Hur man tar bort och ändrar skärmen Alcatel One Touch Idol 2, Idol 3, Idol 4 steg för steg

0 Shares

om du vill ta reda på hur du byter skärm i Alcatel Idol 3 sedan i den här artikeln hittar du svaret på denna fråga Hur byter man skärm i Alcatel Idol 3?

Vi kommer att lära dig steg för steg hur du bör ändra det, kom ihåg det kostnaden för skärmen kan vara hög eftersom den är ganska stor (5,5 tum) kan du köpa den från till exempel en butik som Amazon.

På så sätt kommer du att kunna ändra skärmen på din Idol 3-mobiltelefon

Som vi sa, det är det 5,5 tum stor pekskärm vid 1080 x 1920 pixlar så du måste ta hänsyn till detta, det är en stor kostnad för pengar så var noga uppmärksam på vart och ett av stegen du ska ta för att ändra det.

En rekommendation är att du vet hur du tar bort eller avinstallerar fabriksappar eller äkta appar som: finns på din Alcatel One Touch mobiltelefonpå så sätt får du mycket mer utrymme på din enhet.

Innan försök att byta skärm Du bör också få slut på alternativ eftersom det kan vara ett beröringsproblem som måste kalibreras.

Något som inte alls är komplicerat på Android-enheter eller kanske är det ett problemkom ihåg att vid beröring kan du öka känsligheten på Android-telefoner mycket enkelt.

I Alcatel Idol 3 kan du enkelt byta skärm

I alla fall, om du vill ändra din Alcatel Idol 3-skärm, är det första vi rekommenderar denna gå till teknisk service specialiserade för att ta reda på vilket exakt pris de tar för att kunna utföra det här jobbet.

Kanske är det inte så dyrt som du föreställer dig och du sparar tid på att vänta på en reservdelförutom risken att du gör något fel och telefonen är värre än den är.

Det är alltid viktigt om du inte vet rådgöra med proffs För att undvika alla typer av problem, att vi i många fall, genom att försöka göra saker själva och spara några dollar, förlorar mer än vi skulle vilja, mer än vi skulle ha spenderat i början.

Vi rekommenderar att du vet hur du laddar ner Google Play Butik gratis till Din Alcatel OneTouch-enhetpå så sätt kommer du att kunna ladda ner alla spel och appar du vill ha från play store, det bästa är att det inte tar lång tid.

Om du inte vet vad Google Play Butik i hur du kan använda den på din mobila enhet, du kan få reda på allt från google hjälp på ett ganska detaljerat sätt.

En av de första sakerna vi ser när en telefon blir påkörd eller tappad är förstås dess skärm. Trots allt, oavsett hur mycket skydd du har det är fortfarande den känsligaste delen av telefonenden mest sårbara för någon form av skada.

Så det är normalt att den skadas när den tappas om det är vad som hände, och nu vill du veta hur ändra Alcatel Idol-skärm 2 Vi kommer att lära dig i den här artikeln.

Sen hur man gör och om det är riktigt enkelt och möjligt att göra utan att behöva besöka den tekniska tjänsten Eller gå till ett proffs.

Ta hänsyn till det att ändra det är inte lätt och viss kunskap behövs utöver de grundläggande verktygen du kommer att se i den här videon som vi lämnar lite längre fram.

Hur du enkelt byter skärm på din Idol 2 mobiltelefon

Som du kan se är detta faktiskt en ganska komplicerad process, för alla som inte känner till det, ett måste var mycket försiktig när du byter skärm och om du inte vet så väl vad du gör är det bättre att gå direkt till en professionell eftersom det skulle bli mycket dyrare.

Du måste också veta hur du upptäcker vad som gick sönder först, för det är där bottenglasbild den går sönder och sedan fungerar touchen fortfarande, du måste byta skärm.

I alla fall, om beröringen är bruten men inte bilden på skärmen! ingenstans bör du ändra beröringen eftersom beröringen sannolikt kommer att börja misslyckas.

Det är det inte riktigt lätt uppgift som sagt och du kommer sannolikt att göra mer skada än nytta, vilket är anledningen till min bästa rekommendation innan du hoppar blint för att byta pekskärm.

Bara det försök att använda den tekniska tjänsten såklartkostar lite mer, men de vet vad de gör och inom några dagar kommer du att ha din smartphone som ny, och om du gör det själv kan det sluta kosta dig ännu mer än vad den ursprungligen skulle lämna dig.

Så tänk noga på vad du ska göra och ta det bästa möjliga beslutet. Hur kan du inse att det är så komplicerad process men inte omöjlig gjort på din enhet.

En mycket viktig rekommendation du bör känna till är hur du ändrar och lägger språket på spanska på din Alcatel OneTouch.

0 Shares