerna som dyker upp för att någon kanske har gett dig “jag gillar.”

Gilla dig själv först på Tinder

När du går in på Tinder och ser flikar som visar användarprofiler genom att trycka på det gröna hjärtat på så många flikar som möjligt, kan detta föra Tinder närmare personer som kanske också gillar din profil.

Beställ betalningstjänsten Tinder Gold

Tinders specialprenumerationer inkluderar “Tinder Gold”; som tillåter sina användare bläddra bland profilerna som gillade dig till dina filer ökar det också möjligheten att hitta personer med smaker som mer liknar din.

Denna speciella prenumeration Tinder kostar $9,99 per månad; men den har många förbättringar jämfört med den vanliga versionen. Du kan hyra tjänsten genom att gå in på Tinder och se “Gilla”-listan, platsannonsen kommer att finnas tillgänglig här, och när du väl har gått in måste du följa instruktionerna och ha en betalningsmetod för att använda dess tjänster.

0 Shares