Hur man tar bort eller lĂ„ser upp lösenord frĂ„n PDF-fil – Ta enkelt bort begrĂ€nsningar

0 Shares

Lösenord Àr anvÀndbara för skydd olika filer eller kontonDetta Àr nÄgot vi anvÀnder dagligen om vi Àr inne pÄ frÄgan.

Att ha skyddade PDF-filer lösenordet Àr normalt för att skydda innehÄllet, men om du vill ta bort lösenordet sÄ att du kan njuta av innehÄllet, eller helt enkelt för att du vet att PDF-filen kommer att vara pÄ en sÀker plats och att du inte behöver vara alltför skyddad, dÄ vi lÀr dig hur du gör hur du lÄser upp en skyddad PDF-fil.

Avblockera en skyddad PDF utan Chrome

Vi kan i alla fall utnyttja det BeCyPDFMeta vilket Àr ett mycket intressant program för att ta bort lösenord frÄn PDF-filer utan att behöva anvÀnda Google Chrome. Utforska de bÀsta PDF till Word-konverteringsapparna och programmen

Hur man lÄser upp en skyddad PDF-fil

Det finns en vÀg frÄn Windows, Mac och Linux för att kunna ta bort lösenord frÄn PDF-filer med Google Chrome, nedan kommer vi att berÀtta hur du uppnÄr det.

Chrome har PDF-lÀsare, Med den kommer vi att kunna ta bort lösenord frÄn PDF-fil utan krÄngel för att uppnÄ det, vi guidar dig nedan, följ vad vi sÀger steg för steg och du kommer snabbt att kunna ta bort lösenord frÄn PDF-fil.

Först laddar vi upp filen PDF till WebblÀsaren Google Chrome, nÀr vi lÀgger den i webblÀsaren, kommer den att be oss om ett lösenord för att öppna den, sÀtta in lösenordet och öppna den.

Vad du ska göra nu Àr att gÄ till filen efter att trycka pÄ knappen det stÄr Skriv ut, tryck sedan pÄ destinationen och klicka sedan Spara som PDF, klicka pÄ Spara.

Google Chrome sparar uppenbarligen filen pÄ skrivbordet denna gÄng utan nÄgot skyddutan lösenord eller liknande. Vi kan anvÀnda PDF-filen snabbt och sömlöst eller göra den tillgÀnglig vid behov.

Skyddade PDF-filer

Som du kommer att se Àr det inte sÄ komplicerat LÄs upp pdf-fil med lösenordPÄ sÄ sÀtt, om du inte vill avslöja ditt lösenord och dela en PDF-fil, eller om du bara vill lÀmna den oskyddad för att fÄ mer smidig Ätkomst till ditt dokument, kan du göra det med de tvÄ metoderna vi diskuterade tidigare som Àr extremt enkel att anvÀnda. Om du har flera filer för borttagning av lösenord rekommenderar vi att du anvÀnder den första metoden, som Àr programmet.

Filer PDFDe Àr en av de mest anvÀnda av anvÀndare nÀr det kommer till att ha högkvalitativa texter pÄ sin dator. NÀr vi försöker kopiera ett stycke eller skriva ut ett textomrÄde för att lÀsa utanför datorn och det inte lÀmnar oss, har vi att göra med en fil PDF med begrÀnsade behörigheter. Du behöver inte oroa dig, du kan enkelt lÄsa upp en PDF och fÄ tillgÄng till allt innehÄll.

För att kunna kringgÄ sÀkerheten och frigöra en PDF-fil finns olika verktyg samt öppna, skriva, redigera och spara en PDF-fil. Ett av de mest utbredda verktygen för att skydda PDF-filer online Àr en webbplats https://pdfunlock.com varifrÄn vi kan lÄsa upp innehÄllet i filen i PDF-format.

VÀlj kÀllan till PDF-filen

För att lÄsa upp PDF mÄste du vÀlj kÀllan frÄn vilken du laddar upp filen. Ett fönster visas dÀr vi kan vÀlja en dator, Dropbox-datalagringstjÀnst eller Google Drive som kÀlla. Det ÄterstÄr att vÀlja PDF-filen, öppna den och vÀnta pÄ att webbplatsen ska ta itu med releasen.

Markera rutan dÀr det Àr skrivet LÄsa upp och PDF-versionen startar automatiskt. Filen kommer att laddas upp till hemsidan, kommer att lÄsas upp och sedan laddas ner till din dator. NÀr nedladdningsfönstret öppnas klickar du pÄ knappen Spara och vÀljer mappen dÀr du vill spara filen sÄ att den Àr fritt tillgÀnglig nu.

Varför inte skydda en PDF-fil?

HuvudskÀl avskydda PDF-filen De inkluderar möjligheten att kopiera innehÄll för att kopiera det till en annan typ av fil eller Àndra texter i hÀndelse av att data behöver redigeras. PDF-filer konverteras ofta till andra, mer tillgÀngliga format, till exempel DOC.

Att redigera filer Àr en av nyckelpunkterna nÀr du kontrollerar en PDF-fil. AnvÀndare tenderar att komma Ät delningstjÀnster för att kunna anvÀnda texter i textfiler som Àr lÀttare att redigera och modifiera av anvÀndare frÄn vilken enhet som helst.

PDF Àr ett format som inte tillÄter mycket modifiering direkt, vilket ibland blir ett hinder. För att kunna redigera och modifiera innehÄllet Àr det nödvÀndigt lÄsa upp PDF skyddad och det finns inga andra onlinealternativ som PDFUnlock, en direkt, snabb och mycket enkel webbplats som bara ber dig att ladda upp filen och vÀnta pÄ att proceduren ska slutföras.

Andra online-alternativ för lÄsa upp PDF-filer det finns en hemsida https://ilovepdf.com. Detta Àr en annan webbtjÀnst som fungerar pÄ ett automatiserat sÀtt och lÄser upp innehÄllet i PDF-filer sÄ att du kan kopiera och redigera det frÄn andra textfiler.

Om du vill skydda innehÄllet i din PDF i andra dokument, överför dem till Word och redigera, anvÀnd sedan webbtjÀnsterna vi rekommenderar, de Àr helt gratis och tillgÀngliga pÄ Internet, sÄ du kan komma Ät hela innehÄllet i PDF-filerna frÄn vilket annat program som helst till textredigering. Det finns alternativ för att redigera PDF-dokument som att konvertera textmeddelanden till PDF-filer,

0 Shares