Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tar bort Kik-konto permanent

Kik messenger är en free mobilapplikation för snabbmeddelanden utvecklad av ett kanadensiskt företag vid namn Kik interactive. Det är tillgängligt för både Android och iOS operativsystem. När du bestämde dig för att inte använda Kik-applikationen längre, kan du ta bort kontot precis som du gör i vissa andra applikationer.

Det fanns dagar då Kik är mycket känd för sin integritet, plattformsoberoende kompatibilitet och förmåga att chatta. Men det har blivit obekant på grund av uppkomsten av WhatsApp. De flesta av dem har bytt till WhatsApp på grund av dess avancerade funktioner. I ett sådant fall är det mycket nödvändigt att ta bort kontot.

Här är några av anledningarna till att ta bort ditt Kik-konto:

  • Exploatering och onlinehot
  • Brist på föräldrakontroll
  • Dålig integritet
  • Användare kan inte verifiera identiteter
  • Brist på transparens
  • Massor av säkrare meddelandeappar

Hur man tar bort ett Kik-konto permanent

För att radera ditt Kik-konto bör du komma ihåg e-postkontot som du använde för att skapa kontot. Du kan inte radera ditt konto utan att ange e-post-id och användarnamn.

(1) På en webbläsare besöker du Kik-kontots raderingsportal.

(2) Ange e-postadressen och användarnamnet som är kopplat till ditt konto.

(3) Den kommer att fråga efter en anledning till varför du lämnar plattformen. Ange ett giltigt skäl.

(4) Välj din bekräftelse genom att klicka på rutan som säger att du tar bort ditt konto permanent.

(5) Klicka .

(6) Du kommer att få en länk via e-post. Öppna e-postmeddelandet och klicka på länken för att ta bort ditt konto permanent.

Hur man inaktiverar ett Kik-konto

Om du bara vill ta en paus och inte vill radera kontot kan du inaktivera det tillfälligt. Du kan återaktivera den när du är redo att använda den.

(1) Öppna Kik-kontoavaktiveringsportalen i webbläsaren.

(2) Ange rätt e-postadress och klicka .

(3) Du kommer att få ett avaktiveringsmeddelande. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att avaktivera ditt konto tillfälligt. För att återaktivera det behöver du bara logga in igen med appen.

Relaterad – Hur man tar bort ett Tinder-konto

Genom att ta bort ditt konto kan du inte längre komma åt ditt konto. Du kommer inte att få några meddelanden eller e-postmeddelanden relaterade till Kik. Samtidigt kommer din profil att tas bort från alla kontakter som du har kontaktat.

Använd kommentarsektionen nedan för att nämna din feedback och frågor relaterade till den här guiden. Följ våra Facebook- och Twitter-sidor för att hålla kontakten med våra tutorials.