Hur man tar bort en reaktion eller “gilla” frĂ„n en Messenger-chatt – Internetinteraktion

0 Shares

Facebook Messenger sociala nÀtverk Àr en av de bÀsta meddelandeapplikationerna och plattformarna pÄ Internet. Detta möjliggör de mÄnga funktioner som den innehÄller. Utöver det Àr det ocksÄ en av de mest anvÀnda apparna du kan komma Ät kontot som skapats med Facebook och frÄn Lite-versionen.

NÀr du pratar mer om Messenger bör du veta att appen lÄter dig stÀlla in en standard-emoji i varje chatt sÄ att du kan anvÀnda den nÀr du vill. I denna korta sammanfattning kommer vi att visa dig hur man tar bort en like-reaktion för Messenger-chatt, hur man tar bort en like frÄn Messenger-meddelanden och mer.

Vad kan jag göra för att Ă€ndra “gilla det”-svaret i Messenger-meddelanden?

Som standard Àr uttryckssymbolerna eller chattsvaren i Messenger liknande, vilket Àr snÀllt tummen upp. Denna emoji anvÀnds frÀmst för att indikera att du gillar nÄgot, men knappast nÄgon anvÀnder den nuförtiden.

De allra flesta mÀnniskor som anvÀnder Messenger dagligen föredrar Àndra denna förinstÀllda uttryckssymbol och sÀtta de andra. De som anvÀnds mest för att Àndra denna emoji i Messenger Àr ett litet rött hjÀrta eller ett hjÀrta av nÄgon annan fÀrg.

En annan emoji som du kan anvÀnda för att Àndra Like-emoji Àr den lilla djÀvulsformade emojin, spökemoji och hjÀrtformad emoji. Observera att du förutom att lÀgga upp dessa typer av uttryckssymboler i Messenger kan se och svara pÄ meddelandeförfrÄgningar i ditt Messenger-konto.

Förutom att lĂ€gga upp förutbestĂ€mda reaktioner Kraft reagera pĂ„ andras meddelanden. Om du vill kan du Ă€ndra “Gilla”-reaktionen i Messenger-meddelanden. Observera följande procedur:

 1. SlÄ pÄ din mobiltelefon
 2. Hitta Messenger-appen och ange den
 3. Hitta chatten som svarar pÄ meddelandet du vill Àndra
 4. Tryck sedan pÄ och hÄll ned det hÀr meddelandet och vÀnta pÄ att reaktionen ska dyka upp igen
 5. I reaktionsfÀltet vÀljer du det du vill att meddelandet ska ha och det Àndras omedelbart

Hur tar jag bort en like frÄn Messenger-meddelanden?

“Gilla” rĂ€knas som en del av svaret i nyheterna. Ibland, men dessa “gillar” Ă€r felplacerade i meddelandet och folk vet inte hur man tar bort reaktionen. Även om du kan byta ut denna reaktion mot vilken som helst annan (som visas i processen ovan), Ă€r det kanske bĂ€ttre att inte svara pĂ„ det hĂ€r meddelandet.

Det finns ett sĂ€tt att ta bort “gilla” frĂ„n meddelandet sĂ„vĂ€l som alla andra reaktioner. Om du vill veta hur gör man sĂ„dana sakervar uppmĂ€rksam pĂ„ följande tips:

 1. SlÄ pÄ din mobiltelefon
 2. Öppna Messenger-appen pĂ„ din mobiltelefon
 3. GÄ nu till chatten dÀr det finns meddelandet du vill radera reaktionen pÄ
 4. Tryck och hÄll ned detta meddelande
 5. VÀnta tills emojifÀltet visas
 6. Tryck pÄ Gilla-emoji eller emojin du vill ta bort igen sÄ tas den bort frÄn meddelandet

Förresten, i Messenger finns det ett sÀtt att se arkivet med dina berÀttelser. Historiearkivet visar var och en av statusuppdateringar som du har placerat i Messenger.

Blir den andra personen underrÀttad nÀr du undertrycker reaktionen?

Det bÀsta med att ta bort reaktioner frÄn Messenger-meddelanden Àr att appen meddelar inte den andra personen. Om den andra parten Àr försiktig och Àr medveten om allt du gör i chatten kan de bli medvetna om det. Men om du eliminerar reaktionen snabbt kommer den andra parten inte att mÀrka det.

Messenger meddelar den andra personen nÀr de reagerar pÄ ett av deras meddelanden, plus meddelar inte om radering av en av reaktionerna du placerade. Dessutom Àr en av de bÀsta sakerna med Messenger att du kan ta bort och posta reaktioner frÄn online Messenger, precis som du skulle göra i en mobilapp.

Om du har en dator hemma, du kan chatta med vem du vill frÄn Messenger Web utan problem och utan att ladda ner nÄgra program.

Hur ÄterstÀlls standardsvar frÄn Messenger?

Först sa vi Messenger gör att reaktionen kan modifieras Standard för alla emoji. Detta Àr mycket enkelt att göra och kan Àndras baserat pÄ informationen i konversationen. Det finns dock vissa personer som, efter att ha Àndrat emojin, inte vet hur de ska gÄ tillbaka till originalet. Notera hur du Àndrar standardchatt-emoji igen:

 1. Öppna Messenger-appen
 2. GÄ till chatten som du vill Àndra uttryckssymbolen för
 3. Tryck sedan pÄ ikonen med tre punkter för att se information om konversationen
 4. Sedan letar jag efter avsnittet som heter “Anpassa chatt” och trycker pĂ„ den
 5. Klicka nu pĂ„ “Ändra uttryckssymboler”
 6. DĂ€r ser du vad den aktuella emojin Ă€r och trycker pĂ„ platsen dĂ€r det stĂ„r “Radera”
 7. Slutligen, bekrĂ€fta din Ă„tgĂ€rd och konversationen kommer att dyka upp igen “Gilla” som standard emoji

Varför syns inte dina reaktioner pÄ Messenger?

Messengers reaktioner Àr fullt synliga sÄ att den andra personen kan veta vad du tycker om deras meddelanden. Detta var anledningen detta förmÄga att svara pÄ meddelandenför att ta reda pÄ om meddelandet de skickade dig gillade, charmade, arga, roade, ledsna osv.

0 Shares