Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tar bort eller tar bort byggnader från rost – riva väggar, strukturer, hus och mycket mer

Om du är ny på att spela Rust ensam eftersom du precis har upptäckt detta fantastiska spel och fortfarande inte är särskilt bra på det, har du kommit till den perfekta artikeln. Vi berättar hur du gör ta bort eller ta bort sammanställningar i denna Rustrivning av murar, strukturer, hus och mycket mer.

Rosten fanns kvar. Detta spel vinner popularitet på grund av dess mångsidighet och anpassningsbar, d.v.s. efter varje spelares önskemål. Det är upp till dig att optimera Rust med den bästa konfigurationen för en fantastisk upplevelse av att bygga hem, plundra och utforska.

Huset var dock under uppbyggnad du kan göra misstag och du måste riva väggen; Eller så kanske du måste förstöra hela strukturen under bytet. Om det är fallet för dig, fortsätt läsa eftersom vi kommer att förklara hur man eliminerar strukturer i det här spelet nedan.

Hur kan jag ta bort eller ta bort builds i Rust?

Innan du förklarar vad du ska göra för att riva väggarna och husen i Rust bör du känna till det det finns olika typer av konstruktiongjorda av olika material. Detta är viktigt eftersom tiden och ansträngningen du kommer att behöva lägga på att riva ett stenhus inte är detsamma som att riva ett trähus.

Å andra sidan, precis som i verkligheten, på Rust du måste använda något verktyg eller ett vapen för att förstöra en byggnad. Om du inte har några vapen eller verktyg rekommenderar vi att du ser över hur du skaffar de bästa vapnen i spelet och utrustar dig ordentligt innan du påbörjar din rivning.

Det första rådet vi kommer att ge dig för att riva byggnader mer effektivt är detta använd inte verktyg som hackor eller yxor det här är varför. Detta gör att det tar för lång tid och skadar flera verktyg innan byggnaden kan tas bort helt.

För några år sedan var dessa verktyg perfekta och användbara för att förstöra byggnader, men idag det bästa alternativet är använda sprängämnen för att utföra denna uppgift. Oavsett om det är explosiva kulor, granater eller till och med raketgevär, eller något annat liknande verktyg, kan det användas för att riva vilken struktur eller struktur som helst.

Genom att använda dessa verktyg kommer du säkert att nå framgång ta bort alla builds i Rust mycket snabbare och enklare än med en yxa eller en hacka. Glöm inte heller att överväga konstruktionens förfall när du väljer ett vapen för dess förstörelse.

Vad betyder “förfall” eller “förfall”?

Alla strukturer i spelet Rust, såväl som i verkliga livet, är föremål för nedbrytningsprocessen eller nedbrytningsprocessen med tid. Tidigare lämnade spelare många övergivna byggnader, vilket började påverka kvaliteten på servrarna, så denna åtgärd vidtogs för att undvika detta problem.

Schema det fungerar olika för varje typ av struktur. Till exempel kommer en höstruktur att börja sönderfalla inom några timmar efter att den övergivits av sin ägare. Man bör också ta hänsyn till att byggnader börjar försämras från högsta till lägsta.

Vi berättar allt detta för om du vill förstöra byggnaden blir det lättare ta bort byggnaden som redan håller på att förfalla, den som är i perfekt skick. Denna information kan vara användbar om du har begränsad tid att slutföra rivningsprocessen.

En annan viktig aspekt att tänka på vid ruttnande är att tiden det tar att bryta ner strukturen också är det beror på geografisk plats Det samma. Av denna anledning är det viktigt att de strukturer du gör stärker dem när du kan, eftersom detta kommer att förlänga deras livslängd.

För att ge ett praktiskt exempel på detta säger vi att om du bygger en vägg och loggar ut i 6 timmar kommer processen att demontera den att börja och kommer att vara helt förstörd inom de närmaste 6 timmarna. Å andra sidan, om du förstärker den kommer den att börja brytas ner inom 24 timmar och det kommer att ta 5 dagar innan den är helt förstörd.

Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att ta bort eller ta bort builds i Rust snabbare och enklare. Och om du börjar spela, spela ett videospel på spanska och upptäck allt du kan göra i Rust.