Hur man tar bort Facebook-konto från datorn för alltid (exempel)

0 Shares

Idag får vi se hur man tar bort ett Facebook-konto från datorn för alltid. Det finns två sätt att ta bort ett konto. En av dem inaktiverar den och den andra skulle vara slutgiltig: ta bort den.

Därför måste du göra klart att du verkligen vill Radera ditt konto för när du väl gör det finns det inget sätt att få tillbaka det. Det enda sättet att använda ett socialt nätverk igen är att skapa ett nytt konto med allt som hör till det.

Så låt oss ta en titt på filen skillnader mellan inaktivering av konto och permanent radering. För att göra det så tydligt som möjligt, ångra dig inte. Efter denna förklaring kommer vi att gå till steg-för-steg-handledningen så att du kan, om du är säker, permanent radera mitt konto från det sociala nätverket.

Skillnader mellan att avaktivera och ta bort ett konto

Du måste komma ihåg detta Facebook ger oss två alternativ: avaktivera eller ta bort, som inte är samma. Inaktivering av konto är tillfälligvilket innebär att du kan återaktivera den när som helst. Naturligtvis, medan andra användare av det sociala nätverket är inaktiverade, kommer de inte att kunna söka efter dig eller chatta med dig.

När vi pratar om borttagning av konto är det något specifikt. När du väl har gjort detta kommer du inte att kunna få tillbaka det på något sätt. Facebook tar två veckor eller 14 dagar att radera kontot. Men om du ångrar dig innan dessa 14 dagar har gått ut kan du logga in igen och raderingen av ditt konto kommer att avbrytas.

Men du kan ta bort all din data från det sociala nätverket tar upp till 90 dagar att kunna radera permanent all din aktivitet i databasen.

Hur man tar bort ett Facebook-konto permanent

  • Det första du bör göra är att logga in på ditt konto och gå till Bindande. För att göra detta klickar du bara på den lilla pilen som dyker upp i det övre högra hörnet och pekar nedåt.
  • En meny med flera alternativ kommer att visas, och den vi är intresserade av är “Bindande“.
  • En ny sida öppnas. Här måste du gå till den vänstra kolumnen och trycka där det står “Din information på Facebook“.
  • Gå sedan från höger till det sista alternativet och klicka på “Kolla på“vid sektionen”Radera ditt konto och din information“.
  • När du gör detta öppnas ett nytt fönster med orden “Inaktivera eller ta bort ditt Facebook-konto.
  • Du har två alternativ här, och det är de vi diskuterade tidigare. Först kan du välja “Inaktivera kontotVad är tillfälligt. Medan det andra alternativet är “Ta bort konto permanent“.

När du trycker på knappen Ta bort konto kommer det definitivt att ge dig alternativ så att du kan ladda ner allt innehåll på ditt konto i en komprimerad fil. Både bilder, filmer, publikationer, vänner osv.

Kom ihåg att det andra alternativet kommer att radera ditt konto för alltid och du kommer inte att kunna få tillbaka det efter 14 dagar. Om du inte är helt säker rekommenderar vi att du avaktiverar ditt konto tills vidare och funderar noga över det.

Men som ni kan se ta bort Facebook-konto för alltid från datorn Det är inte alls komplicerat och inom några minuter kommer du att kunna ta bort ditt konto permanent. Kom ihåg att om du vill använda Facebook igen senare måste du skapa ett konto från början, lägga till alla dina vänner igen, ladda upp alla bilder osv.

Observera att om du har några frågor angående permanent radering av mitt Facebook-konto, lämna dem gärna lite längre i kommentarsfältet så hjälper vi mer än gärna till.

0 Shares