Hur man tar bort eller tar bort Android för att spela PokĂ©mon GO – Mycket enkelt (exempel)

0 Shares

Vi visar dig hur du avinstallerar eller avinstallerar Android sÄ att du kan spela Pokémon Go. MÄnga anvÀndare har stött pÄ detta problem och har kommit fram till att de inte kan ladda ner nÀr din mobil Àr rotad. Om du tillhör gruppen som utsÀtts för detta problem, byt ansikte! I Android-vÀrlden finns det alltid nÄgon som löser vÄrt liv, inklusive att förse oss med information för att anvÀnda applikationer som inte fungerar med root.

Och vi ska förklara hur man avinstallerar Android och du kan spela Pokémon Go. Men lÄt oss först se varför spelet Àr ovilligt att köra pÄ rotade mobiler.

Varför finns det program som inte laddas ner till mobiltelefoner med root?

En rotad mobiltelefon gör det lÀttare för applikationer att komma Ät delar av operativsystemet som tillverkaren vanligtvis döljer. NÀr det gÀller spel lÄter det dig lura spelare skapa en fördel gentemot andra spelare.

Av denna anledning finns det fler och fler applikationer som PokĂ©mon Go frĂ„n version 0.37.1Netflix och Super Mario Run som vĂ€ljer att inte arbeta under dessa förhĂ„llanden, med angivande av “Din enhet Ă€r inte kompatibel med den hĂ€r versionen”.

Information om Pokémon Go och Android rooting

Det finns enheter Ă€ven fabriksmobiler som aldrig har rotats och som fortfarande fĂ„r samma fel som fortfarande Ă€r inkompatibla med appen. Om vi ​​pratar om PokĂ©mon Go rekommenderar vi att du installerar version 0.35 eller tidigare. Om du nu Ă€r intresserad av att uppdatera din PokĂ©mon Go till den senaste versionen kan vi hjĂ€lpa dig.

Utan i fall av fjÀrrkontroll, kommer dessa steg inte att lösa problemet och du har omfattande kunskap om root-Ätkomst, kan du övervÀga och prova en annan mer avancerad metod som t.ex. Magisk app, vilket gör det enkelt att aktivera och avaktivera din dators rotkatalog med ett klick. Om du vÀljer den hÀr metoden, glöm inte att sÀkerhetskopiera viktiga data.

Kontrollera om din Android Àr rootad

Först och frĂ€mst, se till att din enhet verkligen Ă€r rotad. För att kontrollera det, installera Root Checker; Denna app hjĂ€lper dig att bekrĂ€fta om du Ă€r rootad eller inte. NĂ€r du har installerat applikationen, tryck pĂ„ fliken “Verifiera rot”, sedan “Kontrollera rotstatus” och klicka slutligen pĂ„ “verifiera root“.

Om du fĂ„r meddelandet “Grattis, root-Ă„tkomst Ă€r korrekt installerad pĂ„ den hĂ€r enheten” Din enhet Ă€r rotad. Nu kommer vi att avinstallera det. SuperSu-appen (med Chainfire) hjĂ€lper dig att enkelt och snabbt avinstallera sĂ„ att du kan spela PokĂ©mon Go.

Steg för att avinstallera Android och spela Pokémon Go

  • NĂ€r det Ă€r installerat, öppna programmet och vĂ€lj “ny anvĂ€ndare“.
  • Ett programfönster kommer att dyka upp som sĂ€ger “SU binĂ€ra filer behöver uppdateras” och tvĂ„ alternativ, klicka pĂ„ FortsĂ€tt.
  • Ett annat fönster kommer att frĂ„ga “Hur vill du installera SU-binĂ€rfilerna?” Du klickar.
  • Efter nĂ„gra sekunder, tryck
  • I applikationen kommer du att se 3 alternativ, klicka pĂ„ “InstĂ€llningar” i avsnittet du vĂ€ljer alternativet “FullstĂ€ndig unrooting“.
  • Följande meddelande visas: “Om rensningen fungerar kommer roten att gĂ„ förlorad och programmet stĂ€ngs automatiskt efter nĂ„gra sekunder. Starta sedan om dina enheter. Observera att vissa kĂ€rnor automatiskt installerar om root vid uppstart. Är du sĂ€ker pĂ„ att du vill fortsĂ€tta? “Och klicka .
  • VĂ€nta nĂ„gra sekunder och datorn startar om nĂ€r den Ă€r klar.
  • För att ta reda pĂ„ om processen lyckades anvĂ€nder vi Root Checker-applikationen igen. Om du fĂ„r meddelandet “TyvĂ€rr, root-Ă„tkomst Ă€r inte korrekt installerad pĂ„ den hĂ€r enheten”, grattis! Din mobiltelefon Ă€r inte lĂ€ngre rootad. Du kan njuta av spelet nu.

Om du har enheter som kinesiska Android-mobiltelefoner eller -surfplattor och vill avinstallera root, kan denna information intressera dig. Om du tvÀrtom vill rota din kinesiska Android-enhet kan vi hjÀlpa dig ocksÄ. Vi hoppas att du kan dra nytta av detta och dela denna information.

0 Shares