Hur man tar bort eller tar bort partitioner i AOMEI Partition Assistant Pro (exempel)

0 Shares

MÄnga Àr omedvetna om vÀlsignelserna med anvÀndning bÀrbar enhetsurfplatta, persondator eller annan intelligent elektronisk utrustning.

Och medan det inte kan vara mer Àn de gÄvor de har Internet, Det visar sig att alla dessa enheter Àr en slags nyckel till problemfri tillgÄng till denna vida vÀrld.

Men att ha ett team som en dator Àr inte alltid spel, populÀra sociala nÀtverk och arbete, eftersom dessa team vanligtvis Àr försiktiga. Vi mÄste ofta vara medvetna om datorflÀktar, dammuppbyggnad, virus den kan fÄnga och de program den behöver för att fungera korrekt.

Helt klart vilken dator som helst ta hand om demmen nÀr vi gör dem rÀtt kommer vi att ha en dator som kommer att fungera perfekt och ha en lÄng livslÀngd utan rÀdsla för att nÄgot annat kan hÀnda. HÀr Àr vikten av att diagnostisera eventuella hÄrdvaru- eller mjukvarufel pÄ din dator.

Dessutom, om du har din dator med viss försiktighet och den uppfyller vissa krav, kan du ta vissa steg som gör att du kan dra nytta av alla verktyg som din dator har.

Som mÄnga vet Àr datorutrymmet begrÀnsat, men Àven det begrÀnsa Det visar sig att du kan göra fantastiska saker genom att skapa en partition.

Tack vare partitionen kan vi installera alla typer av parallella operativsystem pÄ vÄr dator, vi kan fÄ vÄr dator att fungera annorlunda och mycket mer.

Men nÀr vi splittras dÄligt fÄr vi ta konsekvenserna. Eller sÄ Àr det Ätminstone inte nÀr man anvÀnder verktyg som AOMEI-partition Pro assistent.

Vad du behöver veta i förvÀg

I följande handledning kommer vi att visa dig hur du kan anvÀnda AOMEI Partition Assistant Pro, ett program som Àr specialiserat pÄ att skapa och hantera hÄrddiskpartitioner, för att kunna radera den skapade hÄrddiskpartitionen.

Visserligen kan vi ofta göra misstag nÀr vi partitionerar en hÄrddisk, men som tur Àr AOMEI Partition Assistant Pro Det hjÀlper oss att ta bort de partitioner som inte lÀngre Àr anvÀndbara för oss. Men för att göra detta och kunna fortsÀtta lÀsa den hÀr handledningen finns det nÄgra saker du mÄste tÀnka pÄ.

Först och frÀmst mÄste du komma ihÄg att varje gÄng du gÄr för att torka en partition med AOMEI Partition Assistant Pro kommer all data du hade i den att gÄ förlorad för alltid, vi rekommenderar att du gör tillbaka innan du fortsÀtter processen.

Å andra sidan, om du har nĂ„gra Program som körs pĂ„ den partition du avser att ta bort mĂ„ste stĂ€ngas, Ă€ven om AOMEI Partition Assistant Pro pĂ„ samma sĂ€tt kommer att informera dig om det innan du fortsĂ€tter med elimineringsprocessen.

Ta bort partition med AOMEI Partition Assistant Pro

För att radera en partition med AOMEI Partition Assistant Pro mÄste du först öppna programmet och nÀr du Àr pÄ startskÀrmen kommer du att kunna se alla partitioner som upptÀckts av programmet.

VĂ€lj sedan den partition du vill ta bort och högerklicka pĂ„ den och vĂ€lj sedan alternativet “Ta bort partition” eller “Ta bort partition”.

Efter det kommer du att fĂ„ tvĂ„ sĂ€tt att torka partitionen, men kom ihĂ„g att det enda alternativet som lĂ„ter dig utföra nĂ„gon form av dataĂ„terstĂ€llning Ă€r “Radera partition snabbt“Eller”Torka snabbt av partitionen“.

VĂ€lj det alternativ som passar dig bĂ€st och klicka “Okej”. Klicka nu bara “TillĂ€mpa” sĂ„ att du kan köra borttagningen och vĂ€nta pĂ„ att processen ska slutföras. NĂ€r du Ă€r klar kommer AOMEI Partition Assistant Pro att meddela dig.

0 Shares