Hur man tar bort eller rensar Safari-bokmärken på MacBook (exempel)

Sen får vi se hur man tar bort eller rensar Safari-bokmärken på MacBook på ett ganska enkelt sätt. Du kommer att lära dig hur du tar bort en enskild tagg, flera samtidigt eller alla direkt.

Vi kan inte förneka att bokmärken är riktigt användbara eftersom vi kan synkronisera Safari-bokmärken över alla mina enheter till iCloud. På så sätt behöver vi inte komma ihåg webbplatsen som vi är intresserade av eller spara den någonstans. Vi sparar det bara i flikarna och voila, vi kan komma åt det så många gånger vi vill.

Det är verkligen mycket användbart, till exempel för att återställa Safari stängda flikar och fönster, och eftersom vi besöker en fil i de flesta fall ett stort antal nätverk dagligen. Det är normalt att vi inte kommer ihåg var och en av dem. Sedan, genom att lägga den här webbplatsen i favoriter, kan vi spara den för att komma åt den och spara bilderna vi såg från Safari på min iPhone eller iPod Touch.

Problemet uppstår när börja ackumuleras. Med möjligheten att spara så många du vill blir det såklart för många någon gång och att hitta den du behöver kan vara ett problem.

Dessutom besöker vi i många fall inte längre en webbplats eller så är informationen den innehåller inte längre av intresse för oss. Så vad gör vi? Naturligtvis måste vi eliminera detta. Men hur tar man bort ett bokmärke i Safari? Som tur är är vi här för att hjälpa dig.

För lite längre kommer du att kunna uppskatta en komplett men enkel handledning där du steg för steg lär dig hur du tar bort ett bokmärke i Safari i MacbookDet är en väldigt enkel process som inte borde ta lång tid, låt oss komma igång.

Hur man rensar Safari-bokmärken på en MacBook

  • Det första vi såklart kommer att göra är att öppna Safari från MacBooks åtkomstfält.
  • Nu måste du gå till Safari-menyn och klicka Markörer.
  • Sedan trycker du där det står “Visa alla bokmärken“. Du kommer att uppskatta att en lista kommer att dyka upp med alla sidor du har lagt till i dina favoriter.
  • Hitta bokmärket du vill ta bort och högerklicka på det.
  • Här kommer du att se alternativet dyker upp “Att ta bort” för att ta bort taggen.
  • En annan sak du kan göra är att välja en och en, mellan flera markörer och sedan en nyckel “Dämpa” du kan ta bort dem alla.
  • Om du vill ta bort alla bokmärken på en gång kan du klicka på “Redigera” och sedan “Välj alla“För att avsluta, gå till “Att ta bort” och voila, på detta sätt kommer alla taggar att tas bort.

Ta bort Safari-bokmärken på Mac

Som du kan se är det extremt enkelt radera alla Safari-bokmärkendu kan också göra det individuellt. I många fall, när vi har för många flikar, räddades vi med tiden. När allt kommer omkring är det bekvämare att rädda de som verkligen är användbara och eliminera absolut allt.

Vi kan inte förneka bekvämligheten med att ha dina favoritwebbplatser. Men problemet uppstår när vi har dem inte välorganiserade.

Med tiden, och om vi ska spara var och en av de sajter vi gillar eller är intresserade av. Utan tvekan kan det vara en enda röra att hitta markören vi letar efter.

Tänk på detta när spara bokmärkenförsök att hålla ordning. Även om det är att dela upp dem efter ämnen eller intressen, och därmed kommer du att kunna hålla ordning och hitta den markör du behöver när som helst.

Vi hoppas att du har varit tydlig med hur du tar bort taggarna Safari på MacBook. Observera att om du har några tvivel om det får du gärna lämna det lite längre i kommentarsfältet och som alltid hjälper vi dig gärna med allt som behövs.

Relaterade Artiklar

Back to top button