Hur man tar bort eller tar bort ikoner som Àr fÀsta pÄ aktivitetsfÀltet i Windows 10

0 Shares

Vi vet alla, och alla som inte vill ta det pÄ samma sÀtt Àr att ett av de mest anvÀnda och utbredda operativsystemen i vÀrlden utan tvekan Àr Windows. Och detta var fallet med de olika versionerna av Windows 10.

Och Àven om det Àr mycket föredraget, kÀnner vi fortfarande inte till dess funktioner, sÄ vi kommer att visa dig ett knep för att lÄta dig veta Hur man tar bort eller tar bort ikoner som Àr fÀsta pÄ aktivitetsfÀltet i Windows 10.

Men fortfarande har de som inte Àr bekanta med Windows aktivitetsfÀlt blivit en favorit bland anvÀndare. För hÀr kan vi förankra ikonerna för de appar eller program vi anvÀnder mest för att ha dem till hands. Men mÄnga gÄnger fyller vi detta omrÄde med program som vi inte anvÀnder lÀngre och inte vet hur vi ska rengöra det.

Vi har redan kommit pÄ hur man Àndrar skrivbordsikoner, filer och mappar Windows 10 som vi har placerat hÀr. Men nÀr vi pratar om verktygsfÀltet blir vi Ätta och vet i slutÀndan inte hur vi ska gÄ vidare. I följande handledning förklarar vi mycket uttömmande de enkla stegen du behöver följa för att hÄlla denna bar ren.

Hur man tar bort eller tar bort ikoner som Àr fÀsta pÄ aktivitetsfÀltet i Windows 10

Kan det hÀr aktivitetsfÀltet förvandlas till totalt kaos eftersom den hÀr platsen Àr vÀldigt kort och om vi har mÄnga program förankrade dÀr kommer det inte att se sÀrskilt estetiskt tilltalande ut. Men oroa dig inte, allt har en lösning och hÀr visar vi dig de enkla stegen du behöver följa ta bort eller ta bort ikoner som Àr fÀsta pÄ aktivitetsfÀltet i Windows 10.

Naturligtvis kan du göra detta en i taget och rensa aktivitetsfÀltet, men det kan vara lite irriterande och vi kan slösa bort mycket tid. Eftersom vi vet att tid Àr pengar kommer vi att anvÀnda en metod som tar bort eller eliminerar ikoner som Àr förankrade i systray Windows 10, omedelbart.

Steg vi mÄste följa för att ta bort eller ta bort ikoner som Àr fÀsta pÄ aktivitetsfÀltet i Windows 10

För detta kommer vi att anvÀnda ett praktiskt verktyg som lÀmnar vÄrt ren aktivitetsfÀltet utan ikoner. Det hÀr programmet kallas PinClean, men oroa dig inte, att ta bort dessa program frÄn systemfÀltet betyder inte att du kommer att stÀnga dem. För att ladda ner det hÀr verktyget kan du göra det frÄn den hÀr sidan, det Àr en ZIP-fil.

Efter nedladdning packar du upp det och du kommer att se att tre olika filer kommer att extraheras, men vi kommer att göra det runme.bat.

För att vi ska kunna utföra denna procedur kommer vi att placera oss pÄ den hÀr filen med hjÀlp av muspekaren. Sedan högerklickar vi och i alternativen som dyker upp vÀljer vi Kör som administratör.

Rengöringen och rengöringsprocessen startar automatiskt. avdocka alla program finns i aktivitetsfÀltet.

Som vi nÀmnde kommer de program som finns i systemfÀltet och körs inte att stÀngas. Endast programikonen kommer att tas bort frÄn aktivitetsfÀltet.

NÀr processen Àr klar kommer programmet att starta om filutforskaren och du kommer att se ett mirakel, helt rent Windows aktivitetsfÀlt.

Och nu kan du Äterförankra de nya programmen du anvÀnder ofta och var inte rÀdd för att ett stort antal ikoner kommer att samlas i detta omrÄde eftersom du kommer att ha detta fantastiska program.

Det hÀr Àr handledningarna du bör övervÀga, de som lÀr dig om program för rengöring av skrivbord eller arbetsbord. Du lÀrde dig utan mÄnga komplikationer Hur man tar bort eller tar bort ikoner som Àr fÀsta pÄ aktivitetsfÀltet i Windows 10.

0 Shares