Hur man tar bort eller tar bort ett meddelande i Hangouts

0 Shares

Idag får vi se Hur kan jag ta bort eller radera ett meddelande i Hangouts Det är möjligt? Vi kommer att täcka detta i detalj lite längre fram, tillsammans med andra nyhetsrelaterade alternativ som du kan vara mycket intresserad av.

Det första att klargöra är att Hangouts faktiskt inte har en funktion för radering av meddelanden. Vad detta tillåter oss att göra, om du inte vill att meddelanden ska spelas in, är stänga av historiken så att absolut ingenting skrivs på detta sätt.

När vi inaktiverar meddelandehistoriken kommer de att vara tillgängliga under en kort tid. De raderas sedan permanent och kan inte längre ses på någon enhet.

jag önskar att Hangouts har inte ett så enkelt alternativ som att ta bort ett meddelande. Men vi har åtminstone ett alternativ som, även om det inte är perfekt, tillåter oss att behålla lite integritet genom att automatiskt radera alla meddelanden efter X gånger.

Vi kommer att se några ganska enkla tutorials relaterade till nyheter från Möten det kommer säkert att vara till stor nytta för dig. Vi kanske inte kan ta bort eller radera meddelanden på Hangouts, men vi kan använda alternativen som Google erbjuder oss.

Hur man tar bort Hangouts meddelandehistorik

Tänk på detta när du fattar beslut rensa meddelandehistorik Det kommer inte längre att vara tillgängligt på Hangouts eller Gmail. Däremot kommer personer som deltog i intervjun att kunna se sin kontohistorik.

Från datorn

  • Du måste gå till Hangouts eller Gmails webbplats.
  • Välj nu en konversation.
  • Överst på skärmen måste du trycka på “Bindande“.
  • Välj “Radera konversation“.
  • För att bekräfta måste du klicka på “Göra sig av med“.

Från en mobiltelefon

  • Öppna Hangouts-appen.
  • Då måste du öppna en konversation.
  • Klicka på de tre vertikala punkterna i det övre högra hörnet. Gå till “Val” och senare “Tydlig konversation“.
  • För att avsluta, bekräfta bara med “Göra sig av med“.

Det är inte möjligt att radera en grupps meddelandehistorik. Allt du kan göra är att lägga på. Om någon lägger till dig tillbaka till gruppen kommer du att kunna se hela historiken igen.

Hur man döljer en Hangouts-konversation

  • Att dölja en konversation är ganska lätt. Öppna en chatt från din dator.
  • Sedan från alternativet “Bindande“I det övre högra hörnet, gå till”fil konversation“.
  • På så sätt kan du dölja konversationen. Men om du får ett nytt meddelande från den kontakten kommer chatten att dyka upp igen i konversationslistan.

Så här inaktiverar eller aktiverar du Hangouts meddelandehistorik

  • För detta måste du öppna en konversation från din dator.
  • Gå nu överst till “Bindande“.
  • Då måste du markera eller avmarkera “Konversationshistorik“.

Om det är markerat betyder det att historiken är aktiv. Du kan se alla Hangouts-meddelanden på alla dina enheter. Å andra sidan, om avmarkerat kan meddelanden vara synliga på enheter under en begränsad tid och sedan försvinna utan att sparas.

Som du kan se har den en förlängning massor av alternativ angående meddelandets historia. Kanske jämfört med andra applikationer är det något begränsat och därav dess låga popularitet för snabbmeddelanden, även om det kommer från Google.

Men det enda alternativet vi har för att meddelanden inte ska sparas är det vi diskuterade ovan. Vi ses, vi kan inte ta bort ett enda meddelande i någon konversation.

0 Shares