Hur man tar bort Facebook följ alternativknapp – snabbt och enkelt

0 Shares

Facebook Ă€r en av de viktigaste sociala medieplattformarna idag, det har faktiskt varit vĂ€ldigt populĂ€rt i mĂ„nga Ă„r. Med tiden har de lagt till funktioner som följare, i alla fall om du vill veta hur man tar bort en alternativknapp Följ pĂ„ Facebook – Snabbt och enkelt, hĂ€r visar vi dig hur.

Följare Àr en viktig del av detta enorma sociala nÀtverk, pÄ det hÀr sÀttet, nÀr du inte har plats för fler vÀnner lÀngre, kommer detta hörn fortfarande att vara för dem som vill se ditt innehÄll men inte kan lÀgga till dig.

Om det Àr vad du vill i alla fall inaktivera det hÀr alternativetObservera att detta ocksÄ Àr möjligt. I följande handledning kommer vi kort och koncist att lÀra dig proceduren du behöver följa för att inaktivera Facebook-följningsknappen.

Vad Àr Facebooks spÄrningsalternativ?

För alla som inte Àr sÀrskilt medvetna om hur detta populÀra sociala nÀtverk fungerar, bör den veta att det förutom bekanta vÀnner ocksÄ finns ett alternativ för följare. Följare tenderar att gÄ obemÀrkt förbi av de flesta nybörjare, sÄ det finns mÄnga tvivel om dem.

Följare Àr de personer som skickar vÀnförfrÄgningar till dig. Som standard gör Facebook alla som skickar dig en vÀnförfrÄgan bli din följare. PÄ samma sÀtt kommer dina vÀnner automatiskt att bli följare av ditt konto, sÄ logiskt om du Àr populÀr har du mÄnga pÄ den hÀr listan, sÄ det Àr bekvÀmt att se hur mÄnga följare du har pÄ Facebook.

NÀr nÄgon följer dig kommer de att kunna se alla publikationer som du delar offentligt. Det kan i alla fall irritera en del som föredrar integritet framför allt, det Àr av denna anledning som de flesta föredrar inaktivera alternativet.

Lyckligtvis kan du vÀldigt mycket stÀnga av frÀmlingsspÄrning hetero och detta Àr anledningen till att vi har förberett denna handledning. Om du snabbt och enkelt vill inaktivera Facebook-följning, lÀs guiden nedan noggrant.

Hur man tar bort Facebook-följningsknappen – snabbt och enkelt

Även om anvĂ€ndbarheten av följare Ă€r obestridlig, kommer mĂ„nga vanliga mĂ€nniskor inte att dra nytta av det hĂ€r alternativet – ÄndĂ„ Ă€r det alltid tillrĂ„dligt att vĂ€lja mer grundlĂ€ggande alternativ som att dölja och förhindra att dina följare visas pĂ„ Facebook eftersom bara du vet hur mĂ„nga följare du ha.

I alla fall, om du upptÀcker att detta följarsystem kan bli ett besvÀr nÀr det gÀller integritet. DÀrför bör du veta hur du inaktiverar det, för att göra det, följ dessa enkla steg:

  1. Det första steget Àr Logga in pÄ ditt konto FrÄn Facebook,
  2. Nu behöver du komma Ät mÄnga av instÀllningarna som finns pÄ plattformen. För att göra detta, klicka pÄ den lilla triangeln ovanför och till höger om Facebook-skÀrmen.
  3. I det hÀr avsnittet ser du Bindande, du mÄste klicka pÄ det hÀr alternativet.
  4. Sidan omdirigerar dig till avsnittet instÀllningar frÄn Facebook mÄste du hitta bokmÀrket Offentliga publikationerklicka dÀr.
  5. Det första alternativet som dyker upp pÄ den hÀr fliken Àr vem som kan följa mig, det Àr precis den punkten du behöver Àndra sÄ att folk inte kan följa dig.
  6. Som standard kommer alternativet att vara in Offentlig, Oavsett vilket bör du Àndra det till VÀnner. PÄ sÄ sÀtt kommer personer som skickar vÀnförfrÄgningar till dig inte lÀngre att kunna följa dig automatiskt.

Med ovanstÄende procedur kan du avaktivera Facebook follower-knapp. PÄ sÄ sÀtt bara mÀnniskor som Àr dina vÀnner kommer att finnas pÄ din följarlista. Detta kommer att skydda din integritet frÄn alla du inte kÀnner eller vill ha pÄ den hÀr listan.

ÄndĂ„, om du Ă„ngrar den tidigare processen kan du Ă€ven aktivera alternativet Facebook-följare, en guide dĂ€r vi ocksĂ„ visar dig vad du ska göra nĂ€r nĂ€mnda knapp inte visas.

0 Shares