Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tar bort och inaktiverar aviseringar i Google Chrome (exempel)

Hur många gånger kan det hända att du surfar på din dator och du får aviseringar nedan i det högra hörnet av skärmen, mycket irriterande som fortsätter att dyka upp hela tiden, eller om du vill ta bort Google Chrome-aviseringar på din Android-enhet.

I det här steget kommer du att lära dig hur du tar bort och inaktiverar aviseringar i Google Chrome som orsakar obehag när du surfar och vi vet inte hur vi ska bli av med dem.

Dessa meddelanden visas här eftersom det finns sidor som ber dig att aktivera eller tillåta din plats visa annonser på webbplatsen men enligt lag ber de om ditt tillstånd att lägga till reklaminnehåll även om vi inte är på den här webbplatsen.

Detta görs med massbesök i åtanke, eftersom du kan göra ett misstag och klicka på en annons som omdirigerar dig till en gammal sida som du kanske inte letar efter idag, och därför kan den sidan få trafik.

Du kan också gå in från nedladdade filer eller program som vi installerar på vår dator, som vi under installationsprocessen glömmer att avmarkera alternativet så att vi inte skicka annonser.

På så sätt kan vi bara eliminera annonserna som visas i Google Chrome, till exempel om vi går in i standardwebbläsaren; Google Chrome då lär vi oss hur man inaktiverar dessa irriterande annonser.

Hur tar man bort aviseringar i Google Chrome?

  1. Låt oss gå in Google Chrome från vår dator, surfplatta för att börja konfigurera aviseringar. Om du vill så kan du Ladda ner den senaste versionen av Google Chrome på sin officiella hemsida.
  2. Klicka på 3 punkter under “X”-knappen i webbläsarfönstret för att komma åt inställningsmenyn.
  3. Sedan i “Bindande” Vi klickar för att öppna ett fönster där vi hittar alla konfigurationsalternativ för Chrome.
  4. I det här nya fönstret går vi ner till slutet och hittar ett alternativ som säger “Avancerade inställningar” och klicka.
  5. Klicka på ett alternativ “Webbplatsinställningar” En ny meny kommer att visas med fler alternativ.
  6. Under alternativet “Meddelanden” kan vi se att alla sidor som dessa annonser kommer från finns här.
  7. Vi har två sektioner, en av webbplatserna som redan har blockerats, det vill säga vi accepterar inte annonsvisning, och den andra, som visar oss webbplatser som har aviseringsbehörighet i webbläsaren.
  8. För att blockera de sidor som stör vår annonsering måste vi klicka på de tre punkterna som visas i slutet av raden.
  9. Klicka så letar vi efter alternativ “Att blockera”vi markerar detta för att blockera den här sidan och du har inte längre tillgång till att visa irriterande aviseringar på skärmen.
  10. Det kommer att gå till listan “Att blockera” genom att förhindra att den här webbplatsen visar annonser på vår skärm för alltid.

Kom ihåg att rensa dina webbläsaraviseringar

Viktigt: Vi har möjlighet att lägga till en webbplats som vi behöver lägga till dess aviseringar på, men vi vet inte hur vi gör detta, så vi ser det i avsnittet “Tillåta” precis bredvid hittar vi ett alternativ “Lägg till” och genom att klicka på den kan du placera en länk, på så sätt får vi möjlighet att lägga till en specifik sida för att ta emot information.

På samma sätt kan vi avblockera webbplatser som vi inte längre behöver begränsa, annars skulle vi vilja ta emot dina aviseringar såsom sociala nätverk. Vi går till avsnittet “Att blockera” och välj sidan vi vill låsa upp, klicka på 3 punkter på dess sida, i denna lilla meny kommer vi att markera alternativet “Låsa upp”.

Med dessa steg kommer du att lära dig hur man mycket enkelt och snabbt tar bort och inaktiverar aviseringar i google chromekommer vi också att lära dig att avblockera och lägga till webbplatser som du vill få från aviseringar.

På miracomosehace.com kan du hitta mer kompletta instruktioner om hur du ändrar eller justerar din bakgrundsbild i Google Chrome och mycket mer som förklaras steg för steg så att du kan lära dig snabbare och enklare.