Hur man tar reda på vem som sms:ar eller sms:ar mig på Tellonym – snabbt och enkelt

Tellonym är ett av de senaste årens mest intressanta förslag inom meddelandeapplikationer. Alla vet att snabbmeddelandebranschen är tuff.

Särskilt innan uppkomsten av etablerade program som WhatsApp eller Telegram. Många har undrat:Hur man tar reda på vem som sms:ar eller sms:ar mig på Tellonym? Du hittar svaret här.

Våga lära känna denna fantastiska applikation som har uppmärksammats av ett stort antal användare. Du hittar all information du behöver om Tellonym här!

Vad är Tellonym?

Att prata om Tellony är att referera till något speciellt applikation för snabbmeddelanden. Vad gör denna programvara så attraktiv? Vad är en anonym meddelandeplattform.

Detta väckte nyfikenhet hos ett anmärkningsvärt antal användare, särskilt tonåringar. Användare får meddelanden som kallas “berättar”. När meddelandet väl har skickats kan ingen annan se det, såvida inte mottagaren bestämmer sig för att svara. Identifieringen av vem som skickade meddelandet kommer dock att förbli okänd.

Installerar applikationen

Tellonym är tillgängligt för enheter med Android och iOS. Dess premiär ägde rum 2016 och för närvarande överstiger 10 miljoner nedladdningar. Betyget är mycket positivt med 4,5/5.

Dess vikt är bara 47 MBSå om du har problem med att installera, kanske du vill veta hur du flyttar appen till SD-kortet. Du har minne på din telefon, men appbutiken tillåter inte att Tellonym installeras? Du bör ta bort förinstallerade Android-appar med KingRoot.

Föräldrakontroll

Även denna app har orsakat oro för många föräldrareftersom de vet vilka hot anonyma meddelanden utgör. Detta är inte den första plattformen som har fungerat under denna metod.

Rädslan är välgrundad. Resultaten från de tidigare plattformarna har blivit riktigt oroande. Trakasserier nyheter, stalking och sexting är vanligtvis mycket vanliga. Så tonåringar kan avslöjas praktiskt taget i onödan.

Lyckligtvis har Tellonym några anpassade verktyg för att hjälpa dig ställ in föräldrakontroll. De kanske inte hjälper oss att veta vem som skriver till eller skriver till mig på Tellonym, men de är viktiga. Tack vare verktygen som denna applikation erbjuder är det möjligt att:

  • Gör ett ordfilter.
  • Skapa ett konto för att bara ta emot meddelanden från användare som är registrerade på plattformen.
  • Rapportera nyheter.
  • Ställ in dina inställningar för språket för de meddelanden du vill visa.
  • Dra nytta av andra låsmekanismer.
  • Radera konto.

Ta reda på vem som skickar meddelanden på Tellonym

Det är ganska vanligt att man blir nyfiken på vem som skriver eller skickar ett meddelande till mig i Tellonym. Tyvärr upprättar inte detta sociala nätverk parametrar eller mekanismer som du kan identifiera avsändaren av meddelandet.

Det finns förmodligen några applikationer som kan identifiera användaren. I alla fall, Detta är inte en rekommenderad praxis. Vanligtvis är dessa skadliga program som kan stjäla personuppgifter.

Vad ska man göra i sådana fall?

Om du får nyheter om mobbning eller mobbning och vill prova identifiera personen som skickade denDu måste aktivera din detektivinstinkt! Om du tror på någon i din närhet kan dessa tips hjälpa dig att ta reda på vem de är:

  • Undersök den här användarens handstil.
  • Identifiera de uttryck som är bekanta för dig.
  • Studie förhållanden eller situationer som nämns i meddelandet. För det kan vara något du bara har berättat för några få personer.

Det är mycket troligt att du genom att samla in den här typen av information kommer att upptäcka vem som skickar meddelandena. För närvarande är detta det mest effektiva sättet att ta reda på vem som sms:ar eller sms:ar mig på Tellonym.

Skulle du våga testa det?

Anonymitet kan ibland vara kul… alla användare är inte dåliga. Vissa människor använder bara dessa verktyg för göra kommentarer som är riktigt roliga eller intressanta.

Observera att om du använde KingRoot för att installera Tellonym och du inte längre behöver det, kan du ta bort eller helt ta bort KingRoot från din telefon. Varsågod och njut av en av apparna det är på modet på nätverk! Tillsammans med applikationen för att ändra ansiktet till ansiktet på en känd person.

Relaterade Artiklar

Back to top button