Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tar bort filtren på CapCut-redigeringsappen

Vill du ta bort filtren på CapCut-videon? Vet du hur man tar bort filtren från ditt projekt? Känner du till metoderna för att ta bort filtren i ditt projekt?

Du behöver inte oroa dig. Vi har utvecklat stegen för att ta bort filter på appen. Du kan använda metoderna för att ta bort den på några sekunder.

CapCut är ett redigeringsprogram. Android- och iPhone-användare använder appen flitigt. TikTok-användare använder CapCut-appen för att skapa och redigera sina videor. Användare kan också använda appen för att redigera videor och foton på YouTube, Instagram och sociala medier.

Du kan använda CapCut-appen på olika enheter. Du kan använda appen på Android-mobil, iPhone, Windows och Mac. Appen är en nybörjarvänlig redigeringsapp.

Vad är filter på CapCut-appen?

Filtren på en video eller bild ändrar stämning, mättnad, ljusstyrka, färg, tema, ljus och atmosfär enligt filtret. CapCut presenterar ett brett utbud av filter för att ändra bildens utseende.

Det finns sju sektioner för filter på CapCut. Filtrens avsnitt är Mat, Film, Natur, Retro, B&W och Stil. Det finns filter som erbjuds för free till sina kunder. Det finns proffsfilter för CapCut premium-användare.

Filter är förändringar i element som humör, ljus, tema och atmosfär. Du kan också använda alternativet Effekter i CapCut-appen för att redigera bildelementet.

Du kan använda och kontrollera filtereffekten på din bild eller video i appen. CapCut låter sina användare leka med filteralternativen. Du kan kontrollera och använda det bästa filtret för ditt projekt.

Du kan ta bort filtren om du känner att filtret inte passar ditt projekt. Det kan ibland vara svårt att välja ett perfekt filter. Men du kan ta bort den eller använda den igen när som helst.

Hur tar man bort filtret på CapCut-appen?

För att ta bort filtren på CapCut-appen, prova att öppna appen, gå till projektet, välja filteralternativet, välja den använda filterkranen och ta bort filtret en efter en.

Steg för att ta bort filtret på CapCut i ditt projekt:

  • Öppna CapCut-appen. Välj CapCut-appen på din mobila enhet för att öppna appen.
  • Efter att ha öppnat appen, Välj projektet. Välj projektet där du vill ta bort filtret.
  • Välj alternativet Filter på CapCut-appen. Filteralternativet finns längst ner på din mobilskärm.
  • Välj alternativet Användt filter från filteralternativen. Välj den sparade ikonen längst ned på skärmen för att se filtren som används i videon.
  • Välj det filter du vill ta bort från videon. Välj de filter som används i videon. Det tar bort filtrets effekt från videon. Välj filtren ett efter ett för att ta bort dem.
  • Kontrollera om du tog bort filtren från klippet. Ta bort alla filter du vill ha i det specifika klippet. Du kan ta bort filter på andra klipp i ditt projekt. Följ samma steg för att ta bort den.

Följ stegen för att ta bort filtren från ditt projekt i CapCut-appen. Om du använder olika filter för varje klipp kan du ta bort filtret genom att välja klippet. Välj det videoklipp där du vill ta bort filtren.

Du kan ta bort filtren genom att välja tillbakaalternativet på ditt projekt. Tillbaka-alternativet tar bort ändringarna du gjort på ditt CapCut-projekt. Du kan använda den här metoden för att ta bort filtret direkt.

Du kan ta bort filtren i ditt projekt genom att följa stegen som nämns i artikeln. Försök att följa alla steg utan att hoppa över. Det är en enkel process att ta bort filtret.

Om du vill ta bort CapCut-vattenstämpeln på dina projekt kan du besöka vår artikel om Hur man tar bort CapCut vattenstämpel för Free.’ Den förklarar stegen för att ta bort vattenstämpeln på din video och bild som redigerats i CapCut-appen.