Hur man tar reda pĂ„ vem som besöker min Facebook-profil utan att vara min vĂ€n – se anonyma personer

0 Shares

Facebook Àr ett av de mest anvÀnda sociala nÀtverken i vÀrlden av mÄnga anledningar och under lÄng tid. Inte bara för att vara en kontroversiell plattform, utan ocksÄ för att dölja intressanta funktioner.

Det finns mÄnga saker du förmodligen inte visste om Facebook och idag kommer du att upptÀcka imponerande. Du vill veta som besöker din Facebook-profil utan att vara din vÀn?

Om sÄ Àr fallet, distrahera dig inte frÄn den hÀr artikeln. Du har sÀkert lÀst om mÄnga webbplatser och appar för att ta reda pÄ det. Men i sjÀlva verket hittar du svaret pÄ samma sociala nÀtverk. HÀr hittar du allt du behöver för att veta vad som hÀnder.

Är du vĂ€ldigt populĂ€r pĂ„ Facebook?

Sociala nÀtverk gör vanligtvis tvÄ saker. Först kan du dela olika typer av innehÄll med dina vÀnner och familj. För det andra Àr det ocksÄ mycket anvÀndbart att trÀffa nya mÀnniskor i ditt omrÄde.

Beroende pÄ hur du anvÀnder din profil kommer du definitivt att bli det du kommer att upptÀcka att det finns mÄnga mÀnniskor du inte kÀnner. Men de tittar pÄ dig eller vill lÀgga till dig. Antingen saknar de inte det du delar eller för att de vill trÀffa dig.

Troligtvis Àr det hÀr personer som vill lÀgga till dig pÄ sin Facebook anvÀndare som tidigare besökt din profil. Hur vet du? Tja, utan att veta om det gav Facebook dig sÀkert en ledtrÄd.

Svaret finns precis under nÀsan pÄ dig

Nyfikenhet kan i slutÀndan fÄ dig att kÀnna dig tung. NÀr du försöker ta reda pÄ den hÀr typen av detaljer finns det massor av webbplatser och applikationer dÀr ute. Men alla Àr inte pÄlitliga. SÄ försök att göra din research för att undvika nÀtfiske eller identitetsstöld. Ditt konto kan vara i fara.

Genom att ange inloggningsuppgifterna för ditt Facebook-konto blir det extremt enkelt att hacka sig in i din profil. Kontrollera ryktet för plattformen du besöker innan du anvÀnder den. Fast sÄklart det skulle vara tillrÄdligt att inte anvÀnda dem. Mindre nÀr Facebook ger dig en stor ledtrÄd om vem som ser din Facebook-profil utan att vara din vÀn.

Hur vet jag vem som har besökt min Facebook-profil utan att vara min vÀn?

Som ni sĂ€kert vet finns det en sektion pĂ„ Facebook “Folk du kanske kĂ€nner“. Sammantaget analyserar Facebook de kontakter du interagerar med pĂ„ andra plattformar som de Ă€ger (Instagram eller WhatsApp).

Folk du kanske kÀnner

Det finns dock en mycket viktig detalj som inte alla anvÀndare kÀnner till. Och det Àr det med mycket sÀkerhet flera anvÀndare som dök upp i det hÀr avsnittet har sett din profil.

MÄnga kanske tror att dessa personer Àr listade utifrÄn gemensamma vÀnner de kan ha. Och faktiskt, du har inte fel nÀr du tÀnker pÄ det. I alla fall, det Àr inte den enda anledningen till att de kan dyka upp. Om en anvÀndare har besökt din profil kommer den nÀstan sÀkert att visas i ovannÀmnda avsnitt.

Andra metoder

Bland alla möjliga alternativ finns ett alternativ som Àr mycket sÀkert. Eftersom du inte ska ange din data pÄ nÄgon plattform. Logga bara in pÄ ditt Facebook-konto frÄn din dator.

  1. Logga in pÄ Facebook.
  2. GĂ„ till din profil.
  3. NĂ€r du Ă€r i din Facebook-profil högerklickar du pĂ„ sidan och vĂ€ljer “Se kĂ€llkoden“.
  4. Aktivera webblÀsarens sökverktyg (Ctrl + F).
  5. Sök efter ordet “VĂ€nner lista“(Alla gemener, utan citattecken).
  6. Tryck pĂ„ ‘Enter’ för att börja söka.

DÄ kommer du att se en lista med koder (till exempel: 0000000000-2). De första koderna tillhör i allmÀnhet personer som besökte eller sÄg din profil. För att ta reda pÄ vilka de Àr mÄste du:

  • Kopiera en av koderna.
  • Skriv i din webblĂ€sare
  • Efter snedstrecket (/), klistra in koden du valde tidigare.

KÀnner du den hÀr personen?

Adress med kod kommer att skicka dig till profilen för den person som besökte din profil. Det fungerar ocksĂ„ för att upptĂ€cka de personer du chattar mest med … och Ă€ven för att lĂ„ta dig veta vilken person som gillar dina inlĂ€gg mest!

Dra full nytta av dessa knep och verktyg utan att skicka din data till vÀlrenommerade webbplatser. Skydda ditt Facebook-konto och upptÀck vem som besöker det!

0 Shares