Hur man tar bort mitt konto och telefonnummer i iMessage – Performance Tutorial

0 Shares

iPhone och iPad Àr kÀnda som de bÀsta kvalitetsenheterna över hela vÀrlden, dessa enheter tillverkas och distribueras av det berömda företaget Apple inc. En av de olika funktionerna de ger dig dessa smarta enheter Detta Àr ett iMessage-alternativ som alla iPhones, iPads och macOS erbjuder.

iMessage Àr en del av alla dessa enheter som skickar meddelanden till ett telefonnummer utan att behöva direkt internetanslutning tecken. Det Àr mÄnga som Àr nyfikna pÄ hur man raderar sitt telefonnummer med medföljande iMessage, hÀr och nu fÄr vi se hur.

Vilka Àr stegen för att ta bort iMessage-konto och telefonnummer?

Att ta bort telefonnummer och iMessage-konto Àr inte en sÄ komplicerad process. HÀr förklarar vi hur du gör det pÄ enklast möjliga sÀtt. Som mÄnga av oss redan vet, iMessage kan endast anvÀndas pÄ en iOS-enhet frÄn Apple Inc.

kanske du vill byta plattform och du kommer inte att fortsÀtta anvÀnda Apple Inc.-plattformen. Det Àr inte sÄ komplicerat, men problemet Àr att nÀr du slutar anvÀnda din iPhone kommer iMessage fortfarande att vara aktivt. Om en annan iPhone-anvÀndare ser ett aktivt konto Àr det lÀtt att tro att vi fortfarande anvÀnder den plattformen. Stegen för att korrekt kunna ta bort nummer och iMessage frÄn vÄr iPhone Àr:

 1. GÄ till InstÀllningar.
 2. Tryck pĂ„ alternativet som visar “Meddelanden”.
 3. NĂ€sta sak skulle vara att inaktivera iMessage.

SÄ lÄt mig se hur lÀtt det Àr att inaktivera iMessage frÄn vÄr iPhone sÄ varken du eller iMessage-enhet. Observera att i iMessage finns det ett sÀtt att inaktivera appens utseende frÄn macOS och iOS.

AnvÀnda iMessage pÄ iPhone

du kanske vill vÀlja bort alternativet iMessage iPhone, iPad och Mac-enheter tillverkade av Apple Inc. Av uppenbara skÀl kanske du vill Àndra din smarta enhet utanför Apple Inc.-linjen. Stegen för att ta bort iMessage-nummer frÄn vÄr enhet Àr unika och mycket enkla. iPhone korrekt mÄste du:

 1. GÄ till InstÀllningar.
 2. Vi valde alternativet “Nyheter”.
 3. GÄ sedan för att stÀnga av iMessage

Du kan se att det Àr vÀldigt enkelt inaktivera iMessage frÄn din enhet smart iPhone. PÄ sÄ sÀtt kommer det inte lÀngre att ha nÄgot att göra med iMessage eftersom det redan har raderats. Förresten, du kan enkelt blockera mÀnniskor i iMessage.

FrÄn macOS

om du vill ta bort och koppla frÄn iMessage, med alternativet som hÀmtar alla enheter tillverkade av Apple Inc. kommer det inte att vara en svÄr uppgift för dig. Om du vill byta till en annan plattform och inte raderar iMessage korrekt, kommer anvÀndarna fortfarande att se ditt aktiva konto. Idag kommer vi att se hur man enkelt tar bort nummer och iMessage frÄn macOS-enhet:

 1. Till att börja med mÄste vi gÄ till instÀllningarna.
 2. Vi gĂ„r till det synliga alternativet “Meddelanden”.
 3. NĂ€sta sak skulle vara att inaktivera iMessage.

SÄ hÀr visar jag dig hur enkelt det Àr att avaktivera iMessage frÄn vÄr iPhone sÄ att varken du eller iMessage-enhet. Om du inte vet kan du skicka animerade meddelanden och sÀtta roliga bakgrundsbilder i iMessage.

med din iPad

Om du vill ta bort ditt nummer och iMessage frÄn iPad och inte vet hur, Àr det inte sÄ svÄrt. Problemet Àr nÀr sluta anvÀnda iPhone. TjÀnsten iMessage kommer fortfarande att vara aktiv och den andra personen kan anvÀnda vÄrt konto. Stegen att följa för att korrekt ta bort numret och iMessage frÄn vÄr iPad-enhet Àr:

 1. GÄ till InstÀllningar.
 2. Klicka pĂ„ alternativet som heter “Meddelanden”.
 3. Slutligen behöver du bara stÀnga av iMessage.

Detta Àr processen för att inaktivera iMessage pÄ vÄr iPad-enhet. SÄ det kommer inte kopplas till ditt iMessage-konto till den hÀr enheten.

Varför kan du inte radera ditt iMessage-konto och vad ska du göra?

Generellt sett finns det inga hinder för att utföra denna typ av operation pÄ en iPhone, iPad eller macOS smart enhet. Om du har provat mÄnga sÀtt att ta bort ett iMessage-nummer och du kan inte hitta din vÀg, oroa dig inte eftersom det Àr vÀldigt lÀtt att göra. | Observera att denna process Àr mycket snabb, följ dessa steg för att eliminera komplikationerna av det hÀr problemet:

 1. GĂ„ till InstĂ€llningar’
 2. Kolla om iMessage Àr avaktiverat, givetvis om det Àr inaktiverat, inte aktiverat eller anvÀnt lika bra Àn sÄ lÀnge, men om det Àr aktivt Àr det bara att avaktivera iMessage sÄ tar det förmodligen ett tag att inaktivera, vÀnta bara pÄ att det ska avaktiveras och ditt nummer och iMessage.

Om du har problem med att radera ditt iMessage-konto och ditt telefonnummer kan du besöka Apples supportsida. DÀr hittar du information om har du nÄgra problem iMessage-appen.

0 Shares