Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tar bort Zelle Recipient Bank Of America

Bank of America är en av de största bankerna i USA, och många av dess kunder använder Zelle för att skicka och ta emot pengar.

Om du vill ta bort en användare från din Zelle-mottagarelista kan det göras via Bank of Americas mobilapp eller onlinebankplattform.

I det här blogginlägget går vi igenom stegen för att ta bort en Zelle-mottagare från ditt Bank of America-konto, för att säkerställa att din betalningsinformation är korrekt och säker.

Hur man tar bort Zelle Recipient Bank of America

Om du vill ta bort en Zelle-mottagare med Bank of America kan du göra det enkelt.

Här är en steg-för-steg-guide som hjälper dig:

  1. Logga in på ditt Bank of America-konto: Öppna Bank of America hemsida eller mobilapp och logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  2. Klicka på alternativet “Överför” eller “Betalning”: När du är inloggad väljer du “Överför Zelle” alternativ från rullgardinsmenyn.
  3. Gå till “Mottagare”: Från “Överför Zelle” menyn, välj “Mottagare”.
  4. Hitta mottagaren du vill ta bort: Bläddra igenom din mottagarlista och leta reda på den mottagare du vill ta bort.
  5. Redigera eller ta bort mottagaren: När du har hittat mottagaren kan du antingen redigera deras information eller ta bort dem helt. Om du vill ta bort mottagaren väljer du “Radera” och bekräfta ditt val.
  6. Bekräfta radering: Klick “Ja” för att bekräfta åtgärden. Efter att du har bekräftat raderingen kommer mottagaren inte längre att finnas på din lista.

Det är viktigt att notera att när du tar bort en mottagare kommer du inte längre att kunna skicka pengar till dem med Zelle. Du kan alltid lägga till dem på din lista igen om du behöver det i framtiden.