Hur man tar en skärmdump på en Huawei Android-telefon

0 Shares

På grund av den allt viktigare användningen av teknik i våra dagliga liv är det mycket viktigt att känna till alla funktioner som våra enheter kan utföra. Detta för att göra saker mycket enklare och mer praktiska.

Skärmdumpar är mycket nödvändiga för att ha till hands en bild vi gillar, en konversation, en artikel som vi läser eller en oändlighet av andra saker som fångar vår uppmärksamhet på vår mobil, hur du skapar ditt eget tema, anpassar widgeten, anpassar med de bästa startprogrammen. Därför är det väldigt viktigt att känna till metoderna som gör att vi kan ta skärmdumpar på en mobiltelefon.

Det är därför vi bestämde oss för att göra den här lilla handledningen på ett praktiskt och enkelt sätt för att visa den för dig hur man tar en skärmdump på en Huawei Android-mobil. Var kommer att visas de olika metoderna som gör att vi kan utföra denna åtgärd och vart och ett av de steg som måste utföras.

Hur man tar en skärmdump på en Huawei Android-mobil

För att ta en skärmdump är den mest praktiska metoden att trycka samtidigt volym ned-knapp och strömknapp. Dessa knappar finns på höger sida av vår Huawei-enhet. I vissa modeller kan vi hitta den på toppen av vår telefon.

För att utföra en inspelning måste vi gå till skärmen vi vill fånga och sedan trycka på volym ned-knappen och strömknappen samtidigt. Då kommer vi att höra ett ljud vilket kommer att indikera att infångningen har gjorts.

Om vi ‚Äč‚Äčsveper fr√•n toppen till botten av v√•r mobiltelefon kommer ett meddelandef√§lt d√§r vi kan se att avlyssningen har gjorts. √Ąven om vi g√•r till “Galleri” av v√•r mobiltelefon och vi letar efter mappen Sk√§rmdumpar, hittar vi sk√§rmdumpen vi just tog.

Hur man tar en skärmdump av meddelandefältet

För att utföra följande metod för att ta en skärmdump på mobiltelefonen Huawei Android. Vi måste gå till skärmen vi vill fånga och sedan visa meddelandefältet från toppen av vår mobiltelefon, där kommer vi att leta efter skärmdump eller trycka på fånga och delningsalternativ.

Denna metod ger oss ett alternativ dela bild i v√•ra sociala n√§tverk eller redigera dem om vi vill. S√•ledes kommer vi att kunna f√•nga sk√§rmen p√• v√•r Huawei-mobiltelefon framg√•ngsrikt. Om vi ‚Äč‚Äčvill se bilden m√•ste vi f√∂lja stegen som anges i f√∂reg√•ende metod.

Hur man tar en skärmdump med Sceenshot touch

Sceenshot touch är en applikation tillgänglig i Spela butik vilket gör att vi kan ta skärmdumpar med en mängd olika funktioner. Bland annat låter det oss spela in skärmen, dela våra bilder, redigera dem, ändra upplösningen på bilder och konfigurera var och en av dem enligt våra preferenser.

För att ladda ner den här applikationen måste vi öppna Play Store, vi skriver Sceenshot touch i sökmotorn och väljer ladda nerden här appen är helt gratis. Efter att ha laddat ner applikationen kommer en ikon att dyka upp på skärmen, från denna ikon kan vi fånga och till och med börja spela in om vi vill.

Om vi ‚Äč‚Äč√∂ppnar applikationen kommer vi att se alla funktioner som den erbjuder och konfigurera dem som vi tycker √§r l√§mpliga. Bland de funktioner som sticker ut mest √§r att ta en sk√§rmdump skakar v√•r mobiltelefonvi kan aktivera eller avaktivera det h√§r alternativet n√§r som helst.

Scenshot touch sparar automatiskt alla skärmdumpar i mappen Skärmbilder i vårt galleri. Ett annat sätt att hitta alla skärmbilder vi har tagit är att öppna filhanteraren på vår Huawei-mobil och leta efter mappen Foton.

När vi öppnar den hittar vi mappen Screenshots, som innehåller alla bilder vi har tagit.

På så sätt är det enkelt att förklara hur man tar en skärmdump på en Huawei Android-mobil. Använder sig av olika metoder som presenteras i den här artikeln, varav den första är den mest praktiska.

0 Shares