Hur man tar bort eller tömmer papperskorgen pÄ filer och mappar i MEGA-molnet

0 Shares

SÄ fort du börjar anvÀnda MEGA-molnet kan du kanske överföra olika filer. De kan vara enligt dina preferenser, alltid att föredra i Ditt konto pÄ plattformen.

Precis som du kan överföra filer och mappar kan du ocksÄ ladda ner och hantera dem med innehÄll nÀr du behöver det. Dessutom finns det en papperskorg som innehÄller de objekt som tagits bort frÄn filen MEGA moln.

Du kan hitta den full onödiga elementdÀrför Àr det nödvÀndigt att tömma den och anvÀnda dess applikationer ytterligare. För att veta hur du gör detta kan du lÀsa vidare och ta reda pÄ vad du behöver.

Ta bort eller töm papperskorgen för MEGA-molnfiler och mappar

NÀr filer och mappar raderas frÄn MEGA-molnet mÄste papperskorgen tömmas för att slutföra raderingsprocessen. Denna procedur startas genom att klicka pÄ papperskorgen lÀngst ned i den grÄ raden pÄ vÀnster sida, som Àr ikonen 3 pilar i form av en triangel.

NĂ€r du har gjort detta öppnas ditt MEGA-kontos papperskorg efter att ha raderat filer och mappar tidigare. Klicka pĂ„ för att ta bort dem frĂ„n papperskorgen “Tömma papperskorgen”vilket Ă€r ett alternativ uppe till höger.

Ett fönster öppnas som förklarar slutet av proceduren nĂ€r du klickar “Tömma” det hĂ€r Ă€r varför. SĂ„ledes kommer du att ha en tom MEGA moln papperskorg frĂ„n din dator genom att följa olika steg genom att göra det frĂ„n din mobiltelefon.

I denna molnlagring frĂ„n din mobila enhet mĂ„ste du ange alternativet “Papperskorg” för att starta raderingsprocessen. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt öppnas sektionen, vilket krĂ€ver att du trycker och hĂ„ller ned en fil för att vĂ€lja eller vĂ€lja den meny frĂ„n 3 prickar pĂ„ höger sida av filen.

Efter att ha valt vad du vill ta bort frĂ„n papperskorgen, Klicka pĂ„ “X” finns i den röda stapeln ovan. Detta öppnar mittfönstret för dig att bekrĂ€fta processen, vilket krĂ€ver att du trycker pĂ„ “Göra sig av med” för att Ă€ntligen fĂ„ det resultat du vill ha.

Fördelar med att ta bort eller tömma papperskorgen pÄ filer och mappar i MEGA-molnet

Efter att ha registrerat eller skapat ett konto hos MEGA kan denna uppgift utföras omedelbart. Tack vare detta genereras större kontroll över alla filer i molnet, undvika restriktioner.

Detta Àr nÄgot som inte finns i de flesta versioner eller moln av andra plattformar som gör MEGA annorlunda. Ta bort eller tömma papperskorgen pÄ filer och mappar, allt utrymme kommer att anvÀndas mer tillhandahÄlls av plattformen.

Detta genererar större tillgÀnglighet som anvÀndare, vilket gör att du kan byta till verktyget för att utföra denna eliminering nÀr som helst. Det Àr inte nödvÀndigt att krÀva behörigheter utöver att ha ett konto, vilket bestÀms av varje anvÀndare gör det eller inte.

Dessutom gÄr det att sanera dokument som redan finns de vill inte vara i molnetgenom att anpassa utrymmet till andras Àgo. Detta lÀmnar dig med nÀstan obegrÀnsat utrymme eftersom det alltid kommer att finnas nÄgot att radera eller sÄ kommer det inte lÀngre anses anvÀndbart för ytterligare besparing.

Nackdelar med att ta bort eller tömma papperskorgen pÄ filer och mappar i MEGA-molnet

En av de stora nackdelarna Àr att nÀr du tömmer papperskorgen raderas filer dÀrifrÄn de kommer inte att ÄterhÀmta sig. Det Àr viktigt att ha en god förstÄelse för vad radering Àr eftersom det kommer att vara en no-retur procedur.

Av denna anledning rekommenderas det att ladda ner MEGA-vÀrdade filer som du vill anvÀnda senare men vill ta bort frÄn molnet. Tack vare detta frigörs utrymmet frÄn det och innehÄllet kommer inte att gÄ förlorat under alla omstÀndigheter relaterade till plattformen.

Å andra sidan, om det inte finns nĂ„gon kĂ€nnedom om existensen av denna papperskorg, kommer filerna inte att raderas helt. Baserat pĂ„ detta kommer utrymmet du letar efter inte att slĂ€ppas, sĂ„ det rekommenderas att spela med alla MEGA alternativ.

Att vara medveten om dessa alternativ, och se till att ta bort allt innehÄll, följ helt enkelt proceduren och frigör utrymme i MEGA-molnet.

0 Shares