Hur man tar eller tar en skÀrmdump pÄ en Chromebook pÄ macOS

0 Shares

BÀrbara datorer Àr de viktigaste enheterna för vÄr utveckling, oavsett om det Àr pÄ jobbet eller som student. Fil Chromebooks anses vara de bÀsta för att utföra denna processdet Àr dÀrför de Àr sÄ anvÀnda; mÄnga har bestÀmt sig för att köpa dessa datorer pÄ grund av alla bra recensioner den har. Men vissa mÀnniskor Àr inte bekanta med det korrekta sÀttet att anvÀnda olika verktyg som att ta skÀrmdumpar, sÄ det Àr vÀrt att frÄga hur man tar eller tar en skÀrmdump pÄ Chromebook pÄ macOS?

Chromebooks Àr bÀrbara enheter som Àr integrerade med MacOs-systemet. I skÀrmdumpen Àr det ofta sÄ att varje bÀrbar dator Àr olika, sÄ vi kommer att nÀmna stegen som gör det möjligt att göra det pÄ det enklaste sÀttet.

Hur tar man en skÀrmdump pÄ en Chromebook pÄ macOS?

Dessa bÀrbara datorer fokuserade pÄ tillhandahÄlla de bÀsta verktygen för att förbÀttra din utbildningHan lyckades ocksÄ visa en bÀttre webblÀsare. Om det hÀr Àr första gÄngen du anvÀnder det kanske du inte vet hur du tar en ögonblicksbild av ett foto eller ett Àmne som du vill spara i ett mer bekvÀmt format.

Denna process kan vara olika för varje system, och i Ànnu högre grad för MacOs rekommenderas att du kontrollerar vilken version din dator behöver för att fÄ information om den. Den första metoden för att göra en helskÀrmsinspelning Àr att du behöver tryck pÄ knappen pÄ tangentbordet Ctrl + Windows SwitcherDen senare knappen Àr överst och visar en fyrkantig ikon med tvÄ linjer till höger om den.

För att ta en partiell skÀrmdump Àr det den som anvÀnds sÄ att den inte tÀcker hela skÀrmen pÄ enheten, utan bara en del; för att göra detta, tryck pÄ tangenterna Ctrl + Shift + Windows Switcher, medan du gör detta kommer du att se markören Àndras till ett kryss, tryck pÄ ett omrÄde och blÀddra till den punkt du vill ha.

Om du vill ta en skÀrmdump för pekskÀrmen ocksÄ, mÄste du trycka pÄ strömknappen och volym ned-knappen. Oavsett vilket sÀtt du anvÀnder det hjÀlper dig att ta en skÀrmdump, det spelar ingen roll om sÄ Àr fallet pÄ webbplatsen eller tittar pÄ en videodet kommer fortfarande att göras.

Var kan man se skÀrmdumpar tagna pÄ en Chromebook?

Nu nĂ€r du vet hur du tar ögonblicksbilder pĂ„ din dator kan det hĂ€nda att du inte vet var de Ă€r sparade, för att kunna se dem mĂ„ste du gĂ„ till huvudmenyn pĂ„ din enhet och sedan leta efter alternativet som sĂ€ger “Mina dokument” efter att ha klickat pĂ„ “Nedladdat”, kommer alla bilder du tar att sparas automatiskt i den hĂ€r mappen.

Om du upptÀcker att du inte ser tydligt genom att följa den hÀr processen och du vill se den nÀrmare, kan du öka förstoringen för att hitta dessa alternativ snabbare.

Om du ocksÄ vill spara dina bilder i molnet kan du göra det enligt följande, gÄ in i nedladdningsmappen, vÀlj önskad fil, klicka pÄ delningsalternativet som finns i det högra hörnet och vÀlj att du vill spara det pÄ disk, du kan göra det med var och en av dina tag.

Ett annat alternativ som du kan anvÀnda för att anvÀnda dina Snaps Àr att kopiera dem till urklipp genom att kopiera inspelningen i det hÀr avsnittet Det gör att du snabbt kan dela vilken bild som helst. För att göra detta, tryck bara pÄ fÄngstknappen, tryck sedan pÄ Ctrl + C för att kopiera och Ctrl + V för att klistra in filen.

Hur redigerar jag skÀrmdumpar pÄ en Chromebook?

NÀr du tar en skÀrmdump kan det hÀnda att det finns nÄgot pÄ den som vi inte gillade eller har stora kanter som du vill ta bort. För att göra detta kan du vÀlja professionella redaktörer eller göra det direkt frÄn din bÀrbara dators verktyg.

Det Àr nödvÀndigt gÄ till nedladdningsmappen och dubbelklicka pÄ önskad bild, detta öppnar den i bildvisaren; i den vÀljer du pennikonen,

VÀlj sedan redigera för att se alla tillgÀngliga alternativ de Àr nereinklusive du kan klippa den, rotera den och mycket mer. Efter redigering, slutför processen genom att trycka pÄ pennan igen.

0 Shares