Hur man tar bort eller tar bort en bakgrundsfÀrg frÄn text i ett Blogger-inlÀgg

0 Shares

Sen fÄr vi se Hur man tar bort eller tar bort bakgrundsfÀrgen frÄn text i ett Blogger-inlÀgg pÄ ett ganska enkelt sÀtt, och framför allt i nÄgra fÄ steg.

Blogger Àr en av de mest pÄlitliga och dynamiska bloggplattformarna som finns. Du kan till och med skapa en domÀn för det och börja din internetresa med din egen blogg, det Àr verkligen en vÀldigt anvÀndbar plattform.

Det viktigaste Ă€r att det Ă€r helt gratis, och antal mallar att de finns till för detta Ă€r verkligen fantastiskt. Även om vi i den hĂ€r artikeln kommer att se i detalj hur man eliminerar bakgrundsfĂ€rgen för text som vi lĂ€gger till av misstag eller tror att det kan se bra ut.

Det hÀr Àr en ganska enkel handledning dÀr vi kommer att se tvÄ metoder för att ta bort bakgrundsfÀrgen för vilken typ av text som helst frÄn ett blogginlÀgg.

Hur man tar bort bakgrundsfÀrgen pÄ texten i ett blogginlÀgg

Fler Ă€n du tror gör du misstaget att försöka Ă€ndra fĂ€rgen pĂ„ din text och av misstag klicka pĂ„ “Textens bakgrundsfĂ€rg”Och avsluta med en bakgrundsfĂ€rg i texten, vilket utan tvekan kan vara irriterande. I mĂ„nga fall ser det inte rĂ€tt ut, och den stora frĂ„gan Ă€r, hur kan jag ta bort bakgrunden frĂ„n texten? Det Ă€r faktiskt ganska enkelt.

Allt du behöver göra Ă€r att markera all text som du vill ta bort bakgrundsfĂ€rgen för och sedan mĂ„ste du trycka pĂ„ “Ta bort formatetI det övre högra hörnet av skĂ€rmen kan du alltsĂ„ se din text som vanligt utan nĂ„gon bakgrund.

Detta Ă€r en mycket enkel process som kan göras snabbt. “Ta bort formatet“Det fungerar för alla konfigurationer du anger. Det betyder att om du har fet eller kursiv text kan du markera den och klicka pĂ„ “Ta bort formatet“Och det hĂ€r formatet kommer att elimineras helt.

Texten kommer att se ut som om du precis skrev den, i princip utan den formatering du gav den. Som du kan se Àr det ganska enkelt.

Hur man tar bort en bakgrundsfÀrg frÄn text i Blogger

Om du vill ta bort formatet för en specifik zon utan att pÄverka nÄgot annat i inmatningen. SÄ vi mÄste göra det med HTML och det Àr inte alls komplicerat.

Vi bör klicka pĂ„ fĂ€ltet med orden “HTML”I det övre vĂ€nstra hörnet av skĂ€rmen ser du hela koden.

LÄt oss lÄtsas att vi har den hÀr texten som har en grön bakgrund, i koden kommer det att se ut sÄ hÀr:

Hur tar jag bort en grön bakgrund? Allt vi behöver göra Àr att ta bort etiketterna i början och slutet: y

Efter att ha tagit bort dessa etiketter klickar vi pĂ„ “skriva”I det övre vĂ€nstra hörnet av skĂ€rmen. Som du kan se kommer bakgrunden för din valda fĂ€rg inte lĂ€ngre att vara synlig.

PÄ det hÀr sÀttet kan vi göra just det ta bort bakgrundsfÀrg nÄgon form av text. Om inte, tillÄter det oss att manipulera allt vi vill i ett givet inlÀgg. Du kan ta bort och lÀgga till vad du vill utan problem.

Det Àr alltid en bra idé att veta nÄgot grundlÀggande om HTML nÀr du ska anvÀnda Blogger eller till och med WordPress. PÄ detta sÀtt instrueras vi att möta alla besvÀr vi har.

Utöver den hÀr handledningen om att ta bort eller ta bort bakgrundsfÀrgen pÄ text i ett Blogger-inlÀgg, se Hur det gÄr till, finns det en artikel med alla steg för att ladda upp, lÀgga till och infoga en MP3-fil till Blogger Blogspot.

0 Shares